Amsterdam tur leuwih

Lila panjang. Jam 2 ti Amérika Tengah ka Rajana, jam 8 ka London, 1 langkung ka Amsterdam: nambahkeun sambungan 6 ka 17.
Jam biologis biasa dipaké pikeun hibernasi kawas biruang dina pesawat. Tapi burih henteu acan; jadi tengah wengi kuring kungsi manggihan kopi sareng kueh.

100_3107

Nyebrang ti Boston ka Inggris dina subuh, ku 59 Centigrade sahandapeun enol di luar sareng angkat ngalawan cakrawala ... pasti teu mibanda perbandingan.

Kanggo ayeuna, ngan persiapan, sobat Juan, Spanyol anu damel di Belanda pikeun taun-taun aya dina méja pendaptaran gigireun "Christine elegan". Di kamar utama aranjeunna nyiapkeun audio anu dicandak ku anu ngagambar anu pikasieuneun, aranjeunna latihan pangaruh sareng nempatkeun tanda-tanda dina salons. Sagala anu kajadian sateuacan, sareng anu taya sahijieun imagines dina Award pangajén.

Kuring katirang ku salah sahiji spanduk, anu ngabagéakeun dina basa nagara wawakil. Gaya nyaéta awan kontekstual tag anu blogna sareng WordPress parantos ngajentrekeun.

100_3195
netherlands beinspired Akomodasi di Wyndham Apollo Hotel, sacara umum, saé pisan. Henteu aya anu sanésna naon waé hotél siap pikeun wisatawan di Amérika Amérika - jaringan nirkabel.
Aranjeunna nawiskeun layanan TV Internét, tapi éta sered a. Mouse téh tombol anjeun kedah moto jiga bola beureum beureum ti laptop munggaran. Ladenan LAN pikeun 10 Euro sajam sigana jampok perampokan ... sakumaha Abdi ngomong Obelix:

Nederlanders zijn gek.
Jeung cuaca; delight a 8 derajat centigrade di na pangalusna.
Henteu aya hubunganana sareng lingkungan Karibia, tapi kanggo jalma ieu nya éta hak husus pikeun mibanda panonpoé sababaraha jam ka 1 sore dina beurang, ngan waktos nu paling usaha muka. Kuring ngamangpaatkeun sawatara urang kolot pikeun kaluar pikeun kopi dina trotoar sareng mareuman sal bari I, bantosan abdi, dina sisi séjén teu tiasa nomeran kuring; jam 8 tina bédana bieu pisan méré aranjeunna ninggalkeun kuring pesen sareng ngabantosan tetep hirup sapi tina lemah keur pertanian.
netherlands beinspired

Sapanjang kami dugi ka isukan, milari adaptor listrik sareng catur buah kolekul Obelix salami ibun anu henteu gugur. Terus pikeun ngungsi di lobi dina panasna Mara fans anu xfm, saatos Cappuccino & amaretto anu saé sareng sushi ti réstoran Jepang Yamazato.

Beda gedé jeung taun saméméhna, ayeuna sanés henteu cocog sareng final Piala Dunya qualifying, sanajan keur darat kuring seueur disebutkeun yen Présidén Lobo gaduh anjeunna ogé ironed kana piyama. Saru tekenan sosial anu sarua, mugia henteu uculén henteu mulih deui krisis anu sarua, anu henteu tetep tamat anu ayeunana sanés.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.