Ngantosan iPad 2

ipad-2Ieu lucu, tapi nyangkokkeun hade pamaké tina platform mobile anu ngantosan ningali naon baris némbongkeun dina sababaraha jam.
Jeung positioning anu boga Apple on mobile, urang kedah ningali naon kajadian:

Anjeun terang ieu Tom Cook presenting kaulinan sareng dampak sarua Jobs taun ka tukang?
Bakal anjeunna kantos meunang kritik teh sanggeus ampir 16 juta geus disebarkeun di ngan sataun?
Moal eta mawa dua kaméra anu loba geus lasut?
¿Apple bakal persist dina pamanggih ngarobah Konvénsi di mindahkeun data?
Moal urang kudu ngadagoan lila pikeun versi saterusna ios 4.2?
Anjeun bakal ngalih ka pamaké ayeuna keur meunang leupas tina ayeuna gaduh?
¿Blanca, kalawan ngagambarkeun kurva pangsaeutikna, resolusina leuwih gede, bla, bla, bla?

Hiji hal anu tangtu, jualan moal skyrocket, moal jadi nu anyar, tapi kusabab loba geus mutuskeun ku iPad anu expecting versi 2 asalna. Paling ngalaman kritik rosette round table anu asih dirina dibandingkeun ka telepon, laptop atawa malah PC a.
Sababaraha bulan ti pamakéan, Kuring geus datang ka pikir nu saloba pesaing do, bakal ngarugikeun aranjeunna ngahontal inovasi jeung stabilitas. Kumaha carana ngomean sistem operasi anjeun sarta aplikasi nyaeta tina kaunggulan greatest boga Mac.
Waktu anu bakal ngajalankeun téh kakara beurang sentral Amérika Sarikat, sarua jeung:

6: 00 PM di London
5: 00 PM di Madrid
12: 00 M di Mexico
1: 00 PM di Peru
4: 00 PM di Montevideo

The statistik tina bulan panungtungan of egeomates lalulintas anu atra: iPad teh hartosna mobile ku anu ngahontal méh saparo pamaké, upami urang nambah tilu Toys suksés séjén Apple nu ngarojong Internet, urang bisa ningali jelas yén ngahontal hiji 77%.
ipad 2

Tangtu, lamun nganalisis navigasi desktop sarta nambahan ngan walks nu 3%. Bari nempokeun yén Windows masih monopoli di mangsa nu bakal datang Apple bakal posisi sorangan leuwih hadé mun extent anu navigasi via tumuwuh mobile.
apal-ipad-1 Nu disadvantage sadaya batur éta atawa nu pabrik pakakas atawa aplikasi. Apple owns duanana, éta bahaya tapi séhat, abdi resep kanyataan yén monyét narik rarancang raksasa (Adobe), anu nyepeng teuing closeness kana HP na AutoDesk. Urang baris nempo yén tungtung gugatan, sabab sanggeus sataun tangtu loba pamekar situs geus pikaresep pikeun investasi hadé dina HTML5, Javascript na CSS tinimbang nuluykeun nalangsara kalawan Flash.
Hasilna ditémbongkeun téh pasar Spanyol, di lingkung positioning séjén Apple leuwih luhur kusabab aksés via mobile téh punjul. Ogé di handap tabel di luhur téh Nokia, nu di Wétan Tengah jeung Éropah anu kuat; Blackberry téh katingali ukur di Amérika Sarikat, Kanada sarta Inggris.
Dina panempoan abdi, isuk, média digital, disada nu nauseum iPad 2.

  • pamaké iphone geek deui nyempad naon teu tablet.
  • pamekar software bakal impian tina naon ayeuna mungkin.
  • pendapat ati batur antosan buang duit maranéhanana jadi jawara.
  • Jalma anu geus henteu acan mutuskeun ku salah, aranjeunna nyangkut dina craiglist.
  • Sarta shoppers nu nyurung anu belanja kartu kiridit Anjeun pikeun kaulinan nu teu acan di toko.

Kuring gé jadi ngawangkong ngeunaan bringing deui iPad 2.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.