Kumaha lulus payil ti iPad ka PC

Gawé dina tablet anu prakték nu urang dipaké pikeun, sabab mangrupakeun trend geulis teu bisa balik. Dina hal ieu urang bakal ningali kumaha ngajawab masalah tina ngalirkeun data antara PC jeung ipad kalawan sahenteuna tilu pilihan.

1. ngaliwatan iTunes

Ieu sugan téh paling praktis, sabab ukur kabel sambungan antara iPad tur sambungkeun ka PC nu liwat USB anu diperlukeun. Kuring nyebutkeun leuwih praktis, sabab kabel nyaeta sami anu dipaké pikeun ngeusi batre iPad jadi mustahil teu kaétang di dinya.

[Sociallocker]

ipad pc lolos data

Pikeun ngirim file anu ti iPad, Anjeun kudu milih file jeung "Kirim ka iTunes". Lajeng dina PC, nu "aplikasi" iTunes dibuka, alat eta dipilih jeung flange luhur. Lajeng di handap bisa ningali aplikasi béda kalawan kamampuhan pikeun babagi data via iTunes, sakumaha urang tiasa ningali bakal pilih file nu urang mutuskeun babagi via iTunes.

Di dieu geus dipilih sarta disimpen dina folder dipikaresep.

ipad pc lolos data

Lamun urang hoyong kirimkeun ka iPad, teras pilih "Tambahkeun", sarta néangan file pikeun muka. Dina hal ieu, Kuring keur mawa sababaraha lapisan pikeun dipintonkeun dina aplikasi GISRoam, jadi kuring kudu mastikeun beban duanana file extension dbf sakumaha SHX na SHP.

Sakapeung, sigana nu euweuh dipintonkeun dina panel ieu, biasana ku ngabogaan bit PC dioptimalkeun RAM anjeun, kitu deui anu dianjurkeun pikeun nutup sarta reopen iTunes; tapi nanaon geus leungit atawa dihapus ti dieu.

2. email

Keur kitu, iPad merlukeun sambungan Internet. Ieu mungkin via jaringan nirkabel atawa sambungan 3G nu panyadia wae tiasa masihan kami kalawan rencana dimimitian dina $ 12 per bulan. Kartu téh sarua salaku SIM normal tapi teu di ukuranana, dina lalampahan panganyarna kuring luar negeri mah nuju salah jeung motong ku gunting na eta digawé sampurna; alternatif anu leuwih ekonomis sabab roaming biasana mahal.

Ku kituna lamun mesin disambungkeun ka Internet, maké e-mail bisa ngirim payel.

3. Pikeun disk virtual

ipad kirim Di dieu aya sababaraha pilihan séjén, sababaraha di antarana dibayar. Gumantung kana dipasang, milih file kudu apparate pilihan:

  • Nyalin kana iDisk
  • Salinan pikeun WebDAV
  • Bagikeun on iWork.com
  • Bagikeun on Dropbox

Pilihan ieu sarua dianggo pikeun iPhone jeung aya batur tangtu, kayaning maké kabel adaptor kartu SD, USB atawa kalayan aplikasi aksés jauh.

[/ Sociallocker]

Hiji Balesan to "Kumaha maot file ka PC iPad"

  1. Salah sahiji mangpaat praktis dina kasus disk maya nyaéta Dropbox, lantaran data tiasa diakses ti web, hal unsur duanana PC kawas iPad.

    Saterusna, kalayan 2 GB Dropbox nawaran, éta cukup pikeun leuwih ti mindahkeun.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.