arsip pikeun

LADM

WORLD Forum UNIGIS, Cali 2018: pangalaman GIS nu ngucapkeun na transformasi organisasi Anjeun

UNIGIS Latin America, Universität Salzburg na ICESI Universitas disebut dina ngembangkeun méwah tremendous taun ieu, poé nu anyar WORLD Forum UNIGIS, Cali acara 2018: pangalaman GIS nu ngucapkeun na transformasi Organisasi maranéhanana, dina Jumaah 16 November di Universitas ICESI -Auditorio Cementos Argos, Cali, Kolombia. Aksés anu gratis. Ku kituna ...

Nalika ngalaksanakeun saran LADM

Dina sababaraha sahiji proyék Kuring geus milu, Kuring geus disaksian kabingungan nu nyababkeun LADM teu merta pakait sareng dipikaharti saperti ISO, tapi mun ngasingkeun wengkuan maranéhanana aplikasi panggung konseptual miboga mechanization téhnologis. Dina basa sejen, cara nerapkeun eta. Ayeuna kudu jelas yén LADM teu ...

III Garapan Sharing Cadastre, STNK jeung Land ulayat - gambaran Kahiji

Lamun eta geus mawa kaluar kadua tina tilu poé lalampahan ngalibatkeun dipiguraan dina Rapat International prakarsa Selatan-Selatan di Granada, Nikaragua. Di dieu papanggihan awal abdi. Ngeunaan tempat Undoubtedly, pikeun jalma anu teu di Nikaragua, pangalaman nu mangrupa lingkungan-dampak tinggi. Temperatur jeung kesang jet ...