The Wii, anu pangalusna tina lalampahan kuring

wii konsol Di perjalanan anu pang anyarna mah, putra abdi bakal marengan kuring, tapi sanaos sobatna Kadutaanna teu konsisten dina jangka waktu kami mutuskeun yén lamun konsol Wii dipanggihan harga anu, kuring bakal ngabandingkeun éta.

Pribadi Kuring lain kipas seueur pidéo vidéo pikeun barudak, tapi sémat anu sapertos anjeun, anu hormat ka aturan anu gélo ti ibu anu nyarios anu ngan baris nonton TV tilu dinten saminggu ... Jigana cukup tanggung jawab.

Kumaha meuli Wii a

Dina lintang ieu, éta henteu digolongkeun di handap $ 400, najan aya spekulasi lahut, dina Ebay hal éta hanjelu anu maranéhanana mimitian basa basa 75 teras ngarengsekeun kana $ 400 plus pengiriman barang.

Tapi di Amérika Serikat aya cara anu sanés seueur saleresna, ogé koran sabtu minggu anu dikepak ku hal-hal anu henteu miharep pihakna masihan jualan sareng garasi jual.

Salah sahiji nu panginten mah panginten ieu pangalusna Craiglist, spésiés plank anu ngagaduhan subdomain dumasar kotana sareng anu kiwari gaduh sadunya. Hal anu penting nyaéta di Craiglist anjeun tiasa milarian barang gratis, sabab aya jalma anu ngagaduhan obyek anu hoyong dileueus, tapi henteu langkung seueur masihan langkung seueur kanggo masihan hal éta dina mémori ku miceun can; Upami anjeun hayang ningali éta, saukur milarian piano, jalma anu aya di imah panawaran dalapan puluh, kai sareng tombol enameled sareng anjeun katingalkeun aranjeunna gratis upami anjeun bade mawaana.

3mc3oc3l3ZZZZZZZZZ96ff001811d413a129d Ditinggalkeun di imah nyewa abdi. Ngan nyokot eta sareng éta Hormat.

Location: Clear Lake

Henteu aya sauran ngahubungan poster ieu sareng jasa atanapi sanés anu nganggo komérsial anu sanés

Muhun, ieu ngan bade houston.craiglist.com, nyerat sababaraha kecap konci, sareng aya daptar bug bulu warna jagong anu ngajual Toys maranéhanana.

wii konsol

Pertama kali kami nelepon, kami diémbarkeun ku budak lalaki anu masihan gambaran ngeunaan homo, abdi henteu ngabentenkeun rasa pribadi na, tapi dangongan na pikaresepeun lamun ceuk:

anjeunna tiasa sumping ka résikona, ka bumi abdi anu sanés asupkeun pikeun ngabuktikeun yén, totalna ukur na $ 150.

Sanggeus ngéwa baluh kana sababaraha penjualan anu pake, di mana upami Anjeun kaleungitan bangga Anjeun tiasa mendakan hal anu sanés, urang indit ka Wallmart pikeun miluan paréntah pamajikan abdi.

Aya dua budak dina daérah maéneun anu Wii, aranjeunna ti Salvl Salvador jeung masihan kami parentah tentang kumaha nanyakeun sareng ningali janten yakin. Tuluy maranehna masihan urang ngaran tina sababaraha toko kaulinan tempat aranjeunna ngajual jaminan anu digunakeun, sareng Tomtom éta pisan.

Kumaha nyobian éta

Kami henteu tiasa waé, kami henteu kagungan waktos sareng jaminan cukup.

$ 202, diantarana basa, kadali jauh sareng nunchuk tambahan, kaulinan 4 sareng diskon $ 10 mésér game anu sanés.

Necessaryta perlu pikeun nambihkeunna dina bagasi leungeun, teras nyandak éta dina baki bandara saolah-olah éta laptop. Kalayan naon nya kedah biaya pikeun nampung dirina sadayana wengi.

Kumaha pikeun masang éta

Barudak éta nanggungjawaban kanggo nyambungkeun éta, éta tiasa dianggo saé sareng lamun urang henteu terang naon anu kudu dipigawé kami indit ka buku pituduh Internet.

Kanggo mencétkeun tombol singkronisasi dina kadali sareng konsol sareng kedah janten jarakna langkung ti hiji méter pikeun ningali kursor ... ieu aya dina manual.

Siap, budak senang, kuring ninggalkeun aranjeunna PR anu kedah dibaca di buku manual sareng perécéskeun ka abdi peuting sabab seueur saran ngeunaan kasehatan sareng perawatan anu perlu. Dina jalanna, kuring ngajak aranjeunna marios kumaha évolusi kieu sumping na kunaon disebut Wii.

Barudak maénkeun konsol wii

Putra abdi moal tiasa nganggo éta sasih sanés sanésna, salamina janten sareng dugi ka kelas matematika na na mah, éta perlangkungan sareng awéwé mah ditingalikeun dina solidaritas teras mutuskeun pikeun antosan Aranjeunna pikaresepeun.

Anu moal ngantosan téh abdi,: D.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.