Alat pikeun ngabandingkeun Konci atawa polder

Sering kami boga dua dokumén yén rék kami pikeun ngabandingkeun. Mindeng kajadian nalika urang nerapkeun parobahan téma WordPress, unggal file php ngagambarkeun bagian tina citakan lajeng teu terang anu kumaha urang teu. Kawas nalika maén Cpanel ngahapus hiji file atawa folder acan réngsé Ngunggah via ftp.

momen séjén anu lamun urang digawé file di Word, lajeng indit ngaliwatan leungeun béda merlukeun pikeun manggihan panungtungan atawa kumaha eta beda asal.

Keur kitu aya rupa parabot, haratis sareng nu mayar. Dibikeun kedah nyieun perbandingan kode nu header tina egeomates, dimana a garis pegat ieu generating hiji rundingan sajajalan eta geus pohara kapaké Code Bandingkeun, alat kawilang basajan ngagunakeun.

Saatos nyobian ngundeur tina SoftSonic, nu unggal poé jadi kirang fungsi kalawan duanana ad, tombol pikeun nyewa mayar jasa download, installers pikeun tiap lowered na rengse masang RealPlayer tanpa susunan ...

Kuring mutuskeun pikeun ngundeur éta langsung ti loka. Mangka disebut kode Bandingkeun. Pariksa menu nu sigana patojaiyah, tapi ku sababaraha menit logika jeung kesederhanaan hartina.

Bandingkeun kode

Di hiji sisi, sangkan babandinganana diréktori. Kantun milih ruteu, anu tiasa dina hard disk atawa nguap redo, program mulih kami laporan ti polder béda jeung payel, nyirian béda warna.

Hébat, integrasi pangalusna kalawan Windows Explorer.

Bandingkeun kode

Ogé, ogé bisa ngabandingkeun dua file téks, némbongkeun béda jeung pilihan pikeun nyalin ti salah panel séjén pikeun ngahijikeun.

Bandingkeun kode

Hébat. Idéal pikeun ngabandingkeun kodeu yen kami geus kaganggu ramo na ngadeteksi kasalahan. Pikeun pamaké leuwih nuntut, boga loba leuwih pilihan eta ngarojong alesan jalur komando.

Ngundeur Code Bandingkeun. Ieu gratis.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.