Ampir sagalana siap pikeun 4as gvSIG Konférénsi

 gambaran

Mangsa pendaptaran 4as gvSIG Konperénsi, diayakeun ku Dinas Infrastruktur sareng Angkutan (CIT) tina Generalitat, ayeuna parantos dibuka.

Ieu bakal kajantenan ti 3 ka 5 dina bulan Désémber tina 2008 di Pusat Kongrés Valencia, sareng anu bakal janten taun ieu rapat Rapat OGC (Open Geospatial Consortium), ti 1 dugi Désémber 5, sareng Hari Kuwu dina Désémber 2.

Pendaptaran gratis sanaos kapasitas dibatesan sareng kedah dilakukeun ngaliwatan formulir anu aya dina situs wéb Konperénsi (http://www.jornadasgvsig.gva.es/cas/boletindeinscripcion/).

Di handap kuring nampilkeun uleman Gaspar Peral:

"Ngan ngan opat taun konperénsi gvSIG parantos janten referensi internasional di dunya Sistem Informasi Geografis sareng Infrastruktura Data Spatial. Tempat rapat dimana beuki seueur para ahli ngajar urang ngan ukur yén dimungkinkeun pikeun nawiskeun solusi profésional dina hal ieu dumasar kana integrasi téknologi gratis tapi téknologi ieu tungtungna langkung hadé tibatan solusi klasik dumasar kana modél proprietary anu henteu ngaksés aksés kana élmu.

Solusi dibahas yén setya nuturkeun standar interoperabilitas internasional sareng anu ogé langkung sustainable, ti saprak éta, penting pikeun nginget sababaraha kali sakumaha anu diperyogikeun, ngagunakeun téknologi gratis, anu ngamungkinkeun urang aksés ka pengetahuan, mangrupikeun anu bade nyadiakeun kamerdikaan anu dipikabutuh anu ngamungkinkeun urang bébas pikeun nandaan évolusi Sistem Informasi urang; aspék dasar pikeun organisasi naon waé.

Téma konferensi ieu ka: gvSIG. Pindah teung Duaan. Urang ngelingan yén poé saméméhna éta kalayan slogan teh Ngumpulkeun sarta PindahkeunDi antarana, refleksi anu kami usulkeun kieu: gvSIG parantos ningkat pisan sareng gancang pisan, waktosna pikeun beberesih, ngahijikeun sadaya kamekaran éta kalayan cara anu ngamungkinkeun urang tetep maju. Nya, kami siap pikeun maju maju. Usul urang ayeuna sanés badé ngarambat jalur anu parantos ditanda, tapi duaan urang ngawangun éta jalan anyar. Anu urang tingali masing-masing, yén urang ngobrol-silih, yén urang tukeur ideu, opini, jrrd. supados tetep maju. Tapi sakumaha urang nyarios dina motto konperénsi: Pindah maju babarengan.

Kuring teu hoyong salse tanpa émut yén anjeun bakal tiasa niténan yén taun ieu, salami konperénsi gvSIG, dua acara pelengkap bakal diayakeun, sapertos rapat Panitia Téknis tina Konsorsium Geospatial kabuka (OGC) sareng nyekel a samagaha Poé hosted ku bendera sejen tina proyék Department urang salaku anu proyek MOSKitt.

Tanpa langkung ado, ngajak anjeun datang ka Valencia dina dinten-dinten ngaharepkeun babarengan sareng kabiasaan tradisional kota urang, dinten ieu tiasa mangpaat sareng nyugemakeun pikeun anjeun. "

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.