detik 37.5 tina ciuman terakhir anjeun

Ucapkeun henteu, éta bakal geus gampang ti ngadangu eta. Duele teuas didieu di haté, teu teu antosan, teu ayeuna, meureun pernah.

bes panungtungan anjeun Éta naha kuring nanya salah ciuman terakhir ieu. Henteu panjang teuing atawa teuing pondok. ngan detik 37.5 ngahubungan tina biwir garing abdi kalayan lipstik kalungguhan dina sungut fleshy Anjeun. Tanpa pamuka, tinimbang nangkeup dina kaayaan anyar, lemes, kuat, sengit, dugi ka bisa ngarasa napas anjeun balik ceuli kénca kuring jeung keteg jajantung anjeun dina sternum abdi ka handap dina nipple katuhu Anjeun.

Tanpa prasangka tina naon, naon ieu mah, teuing kirang ti -urang nyaho- moal jadi. Anjeun neuteup kuring di panon, jeung urut rasa kukupu, urang ceurik jeung tulang jadi eta indit, sangkan anjeunna ari, jadi -kuring nebak- urang pernah nyaho dimana éta.

Dinten anjeun tiasa nambutkeun abdi biwir anjeun kuring, jeung anjeun nyandak milik poé ieu di perban. Ngayakeun kuat atawa lemes, tanpa basa atawa duanana. Kuring ngan hayang ngarasakeun magic kimia ngahubungan napas anjeun -kuring nyaho- Anjeun shivers tulang tonggong dina lira na shatters kana freefall timbales abdi.

detik 15 ngarasa di infaltable Anjeun Clorets karét, mémori anu aya saméméh, saméméh hal buka runtah -jeung meunang-. Pikeun mastikeun yén anjeun neuteup sanggeus kuring dina insomnia, imut lembut anjeun, seuri jeung estrepitando anjeun kawas nu bahana tina chiflones, patalina jeung cries tina leungit nalayan aya dina gelap sengit, dimana eta kaluar dina Chilica.

detik 15 pikeun mastikeun mana teu saurang ogé bisa bogoh ka -atawa eureun- nu sapeuting, sore, peuting, ka séjén. Poho antara suku tina ngalamun sejen, moans anjeun kalawan Hormat, ngubur maneh di halo tina beuteung nya jeung nyegerkeun anjeun ciuman ti biwir nya -ciuman ieu-.

detik 7 tumuwuh heubeul sareng anjeun, inget yen Anjeun kénéh hirup, tempat, jeung poho yen anjeun moal deui sareng abdi -moal di spasi kuring- hehehehe dina jangka waktu nu abdi. Anjeun sono ka abdi, anjeun poho kuring di curls anjeun, jeung pewarna waktos nu miharep jeung kulawu nu aya infallible. Noél kana batu tina dada kuring, nyegerkeun kuku anjeun sapanjang walungan tina balik kuring, di tepi stroke, tapi euweuh nu aya.

satengah detik pikeun sapoe -atanapi wengi- lamun ngamen ngahontal luhur, sarta katuhu aya nalika getih teu eupan na kapilér kuring, sarta biwir abdi jadi garing, tiis sabab euweuh deui hirup ...

Anjeun tiasa ngarasakeun samping ieu -jeung lianna- panungtungan sarta kahiji, pisan rasa ciuman ieu.

Hampura barudak anu ngagem blog. Ieu ieu ngahaja wanting.

7 balesan pikeun "detik 37.5 tina ciuman terakhir anjeun"

  1. Hatur nuhun Angela. Kuring maca ogé anjeun di dinya.

    Wasalam

  2. enya ... kurang goréng. Pasti hal ieu kajantenan ti dieu ka sabrang Lempa.

  3. hal anu alus nyaéta blog ngeunaan geomatics

  4. haha, yén anjeun jahat.

    Sabenerna anjeunna ngalaman geus robah sababaraha eusi pikeun nyabut kategori Sunda

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.