UMapper mun nyebarkeun peta dina web

Ieu sumping genep bulan ka tukang kuring nyobian deui, ayeuna maranéhna geus dilaksanakeun sababaraha fitur anyar sarta Sigana kitu gaduh sababaraha hareup sakumaha maranéhanana reviewed ku Mashable y Google Maps Mania.

gambaran

Keir Clarke, redaktur Google Maps Mania ngadawuh:

"Ieu salah sahiji parabot pangalusna pikeun nyieun peta Kuring geus katempo ..."

Kalawan nu loba aranjeunna nempatkeun panon maranéhanana dina aplikasi ieu, nu ngidinan:

  • Jieun peta maké Virtual Bumi, Google na OpenStreetMap
  • Dibjar garis, titik, polygons na kalangan ...
  • Milarian Wikipedia sarta Geonames ngaliwatan éntri geo-Tagged
  • Impor GPS datoso dina format .gpx, KML na GeoRSS

fungsionalitas UMapper Éta pisan mantap, bisi rék ngawangun aplikasi flash interaktif, kaasup bisa diékspor ka Flash ActionScript 3.0 na kml.

Sajaba bisa ngalakukeun trik lianna salaku:

  • ngumpulkeun UMapper dina web via API na
  • peta Bagikeun via artilfugios dijieun pikeun blog atawa jaringan sosial diantara aranjeunna Facebook, Blogger, WordPress, MySpace, Orkut na iGoogle.
  • Nyusun ukuran tina peta study
  • Ngawatesan aksés ka peta atawa jieun peta saloba bisa ngédit Wiktionary
  • Diondang urang edit peta
  • sarta leuwih ...

Ku kituna pikeun maranéhanana anu rék ngahijikeun peta kana web anjeun, flash penampilan, jeung kalawan pilihan hadé ti ngan Google Maps API ... UMapper Ieu mangrupakeun pilihan anu alus.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.