Kelir sarta garis libur

Aranjeunna teu merta geus 400 taun tiiseun, tapi mun menerkeun dieu kuring ninggalkeun sababaraha kelir of liburan jeung budak jeung gadis anu enlightens panon kuring. pariwisata domestik jeung cara ekonomi kaluar akar di barudak.

tina viaje5
Toko implements kana tani di kota Taulabé.
8 Travel anak nu sigana Pilihan kaos keur leutik.

Sarta ieu hijina tim nyandak poto ka dunya.

Ieu kotamadya di Santa Cruz de Yojoa, wawatesan jeung San Buena Ventura

iinditan
Nicaraguan pantai di handap di Teluk Fonseca.

Éta kotamadya di Marcovia.

6 Travel
Ieu kota Las Vegas, dimana Mina El Mochito ieu ditempo ti El Aguaje, hiji Désa Concepción del Sur.
tina viaje2
... éra on lalampahan nu mobil gagal kami.
3 Travel
Tapi urang tadi waktu nu sae.
44 of Aman Lalampahanna
Deui ka dipiceun uyah ti awak sarta repot teu keur sanggup buka Él Salvador, ku lalawora dina otoritas nu sadayana hoyong kacamatan a.
Municipality of Nacaome.
lalampahan ka handap kidul
Warna tina Nacaome, langue jeung kotamadya Alliance
perjalanan ku sur2
Dina sisi sedih, subuh dua barudak dina trotoar, salah ku karanjang dina leungeun. Taya kolotna pikeun ngabales, moal sabab teu aya.
Municipality of Choluteca.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.