manual AutoCAD, sae pisan

gambaranUpami Anjeun keur néangan pikeun AutoCAD manual, aya loba pilihan tapi salah sahiji pangalusna Kuring geus kapanggih ieuSanajan éta pikeun Vérsi 2007 , Di handap ieu tumbu ka versi 2008, anjeun tiasa ningali naon anyar AutoCAD 2008 dieu. manual Ieu boga kaunggulan yén éta téh dina basa Spanyol sarta cukup lengkep.

Diantara fitur pangalusna:

Kaca 1366 33 gaduh bab, pdf format

Hiji indéks dina tungtungna dimana éta gampang pikeun manggihan hiji topik husus

Hiji subjék komprehensif tur praktis

Bagian 1 Interface pamaké

  • Tulbar jeung ménu
  • paréntah Jandela
  • DesignCenter
  • Nyieun husus dina teken Lingkungan

Bagian 2 Imah, pangatur na nyimpen gambar

  • alat Palettes
  • Mimitian teken a
  • Buka atawa simpen gambar a
  • Perbaikan, ngabalikeun duit atawa recovery file
  • Pangropéa standar dina gambar

Bagian 3 Control nu teken Tampilan

  • ngarobah Tampilan
  • Ngagunakeun parabot visualisasi 3D
  • Nembongkeun langkung Tampilan di Spasi Modél

Bagian 4 Milih hiji prosés gawé

  • Nyieun tempoan tunggal gambar (spasi model)
  • Nyieun teken layouts kalawan sababaraha pintonan
  • Teken objék geometric
  • Nyieun jeung maké blok (lambang)
  • Ngarobah objék Geus aya

Bagian 5 Nyieun tur modifying objék

  • Kadali sipat objék
  • Ngagunakeun parabot visualisasi 3D
  • Nembongkeun langkung Tampilan di Spasi Modél

Gawe sareng model 6 bagian 3D

  • modeling 3D
  • Modifying surfaces solid 3D
  • Nyieun bagian na gambar 2D tina model 3D

Bagian 7 megar, catetan, tabel sarta dimensi

  • Shaded, fillings na toppings
  • Catetan jeung labél
  • ngagambar
  • Dimensi na Tolerances

Bagian 8 tina citakan gambar na gambar penerbitan

  • Persiapan gambar for teu ngarenah jeung publikasi
  • gambar percetakan
  • nyebarkeun gambar

Bagian 9 Bagikeun Data antara gambar

  • Rujukan pikeun file gambar séjén

Bagian 10 Nyieun gambar na grafik langkung realistis

  • Nambahkeun cahaya pikeun modél

update:

Hatur nuhun ka forum Jibril Ortiz geus kapanggih link ka AutoCAD manual 2008

6 balesan pikeun "A Manual of AutoCAD, sae pisan"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.