Naon anu kudu dipigawé lamun maok hiji iPad

Buka subjek bisa jadi atra, tapi sooner atanapi engké nu peryogi kauninga naon nu kudu mun anjeun maok hiji iPad. Bari sababaraha aspék dilarapkeun ka iPhone, iPod Toel jeung iMac, abdi nyandak pribados keur ngahargaan ka naon someday alim aya:

1. Ulah sajauh mungkin paparan ka maling.

IPhone mangrupa alat komunikasi perlu sepanjang waktos, iPad geus alat a. Anjeunna diganti kami kertas agenda, pensil, notebook, kaméra, buku na gameboy. Sangkan kedah ulah aya exposing dinya tanpa, anu ngaharepkeun maok éléktronika konsumén jeung éta bakal neruskeun néangan pangawasan nanaon.

  • Lamun balik pikeun dahar beurang, ninggalkeun eta dina meja, tapi dikonci di kantor na sanajan kabeh jadi menak.
  • Mun pohoan, teu nyandak samping cuakquier dimana eta moal urgent.
  • Mun anjeun dahar jeung balad, teu mawa éta, éta alat digawé, lain selingan di kali anjeun boga bakti ka jalma penting.
  • Mun nu ngawujud dina mobil, teu ngagem eta dina sisi korsi, di hareupeun tank atawa baki panto. anak anjeun moal nyandak dirina dina korsi deui maén Angry Birds, diri teu nganggo bari nyetir. Na luhureun sakabeh, ulah mawa sagelas muka di wewengkon pakotaan, unggal poé téh beuki umum ti motor eureun di hareup panto di lampu lalulintas atawa lalulintas slow, Angkatan anjeun masihan mobile, dompét, atawa naon aya dina tetempoan .
  • Lamun mawa concealed dina mobil anjeun bisa manggihan eta leuwih mangpaat ti anjeun pikir, utamana lamun mobil anu dipaling.
  • Lamun balik ka mall jeung barudak maranéhanana, lamun teu perlu, teu ngagem eta. Misahkeun éta alat gawé tina kahirupan kulawarga, di imah anjeun tiasa nganggo ningali Facebook atanapi maén kalawan barudak maranéhanana (sabab ogé tindakan minangka alat hiburan)
  • Tur upami Anjeun salah kedah nyandak eta, teras pastikeun anjeun terang nyumputkeun eta. Hiji kasus mini fits ngaliwatan Pad di kantong jero tina jaket, kaasup underarm.

2. Kenal sateuacanna naon baris anjeunna ngalakukeun lamun leungit.

salah No ekspektasi eta kajadian, tapi leuwih sae pikeun jadi disiapkeun keur éta, ku kituna nganggap saran ieu.
  • Tetep salawasna sangkan GPS. objék ieu mawa alat a, jadi lamun dipaling tiasa lagu online mana éta, atawa sahenteuna mana maling indit.
  • Tetep aplikasi pilarian dipasang dina iPad, sarta ngaktipkeun pungsi dina konfigurasi sakabéh. Dina versi sateuacanna tina ios ieu bisa ditumpurkeun, ayeuna butuh tombol pamaké. Catet yén ngan jalan mun komputer disambungkeun ka Internet, misalna yén lamun aya di nagara sejen tur teu boga hiji SMS aktip bakal hésé.
  • Tetep ngaktifkeun a abdi konciCloud.com, Jeung nguji kumaha gawéna méméh lokasi alat. Upami alat dicokot ku batur di jalan, keur euweuh alesan turutan maling, buka lempeng ka Internet sarta pikir naon nu kudu. Mun ditinggalkeun poho, ngan dimana eta anu diperlukeun pikeun ngaidentipikasi. Upami anjeun bisa ngonpigurasi nangtukeun yén pesen datang dina mail lamun komputerna nyambung ka internét, éta kudu ngaktipkeun pilihan mode maling, nu ogé bakal tetep posisi dina peta unggal waktos Anjeun nyambungkeun.
  • Tetep aktip konci konci. Ieu rada uncomfortable bisa ngetikkeun eta unggal waktu, tapi mun maling atawa rugi, nunjukkeun sababaraha waktu sateuacan ngajalankeun ngareset eta for sieun aranjeunna meunang informasi penting.
  • Lebetkeun kana nyieun rekening anu kabuka dina iPad jeung nutup sesi aktif. Facebook jeung Gmail ngawenangkeun ieu tanpa ngarobah konci. Inget naon rekening jenis remen dipake tina sering dipake tinimbang geus aranjeunna sasaran, kayaning Twitter, Skype, Dropbox, upami diperlukeun, konci robah, ieu bisa dilakukeun quietly ku bari komputer dikonci.
  • Sakali rekening katutup, upami alat henteu nyambung ka Internet tiasa wani muka konci, upami maling nu geus bodo maneh bisa nyobaan pikeun nyambung ka internét. Upami Anjeun tos nyingkronkeun sareng poto Dropbox, kaasup gambar Anjeun bisa nempo yén bodo teu sarta bisa ngawula pikeun hal, upami ukur keur hurl curses.

3. Mutuskeun naon anu kudu dipigawé cageur

  • Lamun ningali eta alat eta masih tetep nyambung, cara pikeun nuturkeun eta kalawan iPhone nyambung ka Internet, Anjeun ukur kedah ngadaptar aya neangan alat sejen ngaktifkeun konci jeung Apple bisa nuturkeun. Ulah nuturkeun kana suku.
  • Mun anjeun dina wangunan anu sarua atawa kantor, sepi, ngan meunang sacaket Anjeun tiasa jeung ngahurungkeun sora. Ieu bisa disada dina korsi toilét, dina kalapa tina ko-worker Anjeun atawa malah dina calana tina hiji heubeul ... Apal naon bisaeun.
  • Mun anjeun dina tempat umum, coba cageur deui tapi moal balik nyalira, eta bisa jadi hansip di ngadegna teh.
  • Mun anjeun di pawnshop a anjeun bakal kedah bil jeung kamungkinan mangrupa urutan pulisi.
  • Mun anjeun di wewengkon bahaya, sabab eta reconsiders hirupna. Bisa jadi éta ngeureunkeun nepi kaleungitan anjeun séjén iPhone, mobil na malah hirup. Gumantung kana nagara mana anjeun ningali lamun tiasa dipercanten polisi satempat pikeun operasi nyalametkeun, salah henteu hayang nyieun musuh pilari hiji alat nu boga jiwa.

4. Naon anu kudu dipigawé lamun manehna teu bisa ngabasmi

versi samemehna ngeunaan iPad éta pohara gampang ngareset atanapi mareuman GPS éta. Éta bisa nuluykeun pikeun ngalakukeunana sabab teu nampa versi anyar tina ios.
Sanajan kitu, eta bisa lumangsung kalawan panerapan anyar. Aya maling pisan husus tur jujur ​​euweuh jaminan lamun sanggeus ngarobah kaluar alat bakal ditempatkeun.
  • Lamun ngadeteksi yén alat nu teu recoverable ti akun eusi iCloud milih pupus. Kalawan ieu eta bakal sepi.
  • Ulah poho pikeun ngalaporkeun maling, éta bisa muncul dina olah TKP jeung ngalaporkeun bisa ulah aya mess a. Ogé maranéhna boga chip mobile anu penjahat bisa pake pikeun extortion.
  • Ulah sangsara, ulah ceurik, moal martirice, atawa ngantep Kuliah pamajikanana. Ieu nampa ukur kajadian ku Maje. Sampurasun Kecap, tapi dinten urang leungit eta moal ngarasa kurang.
Lajeng pikir ngeunaan kumaha mésér ti ayeuna hadé langkung paranoid. Lamun kapaksa make eta sataun moal nyadar yén euweuh PUE hirup tanpa eta.
Kuring ngan heran: Kunaon a stasiun total nu waragad $ 9,000 teu boga alat pikeun meunangkeun eta? A dollar iPod 250 basajan sadia; pasti urang bakal daék mayar tambahan pikeun éta.

Hiji Balesan to "Naon anu kudu dipigawé lamun maok hiji iPad"

  1. hihi. sabab Jigana teu carita dicokot tina kahirupan nyata

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.