Finalis pikeun Kudu diideuan 2011

Geus ngumumkeun proyék finalis ti taunan Kudu diideuan 2011, acara deui jadi nyokot tempat di Amsterdam, anu 8 9 mun Nopémber.

Ti jumlah organisasi 270 di nagara 42 ditunjuk proyék 59 dina kategori 20. Latihan ngabantuan Bentley pikeun ngembarkeun ka tendencies sareng nada waktos ngenalkeun usaha pikeun pausahaan anu nerapkeun téknologina. Khususna Kuring minat nyaho jalur anu baris diayakeun ku Project Wise sareng Bentley Navigator diantarana kuring nempo hiji demo dina taun ka tukang tur dintenna ayeuna parantos dileupaskeun dina App Store; kahiji mangrupa cecekelan tina sababaraha dokumén sarta kadua panempo I-model sareng 360 view teu ukur sacara horisontal tapi ogé vertikal.

Éta ogé geus ngumumkeun 4 pangakuan husus panghargaan dilakukeun dina widang kelestarian 4 dimimitian saprak format nu diawalan Kudu diideuan. Dina hal ieu, urang nelepon perhatian anu geus dipilih ti Cadastre tina Kota of Mexico, kami nyangka ningali hiji pameran mereun.

jadi-diideuan

panghargaan husus

Balik deui ka inovasi

  • Kader Desain Grup, Inc. - Project kaamanan seismik. - (San Francisco-Oakland, California, AS)

Nyekel masyarakat urang

  • Sekretaris Keuangan of Kacamatan Wangon - Program pikeun modérnisasi Cadastre Mexico City. (Mexico City, Mexico)

Sustaining lingkungan urang

  • Shinryo Corporation - Shinryo Eco Renewal Project - (Tokyo, Jepang)

Nyekel profési

  • GHD - (Melbourne, Australia)

lingkungan finalis Hispanik

Sedengkeun pikeun nominasi, sahenteuna ngagambar perhatian pikeun proyék Hispanics 6 nu geus bieu salaku finalis, Brazil terus ngagambar perhatian kana nominasi junun 3 usulan 14 maké:

  1. Proyék Nyambungkeun jalma dina dua buana, - (Texas, AS, jeung Santander, Spanyol) Dina komputer kategori Nyambungkeun.
  2. Inovasi di tata of a Center Médis - (São Paulo, Brazil) Dina kategori Inovasi di Konstruksi.
  3. Panama Terusan ékspansi - (Panama jeung titik, Panama) Dina kategori géotéhnik sarta Téknik Lingkungan.
  4. System Cadastral na Émbaran Geographic (SICyG) - (Metepec, Mexico) Dina kategori Inovasi sarta Pamaréntah.
  5. Cristalino Project - (Canaã dos Carajás, Pará, Brazil) Dina kategori Pertambangan sarta Logam.
  6. Jalan Raya 108 Santa Catarina - (Angelina sarta Mayor Gercino, Santa Catarina, Brazil) Dina kategori Inovasi sarta jalan.

finalis séjén

The nominasi séjén anu dina urutan, 37 nu kumaha bae eta ngagambarkeun daerah mana parabot Bentley gaduh ayana leuwih gede, jeung leuwih ti hiji proyék per nagara:

  • Amérika Sarikat 12
  • UK 6
  • Cina 6
  • australia 6
  • India 3
  • Kanada 2
  • Indonesia 2

15 proyék séjén téh hiji per nagara:

  • Koréa Kidul
  • Dénmark
  • Singapura
  • Walanda
  • NZ
  • Finlandia
  • Aprika Kidul
  • Uni Émirat Arab
  • Qatar
  • Nepal
  • Jepang
  • Tailandia
  • Italia
  • kalkun
  • Portugal

Inpo nu leuwih lengkep, kaasup agenda pikeun dibahas, tabel buleud tur rinci lianna bisa kapanggih dina:

www.bentley.com/BeInspired.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.