Bentley Systems Announces finalis pikeun Kudu diideuan 2016

Dina pangakuan proyék anu innovated pamakéan téknologi dilarapkeun kana desain, konstruksi jeung infrastruktur, dina bulan Oktober bakal dimekarkeun di London panghargaan 2016 katelah Kudu diideuan, nu tumuwuh tina sataun 2004, disebutna dina éta BeAwards waktos. Winners bakal dipilih ku hiji juri bebas, nu keur tanggal boga finalis 54 dipilih ti leuwih nominasi 300 80 ti nagara diwanohkeun proyék.

acara Conicide jeung Konférénsi disebut Taun di infrasturktur, anu ngawula ka leuwih ti anggota 100 of pencét sakuliah dunya, nu bieu proyék tapi tren dibere mah ukur aya di pasar pikeun Geo-Téknik. Taun ieu bakal aya Ayana pausahaan numbu ka pasar AECO, nu dina hal ieu ngawengku Microsoft, KPMG, AECOM, Shell, Applied Panalungtikan & Asociates, Atkins na Hideung & Veatch; kalawan ieu sareng naon urang nempo saméméh Siemens na Trimble, nyaeta tilikan geofumado notorious neruskeun ku CEO Bentley Systems.

Di dieu daptar finalis waktos ieu, nu konteks-diomongkeun Spanyol ngawengku ukur dua proyék Brasil, salah Colombian na salah Chilean.

Inovasi di optimizing Daur Kahirupan

  • Danfoss - Optimasi sarta fasilitas Manajemén Energy - (Nordborg, Dénmark)
  • Emerson Prosés Manajemén - Integrated Operasi Center - (Austin, Texas, Amérika Sarikat)
  • SKA Aprika Kidul - MeerKAT - (Carnarvon, Northern Cape, Afrika Kidul)

Inovasi di Bridges

  • Guizhou Transportasi Planning Survey & Desain Akademi Co., Ltd. - Guizhou Pingtang Ping Luo Expressway Sasak - (Qiannan, Guizhou, Cina)
  • PKS Tiangong Grup, Tianjin Corporation, Ltd. - BIM Téhnologi Aplikasi dina Bageng Sasak Expressway Project of Guangxi Baijing - (Baise Kota, Guangxi pameget, Cina)
  • karya mentri publik Chili urang - Chacao Sasak - (Island of Chiloe, Llanquihue, Chili)

bogor

Inovasi di Wangunan

  • Cina Aerospace Konstruksi Grup Co., Ltd. - Batin Mongolia Olahraga Budaya Center minoritas étnis - (Hohhot, Batin Mongolia, Cina)
  • Adang Pilton Walker - 5 Martin Tempat - (Sydney, New South Wales, Australia)
  • Morphosis - Hanking Center Tower - (Shenzhen, Guangdong, Cina)

Inovasi di Konstruksi

  • GHD, Inc. - Ordot dump panutupanana - (Ordot, Guam, Indonesia)
  • Wawasan-WFP - Houston kilang lisah - (Houston, Texas, Amérika Sarikat)
  • Cangkang Global Leyuran International BV - pisibilitas kana Path of Construction pikeun Prelude FLNG - (Goeje, Koréa Kidul)

Inovasi di Pamaréntah

  • AECOM - Dholera Sir - (Dholera, Gujarat, India)
  • Los Angeles Komunitas College District - BuildLACCD - (Los Angeles, California, Amérika Sarikat)
  • Panalungtikan sarta Desain Institute pikeun Urban Transportasi "MosgortransNIIproekt" - Téknik komprehensif Plan tina infrasturktur Jalan di Moscow - (Moscow, Rusia)

Juara Development diwengku

  • Beijing Shougang International Téknik Téhnologi Co., Ltd. - Xishi Square Olimpiade Usum tiis Shougang Area Industrial Project of Transformasi - (Shijingshan, Beijing, Cina)
  • Saluran konsultan Pty, Ltd. -. Phillip Island pingguin Nempo Platform - (Phillip Island, Victoria, Australia)
  • Voyants Leyuran Pvt, Ltd. -. Feasibility Dipatalikeun Study tur awal jeung jéntré desain di Dayeuh Nu sekundér na Agatare Patempatan informal - (Kigali, Nyarugenge, Rwanda)

Inovasi di Manufaktur

  • GEA Equipamentos e Soluções LTDA - Evaporator konsentrasi Ragi - (São Paulo, Brazil)
  • Tamco switchgear SDN. Bhd. (L & T Grup of Pausahaan) - calakan sarta dioptimalkeun Systems Téknik of Control - (Kuala Lumpur, Malaysia)
  • Unipar Carbocloro - Polishing System keur Raksa Abatement Tower - (Cubatao, São Paulo, Brazil)

Inovasi sarta Téknik Pertambangan

  • Hatch - Ékspor lump screening Study - (Whyalla, Selatan Australia, Australia)
  • OJSC Magnitogorsky Gipromez - plat Rolling Toko - Kontinyu Hot-dip Galvanizing Unit - (Magnitogorsk, Chelyabinsk Oblast, Rusia)
  • Tetra Tech Proteus - Project ékspansi Tanami - (Tanami Gurun, Northern Territory, Australia)

Inovasi di platform lepas pantai

  • Volgogradnefteproekt LLC - Ngokolakeun Data Téknik Dina mangsa Development Lapang Filanovskiy - (Astrakhan, Astrakhan Region, Rusia)
  • Minyak & Gas Pengetahuan Alam Corporation, Ltd. - Re-kualifikasi / Kahirupan penyuluh Study of Maneuh struktur lepas pantai Platform - (Sukabumi, Maharashtra, India)
  • Seaway ngangkat beurat - Instalasi DSO Sonam Topside - (Lagos, Nigeria)

Inovasi di Power Generation

  • Hideung & Veatch - Sewaren 7 Gabungan Daur Project - (Woodbridge, New Jersey, Amerika Serikat)
  • Wétan Cina Desain & Research Institute Co., Ltd. Cina Power Konstruksi Grup Corporation - Jinsha Walungan PLTA Station Project Longkaikou - (Dali Prefecture, Yunnan Province, Cina)
  • Kaler Electric Power Desain Institute Co., Ltd. Cina Power Téknik konsultan Grup - Fuping effect Power Plant Power Téknik of Shenhua Shendong - (Weinan, Shaanxi, Cina)

Palaksanaan Project inovasi

  • AECOM - Sunda Line - (Parakan, Colorado, Amérika Sarikat)
  • Hideung & Veatch - Transformasi Usaha - (Overland Park, Kansas, Amérika Sarikat)
  • Mott MacDonald Bentley - Bentley Mott MacDonald Project - (UK)

Karéta jeung Juara Transportasi

  • Banedanmark - The New Line kopenhagen-Ringsted - (kopenhagen, Capital Region, Dénmark)
  • FUT-Sweco / Typsa JV - Metro penyuluh di Stockholm - (Stockholm, Swédia)
  • Mott MacDonald, Ltd. - Northern Line penyuluh - (London, Inggris, Inggris)

Dimodelkeun inovasi kanyataanana

  • CH2M Fairhurst Joint Modal - Program dualling A9 - (Glengarry mun Dalraddy, Skotlandia, UK)
  • Kota Helsinki - Helsinki 3D + - (Helsinki, Finlandia)
  • Kano Laboratorium, Waseda University, Obayashi Corporation - otomatis Pangakuan tina kamajuan Gawé di hiji Loka Konstruksi - (Tokyo, Jepang)

inovasi Jalan Raya

  • Béta 2 Engenharia - Bundaran of Ribeirão Preto - (Ribeirao Preto, São Paulo, Brazil)
  • Costain Carillion Joint Modal - A5 - M1 Patalina, Dunstable Northern bypass - (Dunstable, Inggris, Inggris)
  • Inspec Nederland BV - A27 / A12 Ring Utrecht - (Utrecht, Utrecht, Belanda)

Inovasi di struktur

  • Estaco SA - Oviedo otomatis Parkir System - (Medellin, Antioquia, Kolombia)
  • Rasana Téknik Co., LLC - Nakheel Mall on korma Jumeirah - (korma Jumeirah, Dubai, Uni Émirat Arab)
  • Parsons Brinkerhoff WSP - 22 Bishopsgate, London - (London, Inggris, Inggris)

Inovasi di puseurna sarta Komunikasi

  • Elia - Advanced Desain gardu induk dina Lingkungan Diurus - (Brussel, Belgia)
  • Hubei Electric Téknik Corporation - Miaoshan 220kV sekundér trafo gardu induk - (Wuhan, Hubei, China)
  • Snam - CARTESIO - Planning na Ngajaga nasional Gas Transportasi Network - (Milan, Italia)

Inovasi di Analisis Network Cai

  • NJS Insinyur Indonesia Pvt, Ltd. -. Plan Ganga Aksi JICA Bantuan - (Varanasi, Uttar Pradesh, India)
  • Roy Hill Beusi bijih - Dewatering na Supply Cai Network Optimasi - (Pilbara, Australia Kulon, Australia)
  • Sabesp - modeling di Krisis - (São Paulo, Brazil)

Inovasi di Treatment Cai Tutuwuhan

  • Gé India Industrial wasta Limited - RO # 3 & System ZLD - (Tuticorin, Tamil Nadu, India)
  • MWH UK - Woolston Cai Treatment Works Redevelopment - (Southampton, Inggris, Inggris)
  • Serikat puseurna - AMP6 - CDP - (Wanasari, Inggris, Inggris)

The best of konférénsi anu spasi sawala ahli, dimana anjeun tiasa ngalenyepan tren di BIM konteks, kaasup panglawungan di antarana:

  • Project Pangiriman Summit
  • The infrasturktur Summit Performance asset
  • Gedong jeung Fasilitas Forum
  • The Rail jeung Jalan Forum
  • The Minyak, Gas, sarta Forum Kimia
  • The puseurna Forum
  • The Visions keur Forum Future

12196119_1095126203833315_3349370090576798617_n

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan acara Taun dina 2016 infrasturktur, anjeun tiasa turutan hashtag on twitter #YII2016 katutupan ku @geofumadas di Spanyol jeung Inggris ku @egeomate.

link: nu Taun dina infrasturktur konperensi

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.