Google Chrome 30 bulan engké

dua satengah taun ka pengker Google dibuka Chrome, laun geus ningali datang loka ieu ninggalkeun panyungsi lianna sarta diliwatan ieu, bari nurunkeun pamaké Internet Explorer ti leungeun invasi komunikasi mobile. Chrome kami geus diajar pikeun ngalakukeun hal béda, sahenteuna dina desktop nu; Urang ogé geus noticed penting parobahan Safari, utamana saprak navigasi bulan 30 ti smartphone ieu lain fashion kawas kiwari, teu gumantungna obsesip dina jaringan sosial.

Paké Chrome saprak Ieu dirilisMimitina ngabuktikeun yén karya sapertos tapi pernah ngancik ka handap mangrupa béta tina Firefox sarta expanses sajajalan na, sanajan aneh speed anu salawasna luhur. Kuring Safari hareup, ngan bisi intranet janten slow, panganteur nyaeta sarupa tapi bédana nalika napel file di Gmail na I nebak sarua pamaké nu ngarasakeun Mac sakumaha duanana panyungsi anu diadaptasi pikeun produk maranéhanana.

Pikeun babandingan dina lingkungan-diomongkeun Spanyol, hayu urang nyandak hiji titingalian statistik nembongkeun ngadeukeutan 30,000 datang antara Januari jeung Maret taun 2008 tilu bulan saméméh keur dileupaskeun Chrome; jeung jumlah sarupa antara Pébruari jeung Maret 2011.

Chrome sumping sateuacan

Internet Explorer jeung Firefox antara 97% nu datang anu dibagikeun Webb. Opera jeung Safari stalled ngan pikeun jumplukan leutik pamaké Mac.

gambaran

Kumaha éta kiwari

Perhatikeun kumaha 23% kiwari Chrome geus bray pamaké 8,392 sacándole Internet Explorer; eta bakal sigana basajan tapi ngagambarkeun leungitna 39% dina ngan dua satengah taun. Achieving Firefox teu di tumuwuhna penting na tapi ogé kelestarian salaku pamaké aman anu leungit nepi ka Chrome; sanajan anu junun pamaké 945 anu ogé sempet kaluar Internet Explorer jeung nu ngagambarkeun kamekaran 12%.

gambaran

Ieu jelas yén pecundang badag nyaéta Internet Explorer, ragrag ku ampir satengah, nu teu persis wawakil disuse sahiji sistem operasi Windows. Éta kacenderungan tina kabiasaan browsing, ku kituna recovers Safari 2% tina nowhere, sabab paménta kiwari aya keur nganapigasi ti mana eta mendominasi browsing mobile berkat kasuksésan sahiji produk iPad, iPhone.

Tempo éta Opera tetep ampir sarua, jeung variasi yén browser mini kiwari boga pawakilan dina paménta pikeun pamaké mobile, kaasup urging Flash. Sesa jalur henteu ngahontal malah hiji 1%.

Sedengkeun pikeun sistem operasi, Windows geus turun ti 97.55% kana 95.03%, ieu bisa ditempo dina pertumbuhan outperforms Mac Linux Ubuntu ayeuna lajeng rentang pinuh ku panyungsi mobile.

gambaran

Naon nyangka

gambaran Pasti, Chrome geus datangna ngarobah panyungsi cara dioperasikeun saprak Google rék saluareun éta. Ieu intends nyandak janten hiji sistem operasi online tiap dinten ieu materialized kalawan datangna alat nu bagerak nu mastikeun trend.

Kuring ninggalkeun bagan a Woopra pintonan kaca egeomates dina tilu minggu tukang ngagambar conclusions sorangan.

Google Chrome teu gaduh versi, mutahirkeun sorangan unggal moment. Ti dinya, éta ngan 10 titik pikaresep ku versi satia pamaké Internet Explorer kami ningali sumebar malah maké Explorer 5. Ogé éta outperforms pamaké 3 Explorer, nu tetep paling loba dipaké sanajan aya babak hiji pamaké guha maké Firefox 1.

Nu ngajadikeun nyarita gambar loudly: Chrome hiji dina daptar panjang 19 rasa béda, kaasup 5 anu Firefox, Explorer 5, 5 Safari.

Google geus dipaké strategi alus otomatis ngamutahirkeun dina versi tunggal, jadi pamaké teu pamikiran ngeunaan naha nurunkeun versi anyar atawa pindah ka Firefox. Sanajan jangkungna platform ieu teu acan, teras visualize yén Google dimimitian ngamajukeun aplikasi, tugas manajer anjeun, kabeh Google Apps transisi ka platform anyar, toko web Chrome jeung versi selulerna nu tempo dinya.

Éta panasaran éta sagalana nu geus dilaksanakeun di Chrome ngagaduhan aya na jarang malah aya bewara. Urang perhatikeun deui nalika urang ningali hiji pilihan anyar, sarta kumaha carana napigasi robah jalan urang mikawanoh nalika kami nganggo browser luhur dina hiji mesin alien.

di dieu Anjeun tiasa ngundeur Google Chrome.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.