Ayeuna, masang WordPress

Di pos saméméhna, urang nempo sakumaha download sarta upload WordPress akomodasi urang. Ayeuna hayu urang tingali kumaha install eta.

1. Jieun pangkalan data

Impian Weaver ftp Keur kitu, Cpanel, pilih MySQL basis data. Di dieu, urang nunjukkeun nami Cikajang, dina hal ieu kuring make roko na kuring mencet tombol Jieun. Tempo kumaha pesen nyebutkeun yen eta geus dijieun sampel database disebut geo_fumaIeu sabab nambihan ka Cpanel ngaran pamaké abdi tina database anyar dijieun.

2. Jieun pamaké

Ayeuna, kuring pilih base dijieun, sarta ngawartoskeun anjeunna abdi hoyong nyieun hiji pamaké anyar. Kuring gé nelepon blog sareng kecap akses Anjeun, mencét pilihan Jieun, tingali kumaha atuh nunjukkeun yén anjeun geus dijieun pamaké ngaranna geo_blog jeung sandi dituduhkeun, urang nganggap yen nu disebut tinmarin. Kuring nyarankeun Anjeun Tujuan bari lakukeun proses ieu, sabab lajeng bisa poho.

3. Napelkeun hak pamaké

Ayeuna, kuring dituduhkeun yén pamaké ieu Kaula bade napelkeun hak. Pilih pangkalan data geo_fumapamaké éta geo_blog na kuring napelkeun sadayana hak masang sarta aksés ti WordPress.

4. Ngaganti ngaran koropak konfigurasi.

Kalawan data urang geus diunggah dina diréktori nu public_html file hiji disebutna wp-config-sample.php, Ieu bakal ngédit nami, nelepon wp-config.php

4. Edit Setélan.

Ayeuna kami ngédit file ieu di wewengkon handap:

// ** Setélan MySQL - Anjeun tiasa meunang info ieu ti host wéb anjeun ** //
/ ** Ngaran tina database WordPress * /
nangtukeun ( 'DB_NAME', 'putyourdbnamehere');

/ ** MySQL database landihan * /
nangtukeun ( 'DB_USER' 'teu aya namina');

/ ** MySQL sandi database * /
nangtukeun ( 'DB_PASSWORD' 'yourpasswordhere');

Tempo, éta teu pira, tapi di dieu sababaraha kali Kuring sorangan bingung. naskah kandel téh bisa dirobah:

database disebut geo_Fuma

pamaké disebut geo_blog

sandikecap, dina hal ieu tinmarin (Tangtu data ieu imajinér)

Satuluyna anjeun perlu simpen file. Lamun ngédit eta lokal, anjeun kudu unggah ka server jauh.

5. masang

Ngan ngajalankeun domain nu Geofumadas.com kedah Apparate panel nu nyebutkeun anjeunna geus siap kabéh, ngasupkeun ngaran blog na surélék masang.

install-wordpress

Salajengna, anu pamaké sarta sandi samentara kalayan nu bisa ngakses ieu ditampi.

Mun anjeun meunang pesen nu teu mungkin pikeun ngakses database, Anjeun meureun aya data hambalan 4 goréng.

wordpress-admin-pass

Sakali jero anjeun kudu ngarobah sandikecap timer dihasilkeun ku salah sahiji leuwih sering dipake tinimbang urang. Kami teu kedah hilap yén folder wp-admin kedah ngahapus polder install.php, upgrade.php, sarta install-helper.php.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.