Egeomates ... 2 2011 méméh Wikileaks tungtung

Ngan leungit tilu poé nepi ka 2011 ieu leuwih, abdi geus otorisasi komunikasi dua inovasi sahenteuna ieu anu bakal ngarobah kahirupan urang di 2012:

1. Microsoft mundut Bentley Systems.

Kitu ogé ngadéngé, Microsoft geus ngahontal kasapukan final ka acquire inti Bentley Systems kahontal dina Bentley infrasturktur 500; tokoh teu acan dipikawanoh, tapi reminds kami sahiji alesanana naha interoperability pakta sareng AutoDesk sataun leuwih ti hiji ka tukang. Naha éta pita dina gaya Kantor sarta rada sarupa jeung V8i, sabab ayeuna teh DGN-iModel se Anjeun tiasa maca Outlook, Windows7 jeung Excel, kaputusan ti baraya Bentley tinimbang putting parusahaan kana tas.

Microsoft Toko Bentley

2. G dilahirkeun! ToolsConnect.

Simkuring miharep nyanghareupan ahir taun pikeun ngjalankeun versi munggaran urang tina parabot G Connect, hiji aplikasi dimekarkeun dina API Google Earth nu ngidinan diantara hal séjén !:

  • Gaduhan muka Google Earth, loading tulbar AutoCAD. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun ngan kudu boga hiji lisénsi aktif tina AutoCAD, anu tiasa atikan sarta malah sidang, anu installer ngalir tur nu lifts sadayana UI dll kalayan lapisan pilihan, snaps jeung garis paréntah ti Google Earth.

AutoCAD dina Google Earth!

  • Naon anu dihontal ku ieu nu pungsionalitas snaps anjeun geus Google Earth (naon kajadian éta aya euweuh tombol pikeun ngaktipkeun), ngamangpaatkeun poténsi snap AutoCAD sakumaha hijina jalan kalawan vektor, gambar bakal ngan nyieun Google emulating tukang emulating duanana lingkungan. Bisi lapisan, nya éta ngan hiji ActiveX anu sadar ku lapisan boolean di AutoCAD. Kml disimpen dina data geometri jadi annotations XML dina DWG, sésana mana salaku atribut block.
  • Gaduhan AutoCAD kabuka, disalin file earthps.dll, npgeplugin.dll jeung sapasang garis bisa ngangkat PCOptimizations.ini Google Earth salaku lapisan a dinamis salaku hiji gambar diselapkeun atawa asynchronously. sarupa nyieun PlexEarthTapi tanpa ngagunakeun hiji éksternal tapi kalayan aplikasi Google Earth jalan on runtime a kawas KloiGoogle.
  • Vérsi Google Earth kalawan DirectX teu nyandak nanaon leuwih ti ngabogaan duanana program dipasang. Salam, Magelang tiasa ngalakukeun eta ti browser, nu saurang bakal merlukeun leuwih sumberdaya atawa sahenteuna kartu grafik (anu hartina henteu ngajalankeun on netbooks dollar 300)

autocad bumi google

  • Bisa sahingga dina DirectX jalan ka handap mangrupa kota kalawan resolusi luhur, sahingga ngaganti npgeinprocessplugin.dll jeung maké Google Earth Pro nu bakal datang jeung resolusina leuwih gede, tur bakal diteundeun dina cache pikeun dianggo salaku manten Google bumi Hotspot. Éta panasaran yén .dll sarua emulates nu .arx AutoCAD beban raster nu, ninggalkeun data AutoCAD tiasa lengket WMS tanpa Civil3D atanapi AutoCAD Peta.
  • Pangalusna sadaya, alat kasebut gratis.

Duanana perjangjian Bentley kalawan Microsoft sakumaha versi download tina G! ToolsConnect Anjeun tiasa diundeur ti link ieu.

2 balesan pikeun "egeomates ... 2 2011 méméh Wikileaks tungtung"

  1. Hampura Ayeuna Dina April Fools '...

    Microsoft teu meuli ti Bentley Systems.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.