Woopra, ngawas datang sacara real waktos

Woopra nyaéta layanan web nu ngidinan Anjeun nyaho sacara real waktu anu ngadatangan situs, ideal uninga naon anu lumangsung dina ramatloka ti sisi pamaké. Aya hiji versi online, sareng ngembangkeun impeccable on Javascript na AJAX, jeung disadvantage anu henteu ngajalankeun on generasi kahiji iPad; Aya versi desktop dimekarkeun dina Java sarta versi disederhanakeun keur iPhone. Lebet ati sejen, versi desktop leuwih fungsi pikeun pilihan rusuh tombol mouse katuhu sanajan design cleaner dina versi wéb.

datang Woopra ngawas real-time

Pikeun nerapkeun eta, anjeun ngan kudu ngadaptar, ngarékam situs urang ngaharepkeun ngawas sarta asupkeun Aksara di situs template. jasa éta téh bébas pintonan kaca 30,000, teras aya rencana $ 49.50 taunan saterusna.

Diantara hal anu bisa dipigawé kalayan Woopra Aranjeunna:

  • Terang dimana datang aya datang. Teu mungkin uninga identitas tapi aspék dipikaresep salaku kota ti nu didatangan, tipe browser, publik IP, kumaha sumping ka situs na operasi sistem.
  • Identipikasi datang husus kalayan label jeung nyaho mun maranéhna balik.
  • Jieun ngabejaan ka sora atawa pop-up amprok lamun acara husus lumangsung, kayaning: Lamun nganjang a datang, nagara-diomongkeun Spanyol, jeung keyword nu "Ngundeur AutoCAD 2012". Upami aplikasi desktop dipaké, éta bisa janten panel di hiji tungtung meja teh.
  • Statistik bisa dibagikeun kalawan pamaké séjén atawa malah ngangkat laporan custom periodik. Ieu hébat babagi jeung parusahaan atawa profésional anu miheulaan jasa SEO.
  • Datang ngaropea labél nu dina peta, jeung ciri husus kana waktu salaku mahluk dina loka, lamun nganjang anyar, jeung sajabana Malah bisa ningali dina Google Earth.

datang Woopra ngawas real-time

Sagedengeun ti eta, pikeun ngaktipkeun a tab dina ramatloka, dimana maranéhna némbongkeun sabaraha datang téh online jeung pangalusna, ngaktipkeun pilihan pikeun ngobrol batur di muatan tina kaca nu geus aya. Ieu bisa ditumpurkeun atawa ngaropéa, tapi mangrupa idéal lamun batur di rojongan, atawa nganjang a kudu berinteraksi dina waktu husus.

Ku kituna, upami anjeun hoyong ngobrol panulis egeomates, anjeun ukur ningali yén dina tab nu nembongan jadi aya.

datang Woopra ngawas real-time

Sajaba ti, data nu disimpen bisa ditampilkeun grafik keur tren, kecap konci panglobana dipaké, nagara jeung kota ti mana éta sémah. Dina bagian ieu, hancana nanaon nu Google Analytics tiasa teu, kaasup nu disadvantage yén data henteu disimpen permanén, versi bébas ngaheéat ku 3 bulan, anu dibayar 6 mun 36 bulan.

datang Woopra ngawas real-time

Tapi Woopra manten sawatara hal anu urang teu kalawan Analytics, atawa sahenteuna henteu jeung practicality sarua salaku:

  • Terang dimana urang geus datangna ti loka, anu méré kami utiliti, dina kaca ngarujuk benefit ti tumbu atawa Iklan urang naon.
  • Urang terang naon sparked undeuran, naha dina loka atawa Tumbu éksternal. Ieu bisa jadi pisan gunana lamun nu promosi software sarta Kami rek unggal waktos eta diundeur hiji ngageter ieu diangkat.
  • Nyaho naon hasilna geus kungsi item husus, gumantung kana poe jeung waktuna eta ieu diterbitkeun.
  • oge gunana uninga naha gambar nu datang datang, kuring geus manggihan yén egeomates boga posisi enviable kalawan kecap "porno" dina Gambar Google, up!. Kuring geus lasut kitu loba kunjungan di posting Topografi, ukur gambar.
  • Pangalusna, pikeun nganalisis puncak jagged of spammers, mindeng aranjeunna manifested ku jumlah exaggerated biasa. A nganjang wungkul kudu nangtukeun jeung frékuénsi filter nempokeun yén geus dina poé béda, najan IP geus robah, Woopra ngahubungkeun salaku salah nganjang; ieu facilitates larangan aranjeunna kalayan wp-Ban atawa colokan sarupa.
  • Kalayan potensi ditawarkeun ku saringan, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun loba analisis husus. Contona, naon kaca nu pamaké geus katempo leuwih ti hiji kota husus. Atawa naon Kaca katarik datang ti Méksiko anu ngambil alih satengah sajam ngotektak kaca. Atawa ningali jadwal kunjungan, nyaring maranéhanana datang anu datang leuwih ti tilu kali dina sapoe; di pondok, janten pisan pikaresepeun.

Tapi paling adiktif, nyaeta ngawaskeun nu datang sacara real waktu. Anjeun tiasa diajar loba mibanda ieu: kabiasaan datang ngotektak kabiasaan, idéntifikasi pamaké satia tur aksés jam pangseringna. aplikasi SEO sarta ogé pikeun nyukcruk kampanye iklan online. kunjungan Google anu sarimbag jeung 'datang', ie, kunjungan poean unik; boro béda hiji 5, nu ngajadikeun rasa lantaran Google kedah lulus pamutahiran unggal sababaraha detik bari ieu hirup. The statistik sejenna disebut "Kadatangan" anu sesi kaasup lamun nganjang a sumping ka loka leuwih ti sakali per dinten, ieu pisan praktis tur pamustunganana nu "Page pintonan" sarua jeung panémbong kaca.

nganjang Woopra.

nuturkeun anjeun CEO on Twitter.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.