Jieun aplikasi mobile sorangan

Conduit nyaeta kamungkinan solusi pangalusna kaluar aya kana ngawangun aplikasi mobile. The kalenturan anjeun boga, ditambah jumlah platform dirojong ngagambarkeun hiji gawé luar biasa tina Birokrat na kalawan nu bisa nyimpen hiji blog, hiji feed RSS atawa eusi aplikasi jejaring sosial siap pikeun distribution di toko aplikasi saperti Aplikasi atawa Android Store .

Kalayan ieu, saha tanpa keur hiji programmer ahli bisa ngamekarkeun alat mobile hanca, utamana ti eusi internét; tapi ogé hal ieu ngamungkinkeun integral tina ngembangkeun husus sabab boga API anu yakin bakal jadi gampang gulung nepi sleeves maranéhna pikeun kode ti scratch.

Anjeun tiasa ngahijikeun data tina sumber béda, kalawan tombol draggable basajan kawas RSS, Youtube, Maps, musik atawa gambar.

blog aplikasi mobile

Sajaba ngarojong eusi HTML jeung Tumbu langsung ka Kabiasaan umum sakumaha kontak sarta surélék.

Ngahijikeun eusi syndicated

Kalayan ieu, blog bisa janten aplikasi mobile kalawan ngan ngawengku alamat RSS; na mah ngan eta tapi funtes lianna.

Ditémbongkeun saperti kuring nempatkeun conto Kuring geus dimekarkeun tina egeomates di manéh ieu ditempo ti hiji iPad: Tingali yén pintonan ngawas eupan pisan praktis.

blog aplikasi mobile

tombol aksés bisa dirobah dina urutan, najan platform nu geus leungit sababaraha hal kuring tatarucingan lajeng terpadu, salaku tombol deui pikeun ngaklik kana hiji gaya pintonan browser aslina, teu kaasup hiji ikon deui ka aplikasi mobile ; ieu kajadian nalika disimpen salaku potong kompas dina desktop ti hiji iPad, tanpa ngangkat menu Safari. Ogé ngundeur versi Android kadang waits, tapi sakali dipasang euweuh masalah.

Ngahijikeun eusi jejaring sosial

blog aplikasi mobileDina aplikasi anu sarua bisa ngawengku hiji tombol pikeun ngagambarkeun gerak kaca Facebook, hiji akun Twitter atawa istilah nu urang nuturkeun. Conto di handap ieu mangrupakeun rekening egeomates, ningali eta salaku aplikasi Android.

Ku cara kieu, mangka follower satia tiasa gaduh dina ngan hiji apdet klik ka loka ogé interaksi rede sosial. Unggal fungsionalitas nyaeta diaksés babagi klik eusi. Sumawona lamun éta anu terpadu video Youtube pakait sareng jejer anu.

Sakali dina sumber data tangtu, Anjeun bisa milih pikeun nembongkeun pasipatan, kayaning ikon pikeun aplikasi anu, gaya latar, basa jeung tablet warna.

blog aplikasi mobile

Dina bentuk navigasi, Anjeun bisa milih mana bakal napigasi bar, handap, luhur, blok nangtung atawa tombol di kotak. Conduit boga pre tampilan jasa pohara alus duanana nangtung sarta horizontal, sarta dipikawanoh minangka dibahas dina platform dirojong béda:

  • iPad
  • iPhone
  • Android
  • Bada / Samsung
  • buah beri hideung
  • Windows Mobile
  • Anjeun oge bisa ningali tingkat wéb.

COmo sumebar aplikasi

Sakali dijieun, conduit boga sababaraha cara pikeun nyebarkeun aplikasi, nu tujuan pamungkas jalma anu nyieun éta:

blog aplikasi mobile

  • Hiji cara pikeun alihan datang. Aya fitur nu naskah ieu dijieun pikeun nyalin kodeu loka, unggal waktos nganjang a datang ti mobile a, hiji tanda anu diangkat ngageter anjeun ka versi mobile jeung mere Anjeun pilihan pikeun milih cara nempo eta.
  • Sejen keur promosi on jaringan sosial (Twitter atawa Facebook), pikeun ieu aya tombol husus dina panel handap aplikasina.
  • Ogé brings pungsionalitas nyieun kode QR nu bisa disimpen dina loka pikeun moto ku kamera telepon.
  • Sarta pamustunganana aya pilihan pikeun unggah ka toko aplikasi. Conduit boga proses ieu well-dimekarkeun pikeun ngasupkeun data aplikasi, gambar sakumaha storefronts moderator, mangga Pilihan nagara mana anjeun bisa nempo, lajeng pilihan pikeun ngawangun aplikasi pikeun ngundeur. Tangtu ieu merlukeun mayar di toko masing-masing, dina kasus pendaptaran Android AS $ 25 geus dibayar di AS $ 99 Windows Mobile jeung Apple AS $ 100 per taun anu dibayar; tangtu anjeun ogé tiasa nyetél harga pikeun undeuran, ieu henteu dipigawé dina conduit tapi di toko.

Sakali diunggah, apdet anu dijieun tina conduit ku tombol tunggal, tanpa ngabogaan muatkeun deui.

Cai mibanda hiji fitur metot pikeun ngirim beja saharita pikeun pamaké nu diundeur. Ieu bisa dikirim umumna ka dulur, kaasup milih nagara atawa wewengkon géografis dina peta.

kacindekan

Pasti. tina pangalusna Kuring geus katempo keur nyieun aplikasi mobile tanpa pangalaman programming. Nu layanan bébas, naon hadé.

Éta pikeun nguji ka dinya, eta boga leuwih ti naon atuh némbongkeun dina artikel ieu, contona sistem tina statistik jeung iklan rada metot. Kuring ninggalkeun pikeun mintonkeun kumaha geus I digawé pikeun egeomates Vérsi mobile maké conduit:

egeomates mobile android-wallpaper5_1024x768 geo

QR code newak egeomates

Egeomates handap pikeun Android

Sawangan dina browser mobile

buka conduit

2 balesan pikeun "Jieun aplikasi mobile urang sorangan"

  1. Hiji patarosan, anjeun geus ngaluarkeun Layar Santika? Abdi teu tiasa

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.