Generating spésifikasi tina plot CivilCAD

Saeutik pisan program ngalakukeun ieu, sahenteuna jeung kesederhanaan nu ngajadikeun CivilCAD

civill plot laporan CAD

Naon urang ngaharepkeun, umumna, eta laporan ngeunaan plot per block, kalayan arah na kotak sarta jarak, colindancias sarta pamakéan. Hayu urang tingali kumaha atuh eta CivilCADNgagunakeun AutoCAD tapi ogé gawéna kalayan Bricscad téh langkung mirah jeung jalan di logika sarua AutoDesk:

Kabiasaan anu bakal némbongkeun dipaké tina menu Laporan téh di handap bar tungtung taun ieu kuring motong. Dasarna hal ieu ngamungkinkeun tilu aspék penting: Ngartikeun objék sakali diartikeun nomeran lajeng ngahasilkeun laporan; salaku objék ngamungkinkeun kerja titik, colindancias, kavling sarta apel (sanajan dimungkinkeun teu aya tapi aya grafis hiji atribut taneuh jeung extension nyaeta jumlah ieu)

civill plot laporan CAD

1. Éksternal nandaan wates

Keur kitu, make menu nu: CivilCAD> Laporan> Laporan> wates

civill plot laporan CADLajeng kumaha urang sugan aya tutul wates of blok wawatesan jalan utama, teras urang Lebetkeun na urang nulis wates éta. Sinyal anu geus diolah keur ngarobah warna ti lapisan disebut CVL_COLIND. Rada sarupa jeung naon Microstation Geographics assigning atributSanajan aya euweuh database.

Urang lakonan hal nu sarua jeung wates wawatesan jalan sejen, dina conto nu:

  • CALLE 11
  • Avenue RECUERDO
  • gang Lopez

Naon ieu teu aya nyieun hiji atribut kana objék pakait sareng nami wates éta.

: Pikeun nempo colindancias, janten CivilCAD> Lokasi> colindancia. Simkuring nulis peta wates jeung deployment nyaeta fokus dina sakabéh panjang wates, sakumaha teu Bentley Peta kalawan GEOLocate. Pikeun unggal of Kabiasaan ieu aya paréntah téks, upami ieu -LOCCOL.

2. Nunjukkeun kana plot jeung apel

Pikeun nunjukkeun nu parcels, éta dipigawé ku: CivilCAD> Laporan> Laporan> Lotificación

civill plot laporan CADSimkuring meunang nepi panel mana kami milih kriteria keur panyiri pisan éta: ukuran teks lamun hayang ngarékam Jumlah harta, blok atawa pamakéan. Salaku hiji prosés diri generasi, nu kudu nangtukeun manehna nyaeta jumlah awal.

sinyal diolah, mangrupakeun polygon katutup nu aya di lapisan CVL_LOTIF geus dijieun.

Geus slight ngawatesan proses ieu, kaasup nu nomer teu bisa nempatkeun 01, 02, 03 ... tapi tempat kawas 1, 2, 3 jadi lamun Cadastre manual nyebutkeun yén kudu make dua digit kudu ngédit aranjeunna.

Tapi sakabéh paréntah nyaéta hébat, teu perlu dihasilkeun wates, cadel ngajadikeun maké paréntah BPOLY écés pikeun ngalakukeun deukeut zum mun jadi telat keur ngorana di AutoCAD ngajadikeun scan tina aréa ditingali sakabéh na eta bisa dicokot ku deployment anu kacida gedéna. Ogé éta dibangkitkeun masalah lamun juru rounded atanapi splines nu teu gampang gawe topologies ti CAD nu.

civill plot laporan CAD

Éta atra yen proses ieu merlukeun peta boga beberesih topologicalMun teu éta bakal ngahasilkeun wewengkon erroneous. Dina hal panyiri goréng sipat dina urutan salah atawa anjeun geus dijieun parobahan, ngan polygon kasebut dihapus sarta rebuilds, sakumaha atribut nu aya dina bentuk. Unggal bentuk geus pakait extent anak, Jumlah grounds, apel jeung pamakéan.

3. titik Selapkeun

: Pikeun sistem anu ngahasilkeun titik subdivision, janten CivilCAD> Laporan> Laporan> Point

Panel rising miwarang kami lamun kami rék ngahasilkeun titik individual atanapi apal. Urang ogé bisa milih titik format, ukuranana téks na sabaraha dimimitian.

civill plot laporan CAD

Ngan Heboh, urang baris nanyakeun yén Apple hoyong ngahasilkeun titik, sarta sistem ngajadikeun hiji prosés nu nyeken sadaya titik dina wates dihasilkeun motong, sangkan aranjeunna hiji titik, anu gabungan bola jeung ngajadikeun eta hiji atribut jeung pergaulan spasial sapertos ku kituna anjeun bisa lajeng ulang manggihan pilihan: CivilCAD> Laporan> Lokasi> Point.

Kabéh titik dihasilkeun disimpen dina CVL_PUNTO lapisan na annotations di CVL_PUNTO_NUM

Nya kitu anjeun tiasa nomeran hiji apal atawa pisan, tapi dina praktekna teu jadi basajan lamun nomer nu diulang. Eta gumantung kana sistem tata ngaran cadastral, loba ngawenangkeun pengulangan apal peta kuadran sarta plot écés béda angka anu terus-terusan unggal blok.

3. Generating teknik atawa spésifikasi.

Di dieu asalna pangalusna. CivilCAD bisa ngahasilkeun rupa laporan kayaning:

  • Kasimpulan wewengkon: Ieu sums nepi ka apel munggaran, nu nunjukkeun wewengkon dedicated ka unggal pamakéan pikeun tiap sipat, teras nurunkeun kasimpulan kagunaan di unggal blok na tungtungna teh kasimpulan kagunaan pikeun sakabéh dipilih atawa sakabéh apel peta pakait.
  • laporan titik: Ieu dibangkitkeun daptar nu ngawengku opat kolom: jumlah titik, X koordinat, Y koordinat na élévasi.

Dina kasus spésifikasi. Mun urang menta anu apal, laporan dihasilkeun nunjukkeun nami peta, titimangsa, terus hiji-hiji sipatna ngajéntrékeun kavling kalawan aréa diitung maranéhanana, make jeung adjacencies sakumaha ditempo dina gambar di handap ieu. Tempo éta sistem ngajadikeun hiji analisa wates di umum, jadi saha Etang teu ukur adjoins loba ka éksternal, data anjeun meunang ti ujung Apple tapi saha nu tepung wates jeung apal batin.

civill plot laporan CAD

Mun kuring rék ngahasilkeun tipe laporan laporan teknistabél ngawengku pikeun tiap angkatan: stasiun wates, bearing, jarak na koordinat tina vertex nu. Oge wewengkon, make jeung ieu iterated pikeun tiap milik blok dituduhkeun.

civill plot laporan CAD

Aya laporan sejen nu kombinasi duanana, sanajan ku cara AutoCAD handles memori Disarankeun ngajalankeun laporan gegedean lamun aya loba pasipatan sakumaha urang bisa ngahasilkeun hiji kasalahan memori runtuhna fatal.

Dina kacindekan, nanaon goréng pikeun program CAD. Ngajawab Kabiasaan umum dina desain perkebunan perumahan atanapi manajemén cadastral.

6 balesan pikeun "ngahasilkeun spésifikasi tina plot CivilCAD"

  1. kumaha carana sangkan disclosures sarta kasimpulan wewengkon dihasilkeun ku Civilcad dicokot dina tabel di AutoCAD sarta henteu diékspor ka Word.

  2. James Linares sareng dimana kuring kéngingkeun program Descmaster ieu, kuring ngan ukur tiasa mendakan manual pikeun ditonton dina internét. tapi teu aya program, upami anjeun tiasa masihan inpormasi ngeunaan cara nyandak éta kuring bakal nganuhunkeun pisan ,,
    Kami artis, salam ti Peru

  3. Maranéhanana kudu nyobaan éta Descmaster, nu geulis alus pikeun pedaran teknis anu dipaké pikeun nyieun Kitab Suci.
    program ieu dilaksanakeun Ing. Jaime Ramírez of Él Salvador

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.