Tahu nyaho password salaku pdf file

Bisa jadi éta kami napelkeun sandi kana file pdf sareng salami waktos urang hilap, atanapi di ekstrim sejen, jalma anu ngalakukeun pagawean pikeun lembaga sareng nganteurkeun éta kalayan sandi anu pamustunganana leungit. Sanaos we mayar kanggo karya sareng sanés kecap konci éta, kaleungitan janten ampir -na kaleungitan sadayana upami henteu tiasa nuduhkeun anu anu digawekeun, loba kirang lamun éta sababaraha taun ka pengker sareng anjeunna poho yén dina waktos éta anjeunna nganggo ngaran kadua tina kabogoh nu

Waktos Ieu kuring bakal némbongkeun dua cara, sanajan aya sababaraha didinya anu ngalakukeun kitu online sareng anu kuring ngalaman saeutik pisan pangalaman alus.

1. Ngagunakeun PDF Sandi Remover

PDF Sandi Remover v3.1 nyaéta hiji aplikasi anu kanggo ampir dollar 30 ngabéréskeun ampir naon anu urang peryogi. Versi sidang ngamungkinkeun urang damel jumlah anu kawates, lajeng miwarang urang mésér lisénsi, tapi pikeun ngundeur éta anjeun kedah mareuman antipirus sabab lamun urang ngagaduhan anu pisan pinter, bakal mertimbangkeun situs ieu karasa lantaran laksana langsung.

sandi pdf piceun

Naon program ieu manten nyaéta berkas payil, ngahapus sandikecap sareng ménta kami pikeun ngarekam éta tempat lain tanpa panangtayungan. Nu kalemahan tina program ieu nya éta tiasa ngadekrip sandi tina épéh "nu boga", sanajan aya tipe séjén"nu make"Anu vérsi ieu henteu tiasa ngalakukeunana, saatos kami XueHeng, aranjeunna miharepkeunkeun fungsionalitas ieu vérsi Pro anu salajengna.

Upami file berkas anu sandi anu nganggo pamaké-éta, éta bakal ngahapuskeun ti kami sarta lamun kami henteu terang deui, éta bakal nyandak suratna:

"Kecap leres teu leres".

2. Ngagunakeun Crackpdf

Ieu mangrupikeun aplikasi Linux anu distribusi anu tiasa didownload ti loka ieu:

http://www.crackpdf.com/

aya jalma anu parantos ngatur deui pikeun Windows, ku perpustakaan cygwin1.dll anu henteu sumping dina versi aslina sareng tiasa didownload tina alamat ieu

http://www.rubypdf.com/wp-download/pdfcrack-0.8-win32.zip

File parantos dikomprés, sareng ti dinya kedah dieksekusi tina paréntah parantos merenah pikeun nempatkeunana deukeut каталог root. Dina hal ieu, kuring geus nyimpen map sareng nami "pdff", Abdi ogé ogé nyimpen file ditangtayungan dina polder anu sami sareng nami sample.pdf. Pikeun ngaéksekusi kami balik kana konsol paréntah DOS sareng inget sababaraha paréntah lami urang diajar sateuacan:

  • Hal ieu dilakukeun dina Windows: Mimitian> Jalankeun> cmd. Nalika ngalakonan tulis, urang kedah ningali konsol latar hideung.

pdfcrack sandi pdf

Ayeuna, urang ngalih ka diréktori dipikaresep kami:

  • Perkara teu dimana urang ayeuna, urang kedah nyerat: cd .. lajeng urang asup. Urang ngalakukeun eta sababaraha kali dugi ka gaduh réktori root C: \>
  • Pikeun ngasupkeun diréktori dipikaresep urang, urang nulis: cd pdff. Kalawan ieu konsol kedah tetep: C: \ dff>
  • Ayeuna, urang ngaéksekusi paréntah: pdfcrack -f sample.pdf. Ieu bakal ngakibatkeun prosesna pikeun ngamimitian siklus milarian tombol anu mungkin, sami sareng anu urang katingalkeun dina gambar. Gumantung kana pajeulitna tombol, panyaksrak tiasa dicandak sababaraha jam, aksi éta tiasa ditinggalkeun -éta tiasa janten sadayana wengi- dugi ka ahirna urang tingali pesen sapertos anu katingal dina handap: sandi pamaké pamaké: 'konci anu ditéang'.

Rutinna Sigana, sanaos langkung seueur pilihan, sapertos:

-w sareng nu anjeun tiasa masihan daptar konci tombol ti file

-u supados ngan ukur nedunan kecap akses pikeun pamaké, ieu nyaeta standar, alesan naha kuring henteu kedah nyerat

-or mangga milarian kecap akses nu gaduh

-m meh eureun nalika ngahontal sababaraha karakter

-n ku kituna anjeun henteu neangan kecap anu sakedik karakter

Hiji Balas pikeun "Kumaha carana uninga kecap konci file pdf"

  1. Hatur nuhun !! Ieu mangrupikeun metoda anu saé. Abdi nyarankeun nganggo program pamulihan kecap konci salian ti metoda ieu. Software ieu tiasa mendakan kecap konci pikeun file PDF anu énkripsi. Kecap aksés Pasprog Poho PDF https://pasprog.com/forgotten-pdf-password.php

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.