Naha hatur neogeographers sakumaha Google

Ieu nami wawancara Eric Van Rees dipigawé ku lalaki ngarah tina tilu pausahaan beredar di téknologi geoinformatics:

  • Jack Dangermond, Présidén ESRI
  • Richard Zambuni, Diréktur garis geospatial Bentley
  • Ton de Vries, Eksekutif Bentley dina garis Cadastre tur ngembangkeun darat
  • Halsey Wise, Présidén jeung CEO Intergraph

infromatics geo

dokumen nu aya metot, sarta asalna dina waktu nalika évolusi téknologi desktop (meja GIS) geus ngalobaan considerably arah web (web GIS) jeung integrasi na jeung CAD geus ngembang pisan. Da eta tumuwuhna konsolidasi standar bursa sarta integrasi wéb.

infromatics geo wawancara ieu dumasar kana runtuyan patarosan, nu masing-masing pamilon presents visi Anjeun bisnis ngalawan trend pasar. Di handap ieu mangrupakeun patarosan, teu sacara harfiah ditarjamahkeun:

  1. Naon bakal peran spesialis GIS kapayunna? Moal ieu kudu leuwih Spésialisasi dina IT atanapi ahli GIS neruskeun dianggap? Atawa meureun urang kudu spesialis anu gaduh teknologi domain sababaraha, ékonomi, élmu sosial jeung hukum dilarapkeun ka geoinformation?
  2. Saur anjeun anu parabot GIS basis desktop bakal neruskeun atawa bakal diganti ku jalma dumasar kana server?
  3. Teu perusahaan boga tanggung jawab kana krisis global? Teu ieu ngawengku nerapkeun kasempetan GIS? Na kumaha?
  4. Industri GIS di Éropa dumasar kana mere ilham, GMEIS, genep jeung Galileo ulubiung. AS teu resep ieu, kuring boga gambaran anu industri didieu ieu dumasar nu langkung lengkep ihwal kumaha Google, Microsoft sarta Yahoo do na kumaha gabungkeun kontak eta. Kumaha saur anjeun ngeunaan éta?
  5. integrasi CAD kalawan GIS mangrupa pangabisa nu unggal poé jadi leuwih penting. Naon solusi ayeuna yén perusahaan boga kiwari ngahontal integrasi ieu GIS-CAD? Kumaha anjeun ningali mangsa nu bakal datang neruskeun pikeun nempo dua specialties ieu atawa pikir datangna lamun duanana mibanda integrasi pinuh?

Upami anjeun hoyong ningali, Anjeun kudu konsultasi isu June Geoinformatics majalah, nu brings item misah dipikaresep ngawengku:

  • data sora pikeun laut
  • guna lahan Peta di Australia
  • infromatics geoMapping dunya kalawan software GIS gratis. Ieu mangrupa tuluyan tina garis dibawa ti tilu versi sateuacanna on parabot sumber GIS muka. artikel nyaeta metot, dumasar kana buku ku Gary E. Sherman, kalawan ngaran anu, ningali chart tur posisi nu masihan gvSIG tingkat husus pamaké.
  • AutoDesk, nyimpen cities of overpopulation
  • Cicade & DIMAC Systems.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.