Blogsy keur Blog ti hiji iPad

Sigana mah tungtungna kapanggih hiji aplikasi bisa ditarima keur iPad anu ngamungkinkeun blogging tanpa loba sangsara. Sajauh anjeunna kungsi nyobian BlogPress sarta patugas WordPressTapi kuring pikir Blogsy dipilih salaku ngedit WYSIWYG leuwih atawa kirang ramah.

Bari kuring ngajawab layanan nu hosted gambar dina domain sarua sakumaha eta pisan mihak ka berinteraksi sareng Flickr atawa Picasa ari di ogé manggihan solusi pikeun keukeuh teu nambahkeun spasi antar paragraf.

Tapi tungtungna bisa disebutkeun:

Hello ti iPad kuringSprig Él Salvador

Bari urang fished dina mangroves Cisitu Puntilla, abdi bakal completing artikel nu nyandak kapercayaan. Blogsy deployment boga dua modus: a panggero samping Beunghar, nu mana sawangan eusi Sigana, didieu anu nyeret sarta ditempatkeun gambar; sisi séjén nyaéta html, di dieu eta tulisan.

Pikeun pindah antara HTML kedah enriched nyéred jari Anjeun sacara horisontal, tapi nyandak jalan hébat pikeun manggihan tanpa pitulung. Tungtungna kuring terang ngahaja.

Dina tabél ieu Anjeun bisa ningali naon mungkin. Sae pisan, leuwih hade tinimbang naon anu dipigawé kalawan LiveWriter, sarta chart di handap summarizes fitur utama. tabél ogé ngajelaskeun naon anu dipigawé dina sisi na rohangan ngédit béda.

Blog

  • Pikeun ngadaptar blog, atanapi ngonpigurasikeun tombol "setélan" di sisi katuhu handap layar.
  • Anjeun tiasa ningali tulisan dina "diterbitkeun", "draf" nyatakeun sareng anu pangsaéna, éta ngadukung versi lokal kalayan naon anu anjeun tiasa damel sateuacan unggah dina cara pasti.

100_5935 situs Media

  • Éta bisa nyetél rekening béda Flickr, Picasa, Google jeung Youtube. Ieu cukup alus, ku sabab di ampir klik téh nyaéta payil sorangan.
  • Pikeun manggihan gambar, salah anu dipilih dina panel disebut "dok" ramo némpél gambar dipilih anjeun sarta sered kana eusi téks mode euyeub. Aya pilihan gancang maluruh di pusat atanapi Blok ka tungtung kenca jeung katuhu.
  • gambar nu dileupaskeun sarta siap. Sanajan hiji kasalahan aplikasi ayeuna teu eureun nyered nampanan sabab geus leungit.
  • Teras Anjeun tiasa noel jeung ngarobah kaayaan ieu salaku alignment link, alt téks atanapi ngahapus. Anjeun oge bisa ngatur ukuran sanajan lacks practicality sabab teu bisa nambahan ukuran kalayan jumlah manual saperti 450, biasana eta waragad hiji ramo saeutik.

Pikeun manggihan gambar dina browser, kakara ngetik alamat tina kaca nu kapentingan kami, lajeng nempatkeun ramo dina gambar dipikaresep urang. Henteu sakabéh gambar bisa nyeret, sakumaha sababaraha situs deployed kalayan naskah, tapi sakabéh, gambar ditampilkeun via <IMG> Fomo acara piaraan.

Éta téh Mimindah, sarta siap. Hiji kesel pilihan nu ampir sakabéh gambar mulasara link, nu kedah configurable tempat di aplikasi pikeun ngaleupaskeun sakumaha standar anu. Kawas gambar umum lebar ukuran (aslina, 450, 300, jsb)

Tambahkeun video masangkeun

Keur kitu, pilihan Youtube dipilih tab disebut darmaga. Lajeng dipilih nyered pos. Saliwatan, kadua jari bisa ngijinan ngatur ukuran, teras leupaskeun.

Pikeun ngarobah sipat, keuna na pilihan kayaning ukuranana, edges, warna, pakait video atawa mupus dirobah. Anjeun oge bisa ngonpigurasi pilihan iframeSabab unfolded saméméh video tibatan study.

Lamun kode input vidéo study, geus dipilih di browser nu, disalin lajeng pasted kana tempat keur modeu pikaresep "samping nulis". Ieu kadang sesah kusabab Mobile Safari boga watesan -na pikeun salin kode, utamana nalika eta digabungkeun jeung Flash deployment.

jieun Tumbu

Aya sahenteuna dua cara:

Kahiji nyaeta pikeun milih teks nu Anjeun hoyong pake jadi kakait dina mode "samping Beunghar", lajeng situs ngabuka dina browser anu ngandung link. Sakali gambar atawa loka téh, ramo ieu disimpen anjeun sarta sered ka teks nu dipilih.

Éta waragad prakték saeutik, tapi sanggeus bari sarta ngarasa gawéna hadé jadi ngagunakeun <href>. Sakali link dijieun ku klik anjeun bisa ngarobah kaayaan link, sakumaha jandela anyar, mun pindah ka domain internal ku nyoplokkeun akar atawa jalur ngaleupaskeun link.

Jalan sejen sok modeu enriched, klik téks Beunghar sarta milih "link" pilihan jeung tipe atanapi nyalin URL di link.

Sprig Él Salvador Format téks

Ieu nu paling rai pikeun iPad geus fallen pondok. Mun aya Blogsy gain dina modeu enriched eta bisa dilarapkeun pormat kayaning underlining, kandel atanapi italic najan kitu bisa tutul labél dina modeu html.

Dina salah sahiji titik I Cut Nyak Dien sangkan milih téks, tapi tungtungna abdi sumping pikeun manggihan praktis ku ganda-klik dina téks a, teras nyered ends Pilihan sareng sered basajan sajauh dipikaresep.

Dina lulus, abdi némbongkeun poto perjalanan pangalusna kuring, ngan balik ti poe perikanan. Ieu La Puntilla, di sungut Walungan Lempa di Él Salvador. Fishing, ngan hiji lele, mutt a na dua bangkong lauk; salah nanya masak di restoran tapi alus sakumaha senang.

nyebarkeun

Ieu pisan praktis, nu pangalusna Kuring geus katempo, éta facilitates pilihan pikeun nambahkeun tag atawa sabaraha kategori kalayan practicality hébat. Malah ngidinan Anjeun pikeun nambahkeun anyar pikeun daptar aya.

Kasalahan awon geus dibereskeun di versi diundeur kiwari nu ditempatkeun uppercase hurup kahiji unggal téks dina judul pos.

Pikeun nyebarkeun hiji artikel siap, anjeun tiasa milih pilihan Nyetél pikeun tombol ieu disebut "pos info" atanapi ngalakukeun pisan praktis nyered tilu ramo nepi. Hébat, sarta tangtu, raises tombol pikeun mastikeun naha éta téh leres atawa kasalahan basajan tina gesticulation.

Lumayan keur sababaraha dollar. Sanajan urang sadayana miharep anjeun gaduh pungsi hadé utamana pikeun muka gambar disimpen lokal atanapi dicandak ku Ipad2.

update

Antukna aranjeunna geus dilaksanakeun loba perbaikan ...

Contona:

-And ngarojong TypPad, movable Tipe, Joomla na Drupal

-Interface dina sababaraha basa, kaasup basa Spanyol

-Also cara nambahkeun atribut WYSIWYG

2 balesan pikeun "Blogsy keur Blog ti hiji iPad"

  1. Taya tanggal d eque mangrupakeun blog anjeun, tapi anjeun bisa nyelapkeun gambar tina kaméra roll urang, ipad, kawas muatkeun video ti saluran kami on youtube aya endah aplikasi, urang pisan senang, rojongan teknis anu spektakuler ... .for lamun meunang hiji ipad kasalahan ngirimkeun pesen ka aranjeunna kalayan masalah, teras ngahurungkeun ngirim surélék noe Margaluyu kode nyelapkeun dina WP..en pisan buenooooooooooo config.php

  2. Hello, Kami Lance, salah sahiji guys balik Blogsy.

    Hatur nuhun pikeun nulis Ngeunaan Blogsy. Urang bakal neruskeun Ngaronjatkeun Blogsy jadi mudahan eta bakal hiji poé nyugemakeun 99.9% tina blogger kaluar dinya.

    Lamun hayang ngajawab keur naon Rék ningali ditambahkeun kana Blogsy sanggeus muatkeun Dupi urang dipigawe bisa balik ka dieu - http://www.blogsyapp.com/about

    A loba pamaké Dupi ngawartoskeun kami Éta kumaha-ka video urang bener mantuan aranjeunna kaluar ti paling Blogsy. The video bisa kapanggih di dieu - http://www.blogsyapp.com/how-to

    Cheers,
    Lance

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.