Master dina Desain sareng Perencanaan Kota [UJCV]

Ieu salah sahiji derajat master paling istiméwa dina daérah Amérika Tengah, namina pentingna anu atos parantos pikeun pamaréntahan daérah sareng urgén teu bisa kaeusi muatan ku disiplin anu kalebet dina ngokolakeun daérah anu aya dina pendekatan ngembangkeun manusa.

Masters di tata kota ujcv

Datang dina waktos menarik, nalika Universitas José Cecilio del Valle renews strategi dina visi na kanggo janten universitas bisnis honduras, sareng tren menarik ka arah virtualization ampir sadaya prosesna katut outsourcing tina jasa anu ngalibatkeun milarian propil, monitoring, bimbel; modél metot lamun anggap we yen prioritas akademi nya éta ngajar, nalungtik sareng gaduh pangaruh kana kabutuhan masarakat.

Ngeunaan penguasaan.

Master dina Desain sareng Perencanaan Kota ngagaduhan kauntungan tina dirumuskeun dina kerangka Perjanjian Kerja Sama Universitas ieu, sareng Institut Han-a pikeun Panalitian Urban Républik Koréa sareng Perusahaan Téknik Soosung, salah sahiji perusahaan panggedéna rékayasa sareng arsitéktur Koréa. Éta diartikeun salaku program pascasarjana berdampak tinggi, ditujukeun pikeun ngeuyeuban sareng ningkatkeun kagiatan propésional pikeun nyayogikeun solusi komprehensif pikeun desain sareng perencanaan kota, unsur-unsur dasar pikeun ningkatkeun kamekaran nagara, sareng diperyogikeun ku sektor bisnis, sektor publik , asosiasi sipil sareng kerjasama internasional, numutkeun norma sareng standar internasional anu mantep.

Tujuanana karir.

  • Pikeun ngalatih professional sanggup ngadeteksi masalah perkotaan, kaasup kontéks ékonomi, lingkungan, budaya jeung spasial, ngaliwatan aplikasi instrumen teknis sareng prinsip desain ku basa teoritis sareng teknis teguh, pikeun ngarumuskeun sarta ngeunteung kana proyék-proyék sareng campur fisik-spasial dina tingkatan perbaikan hirup pakotaan
  • Pikeun ngalatih professional sareng komitmen sosial jeung etika tinggi, sareng visi global naon hartosna kota ku jalan kota, nyadiakeun metodologi beton kanggo solusi masalah urban sareng arsitéktur anu ngamungkinkeun pikeun ngararancang rohangan fisik di jawasaan manusa lalaki dina kahirupan ayeuna .
  • Pikeun ngalatih pamekar urban sadar tanggung jawab perkawis, tiasa ngarumuskeun proyék anu parantos supados mesen atanapi nguntungkeun tumuwuhna kota numutkeun kaayaan husus lingkungan, sareng mendesain instrumen anu ngajamin ayana proyek urban anu sarua.

Propil tina sarjana.

Masters di tata kota ujcvThe Master in Design and Planning Urban of UJCV ngahasilkeun profésional kalayan latihan anu padet dina Desain Urban, Planning Urban, Management sareng Project Project of Urban and Development Daerah, sareng kanyaho na aspék metodologis jeung téhnologis ku merenkeun supaya perencanaan, organisasi, jaminan anu nyukupan tina palaksanaan na koordinasi sumberdaya sareng jalma pikeun matuh tujuan, hasil sareng tujuan pangwangunan urban, urban-marginal, lokal jeung régional.

Modality tina penguasaan.

Kanggo ayeuna, gelar master ngagabungkeun poténsial virtual sareng partisipasi tatap muka ti 6 dugi ka 8 énjing di Tegucigalpa, Honduras. Sanaos kuring moal reuwas upami aranjeunna pas ngajantenkeun virtual -nu keur ayeuna katingalina saheulaanan serius- Henteu ngan kusabab ieu teu bisa malik, tapi kusabab sababaraha kelas parantos aya kalayan sagala eusi virtualisasina.

Durasi nyaéta bulan 20 (SUNG 8 bulan), periode salami subjék 12 dicandak ku proyék proyék tesis.

Distribusi eusi

Eusi subjék didistribusikeun dina opat blok, anu ku anjeun tiasa ningali, henteu difokuskeun ngan dina dasar teknis tradisional kusabab sering orientasi arah Insinyur sareng Arsiték; pikeun para Masters tiasa nerapkeun profésional di daerah sosial salaku tumiba di nagara lianna. 

1. Blok Manajemén

  • Planning strategis
  • Manajemén sareng Approach strategis
  • Bubuka keur Manajemén Proyék

2. Analisis Urban Blok

    • perimeters urban
    • Systems Émbaran Geographic
    • Psiko-Sosial Manajemén tina sempalan Urban

3. Desain Blok

    • Desain Urban
    • Infrastruktur na Equipment urban
    • Aturan, Aturan, sareng Manajemén Kontrak

4. Blok rarancang.

  • Lingkungan di Projects Urban
  • Nyusun sareng Ngokolakeun Proyék Perumahan Sosial
  • Manajemén Land

Anu pamungkas, seminar Tésis lumangsung. Salah sahiji aspek anu narik perhatian kuring sareng anu sigana suksés pisan pikeun kuring nyaéta yén siswa nyandak ampir sadaya kelas dina proyék anu sami, anu aranjeunna tuntas salami gelar master anu béda. Tungtungna, presentasi Tésis kaluar langkung gampang tapi ogé panggunaan élmu henteu matak ngajanjikeun.

Profil propésional anu ngalayanan kelas henteu ngan ukur nunjukkeun palatihan sareng paradigma ti nagara maju, tapi ogé prosés teu diajar sareng asup kana kompeténsi stratégis, manajerial sareng bisnis. Salaku conto, pendekatan "perumahan sosial" teu aya hubunganana sareng imah kelas handap anu diwangun sareng beungkeut pamaréntahan, tapi konsép panggunaan ruang anu pinter kalayan tingkat status ékonomi anu béda.

Saur éta, dimekarkeun ogé, penguasaan ieu -sajaba ti tingkat teknis- Éta tiasa ngadamel para ahli profésional kalayan kaahlian penting di daérah ieu, sapertos rundingan, nyebarkeun ideu sareng difokuskeun watesan sering dina Perencanaan Teritorial, anu mangrupikeun pangwangunan alat anu tiasa ngalamar praktis pikeun pejabat resmi munisipalitas anu sajak PDF henteu kapaké kanggo anjeun sareng éta, ngabutuhkeun pituduh pikeun ngawaskeun sareng mutuskeun kaputusan unggal taun nalika anjeun kedah ngarumuskeun rencana anggaran sareng investasi anjeun.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep:

UJCV - Kaca jagoan di Honduras atanapi ka mail teh postgraduate (di) ujcv.edu.hn

Hiji Waleran ka "Master dina Desain sareng Perencanaan Kota [UJCV]"

  1. Henteu! Palatihan professional anyar pikeun proyék-proyék urban sareng derajat master husus anu saé pisan ngabantuan pikeun sektor anu ayeuna keur cageur.

    salam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.