Egeomates: lalampahan panjang dina poto 8

Kuring geus entertained miboga sababaraha poé kamari anu tur kilométer panjang wewengkon sumebar. Tema dina spasi dewan saeutik ieu, nyoba ngurus anonymity naon gaw kuring jeung rasa pikeun babagi isu téhnologis jeung kontributor séjén ka masarakat ieu.

Kuring geus di perjalanan ieu pariksa konektipitas tina iPad, tracking GPS nu pernah leungiteun teu gumantung kana sinyal internét, kaasup katepatan rada sukses sanajan mawa dina mobil di speed biasa. Dina kasimpulan kuring ninggalkeun sababaraha gambar nu nyarita keur diri.

iinditan
Boro fits mobil keur jembatan ayunan ieu. Kaasup bending perlu kaca spion teu lengket kalayan kabel ... éta seru, utamana lamun anu floorboards creak sakumaha anjeun mere.
iinditan
A dieunakeun goréng dina Gravin na cantilevered bakal spektakuler dina precipice leuwih ti 400 méter. Tangtu nempo aya isuk megah, di tukang kota mana kami bade.
Ngan sakitar dieu mah mun lalaki mah disebutna kuring méré kuring warta hanjelu nu Phillip pasti kuya lolos putri abdi ngagaduhan parah na muriang.
iinditan
Hidangan anu hiji saréat, ngan sababaraha gajih babi masak tapi kalawan rasa alus. Pon, pon kitu kirang, ampir euweuh hiji direalisasikeun ku ayeuna.
iinditan Titik sarua ti mana éta sacalenguas mintonkeun backlit. Cadejo asalna kaluar sore pikeun manggihan hayam unsuspecting, cinta kotor nu picaflor tina batu walungan sarta kudu roadrunner mangrupa awéwé nu kaduruk paw salaki janten sapertos Colosuca.
iinditan Hawa: derajat 38 Celsius

Lapisan debu di jalan: 6.5 sentimeter unconfined

lebar Jalan: méter 2.63 lagu ganda

Seuneu hiji pikeun tiap 100 kilométer disetir.

kasus bisa nyingkahan: A lebu alus alérgi flu, kahaneutan na hiji virus antek.

Jeung Abdi hoyong ningali proses masif taneuh désa anu dimimitian bulan hareup.

iinditan
Desain garéja Heboh, diwangun deui dina abad seventeenth dina kota anu dina wayah éta geus kungsi 10 imah.
iinditan
Ieu pangkolotna ngeunaan Amérika Tengah keur desain moldings jeung cét interior, nu karunya nu geus rék jadi resep beurit hat nu nyicingan eta. sobat dijieun panorama luar biasa.
iinditan
Ieu mémori dina dinten dimana kuring milih 8 tina technicians anu masih tetep. Aya hiji Sunda! M! p! m! sarta P!

2 balesan pikeun "egeomates: poto Long Lalampahanna 8"

  1. Dina poto, La Unión, San Rafael, Las Flores, La Iguala sareng Talgua. Sadayana di tanah Cacique L!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.