Zagg, anu pelengkap pangalusna pikeun iPad

Salah sahiji masalah utama adapting ka iPad geus kibor. Bakal aya anu accustomTapi sanggeus sabulan kuring disimpulkeun yen alesan ieu nyegah kuring:

  • Di hiji sisi ramo kuring teuing gajih, jeung operasi keyboard anu nyusahkeun kuring. 25 taun engké kuring bersih tangtu ketikan abdi salaku kado pangalusna anjeunna bisa nyieun kuring adina mah, najan kuring kungsi jadi ku Olivetti nyaring; Tapi dina keyboard anu geus aya sarta anjeun teu bisa ngarasa éta rada rumit.
  • Ngayakeun sigana posisi pohara alus bisa kaala sakumaha eta ngabalukarkeun sabagian nyeri dina wrists. Kuring diundeur hiji aplikasi nu ngajadikeun keyboard pikeun ukuran custom, ngarecah eta di dua, kaasup pegat rasa. Tapi teu metot tapi immature.
  • Apple sells hiji keyboard nirkabel tambahan, tapi mana anu keur $ 100 leuwih waragad base ngeunaan $ 90. Jigana maranéhna ngalakukeun kituna masarakat teu meuli eta sarta perlu dipaké pikeun ngagunakeun kuku. Sajaba ti volume tambahan bisa dieusian teu make akal pikiran pikeun buka hiji hadé netbook ieu. ipad-ZAGGmate-9

Ku kituna tanpa loba pilihan jeung exasperating geus ditinggalkeun dina blog tengah Kuring kapanggih hiji Wonder alat disebutna ZAGG mate. Iklan téh madhab Anjeun buka kalayan browsing tablet ieu ngaliwatan Iklan Adsense. Hayu urang tingali naon ngajadikeun kaulinan ieu:

1. Ieu fungsi minangka tutup a. Bari keur keyboard, salaku panutup tina tablet. perlindungan alus, ultra lightweight, desain sleek kalawan aluminium sarta edges jero karét hideung pikeun fit sampurna.

funda-pikeun-ipad-zagg-mate

2. Teu ngeusian kabel. Tapi boga kabel waragad eta via USB ka sagala komputer atawa carjer nu ngarojong slot ieu. Gawéna via bluetooth, ukur sababaraha léngkah nuturkeun:

Kudu pricked kalawan ujung hiji tombol Bluetooth Pulpén kalam, teras iPad buka:

Setélan / General / Bluetooth tur pilih alat nu aya. Kode geus siap disebutkeun lajeng asupkeun.

Kenop sigana ukuran ditarima, abdi resep ka Acer Aspire Hiji. Kuring tetep neangan sababaraha kabiasaan goréng téh kawas ngarobah basa kana neangan kode damn, Ctrl + C jeung Ctrl + V mun teu gagasan cara ngajalankeun éta kurung. Kuring kudu maca ...

g_09358515 Dina panempoan abdi, alat hébat. Zagg dikirim ka mana di dunya, dina hal ieu kuring boga urgent dipilih ku mail biasa, leumpang dina waktu kurang ti $ 7 na di tilu minggu geus datangna dina hal anu henteu nyieun rék buang jauh.

Hiji conto metot kana capitalize dina kalemahan hardware Apple. Zagg sells gadget lianna, kaasup nyertakeun tina desain alus, kaasup salah sahiji nu ngajadikeun dirina kasampak kawas notebook ngerjakeun basajan leumpang ka handap jalan tanpa attracting perhatian.

Ayeuna kuring kudu pangropéa WYSIWYG alus keur WordPress, sabab jadi jauh BlogPress daun teuing mun aya butuhna. Gawéna ngan dina versi panganyarna, ninggalkeun kaluar tina ngempur MU, nu aya platform on nu geus dipasang Cartesianos.com.

Lumayan deui tag html, tapi ku kiwari éta unacceptable, anu pangalusna anu bisa lumangsung éta Kaca boga kamampuhan of a manajer eusi.

3 balesan pikeun "Zagg, anu pelengkap pangalusna pikeun iPad"

  1. Aranjeunna masihan abdi kantong kalawan keyboard Kensington keur kuring iPad 2. Malah mun kuring kudu contumbrarme ukuranana leutik na, sigana hebat. Saha nyaho lamun aya wae manual keyboard? Aya kenop nu tacan nepi ka ngawula.

  2. Pikeun Ipad2 éta béda, kusabab mikropon ngarobih lokasi, éta ngagaduhan sareng kurva rada béda di tukangeun sareng di tepi. Anu hiji henteu dianggo kanggo anu sanés, kumaha ogé dina diménsi-sipatna sami sareng beurat.

  3. Hiji patarosan ayeuna nu dibawa ipad 2 fungsi keyboard zagg anyar ipad1 pikeun ipad2? anjeun terang ieu? sabab kuring ieu geus diajar di halaman zagg sarta beuratna, ngukur na lakonan hal nu sarua jadi henteu weruh lamun éta 2.ALGUIEN ngawula uninga? Salam tur satuju sareng anjeun teh keybord of zagg nyaeta maximooo

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.