Master of Urban Jurnalisme sarta Planning [UJCV]

Ieu salah sahiji derajat master paling istiméwa dina daérah Amérika Tengah, namina pentingna anu atos parantos pikeun pamaréntahan daérah sareng urgén teu bisa kaeusi muatan ku disiplin anu kalebet dina ngokolakeun daérah anu aya dina pendekatan ngembangkeun manusa.

Masters di tata kota ujcv

Datang dina waktos menarik, nalika Universitas José Cecilio del Valle renews strategi dina visi na kanggo janten universitas bisnis honduras, sareng tren menarik ka arah virtualization ampir sadaya prosesna katut outsourcing tina jasa anu ngalibatkeun milarian propil, monitoring, bimbel; modél metot lamun anggap we yen prioritas akademi nya éta ngajar, nalungtik sareng gaduh pangaruh kana kabutuhan masarakat.

Ngeunaan penguasaan.

Master of Design and Planning Urban boga kaunggulan anu ngarumuskeun dina kerangka pasatujuan Kerjasama sahiji universitas ieu sareng Han-a Institute of Urban Research Republik Koréa sareng Soosung Engineering Company, salah sahiji nu panggedéna tina rékayasa sareng arsitéktur Koréa. Hal ieu dimaksudkeun salaku program dampak anu lulus pisan, nya éta sakumpulan nguruan sareng ngingkatan kana kaitahan profésional pikeun nyadiakeun solusi integral desainer sareng tata kota, elemen dasar pikeun ningkatkeun pangwangunan nagara, diturunkeun ku sektor bisnis, sektor publik. , Asosiasi sipil sareng kerjasama internasional, dumasar kana norma sareng standar internasional.

Tujuanana karir.

  • Pikeun ngalatih professional sanggup ngadeteksi masalah perkotaan, kaasup kontéks ékonomi, lingkungan, budaya jeung spasial, ngaliwatan aplikasi instrumen teknis sareng prinsip desain ku basa teoritis sareng teknis teguh, pikeun ngarumuskeun sarta ngeunteung kana proyék-proyék sareng campur fisik-spasial dina tingkatan perbaikan hirup pakotaan
  • Pikeun ngalatih professional sareng komitmen sosial jeung etika tinggi, sareng visi global naon hartosna kota ku jalan kota, nyadiakeun metodologi beton kanggo solusi masalah urban sareng arsitéktur anu ngamungkinkeun pikeun ngararancang rohangan fisik di jawasaan manusa lalaki dina kahirupan ayeuna .
  • Pikeun ngalatih pamekar urban sadar tanggung jawab perkawis, tiasa ngarumuskeun proyék anu parantos supados mesen atanapi nguntungkeun tumuwuhna kota numutkeun kaayaan husus lingkungan, sareng mendesain instrumen anu ngajamin ayana proyek urban anu sarua.

Propil tina sarjana.

Masters di tata kota ujcvThe Master in Design and Planning Urban of UJCV ngahasilkeun profésional kalayan latihan anu padet dina Desain Urban, Planning Urban, Management sareng Project Project of Urban and Development Daerah, sareng kanyaho na aspék metodologis jeung téhnologis ku merenkeun supaya perencanaan, organisasi, jaminan anu nyukupan tina palaksanaan na koordinasi sumberdaya sareng jalma pikeun matuh tujuan, hasil sareng tujuan pangwangunan urban, urban-marginal, lokal jeung régional.

Modality tina penguasaan.

Kanggo ayeuna, gelar master ngagabungkeun poténsi maya sareng partisipasi raray-ka dina jadwal 6 ka 8 AM di Tegucigalpa, Honduras. Sanajan teu bakal heran lamun aranjeunna geura-giru jadi maya -nu keur ayeuna katingalina saheulaanan serius- lain ngan kusabab ieu teu bisa balik, tapi kusabab sababaraha kelas tos aya sareng sadaya eusi tégalna.

Durasi nyaéta bulan 20 (SUNG 8 bulan), periode salami subjék 12 dicandak ku proyék proyék tesis.

Distribusi eusi

Eusi subjék didistribusikeun dina opat blok, anu ku anjeun tiasa ningali, henteu difokuskeun ngan dina dasar teknis tradisional kusabab sering orientasi arah Insinyur sareng Arsiték; pikeun para Masters tiasa nerapkeun profésional di daerah sosial salaku tumiba di nagara lianna.

1. Blok Manajemén

  • Planning strategis
  • Manajemén sareng Approach strategis
  • Bubuka keur Manajemén Proyék

2. Analisis Urban Blok

    • perimeters urban
    • Systems Émbaran Geographic
    • Psiko-Sosial Manajemén tina sempalan Urban

3. Desain Blok

    • Desain Urban
    • Infrastruktur na Equipment urban
    • Aturan, Aturan, sareng Manajemén Kontrak

4. Blok rarancang.

  • Lingkungan di Projects Urban
  • Nyusun sareng Ngokolakeun Proyék Perumahan Sosial
  • Manajemén Land

Tungtungna, seminar tesis lumangsung. Hiji aspék anu nangkeupan nengetan sareng anu abdi pikir akurat pisan, nyaeta mahasiswa sanésna ampir total tina kelas di proyek anu sami, anu teras nampi salami kanggo kursus-kursus Masters béda. Tungtungna, presentasi tesis teh leuwih gampang tapi ogé pamakean pangaweruh teu aya anu pondok-jalma ngajangjikeun.

Propil profésional anu ngaladénan kelas henteu ngan ukur nunjukkeun palatihan kalayan paradigma nagara-nagara maju, tapi ogé prosés ngémutan sareng ngalebetkeun kaahlian strategis, manajemén sareng bisnis. Minangka conto, pendekatan "perumahan sosial" teu aya hubunganana sareng imah-kelas kelas leutik anu diwangun ku beungkeut pamaréntah, tapi langkung saé konsép ngagunakeun rohangan anu saé jeung tingkat anu béda dina status ékonomi.

Thatmutan anu, sumur ngembangkeun, penguasaan ieu -sajaba ti tingkat teknis- tiasa ngadamel profésional kalayan katerampilan anu penting dina wewengkon ieu, sapertos badami, pangiriman ideu sareng ngadeukeutan kana keterbatasan anu sering dina perencanaan diwengku, anu mangrupa pangwangunan alat-alat anu tiasa dianggo sareng lumayan pikeun saurang pajabat daéripalitas Usefulta henteu mangpaat pikeun sajak dina PDF sareng anu kedah jadi panduan pikeun mantau mantiput kaputusan unggal taun pas kedah ngarencanakeun anggaran sareng rencana investasi.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep:

UJCV - Kaca jagoan di Honduras atanapi ka mail teh postgraduate (di) ujcv.edu.hn

Hiji Bales ka "Master of Design and Planning Urban [UJCV]"

  1. Henteu! Palatihan professional anyar pikeun proyék-proyék urban sareng derajat master husus anu saé pisan ngabantuan pikeun sektor anu ayeuna keur cageur.

    salam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.