Ampir sagalana siap pikeun 4as gvSIG Konférénsi

gambaran

Hal ieu geus dibuka periode pendaptaran ti 4as gvSIG Konférénsi, diayakeun ku Departemen infrasturktur sarta Angkutan (CIT) tina Generalitat.

Ieu bakal lumangsung ti 3 mun 5 Désémber 2008 dina Palacio de Congresos of Valencia, nu bakal boga imah sataun ieu OGC Rapat (Buka Geospatial Konsorsium), nu 1 mun 5 Désémber sarta Poé Kuwu nu 2 Désémber.

Pendaptaran gratis tapi seating diwatesan sarta geus dipigawé ngaliwatan formulir dina ramatloka tina Konferénsi (http://www.jornadasgvsig.gva.es/cas/boletindeinscripcion/).

Di dieu kuring nampilkeun nu uleman tina Gaspar Peral:

"Dina ngan opat taun Konferénsi gvSIG geus jadi hiji patokan internasional di dunya Systems Émbaran Geographic na Data Ruang Infrastructures. Hiji tempat pasamoan dimana hiji angka ngaronjatkeun para ahli ngajarkeun urang teu ukur kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nawiskeun solusi profésional dina widang ieu dumasar kana téknologi bébas integral tina téknologi ieu tapi ahirna ngabuktikeun hadé ti solusi konvensional dumasar kana model proprietary anu teu ngameunangkeun aksés ka pangaweruh.

solusi nu satia nuturkeun standar internasional ngeunaan interoperability sarta ogé leuwih sustainable, kusabab hal anu penting pikeun apal saloba kali sakumaha perlu, pamakéan téknologi bébas, maranéhanana anu ngawenangkeun kami aksés ka pangaweruh anu kumaha baris urang nyanghareupan nyadiakeun kamerdikaan diperlukeun ngamungkinkeun urang janten haratis sangkan parobahan dina sistim inpormasi kami; aspék kritis kana organisasi nanaon.

Téma konferensi ieu ka: gvSIG. Pindah teung Duaan. Urang ngelingan yén poé saméméhna éta kalayan slogan teh Ngumpulkeun sarta PindahkeunDina éta pantulan nu urang ngajukeun ieu: gvSIG kungsi dipelak teuing teuing gancang, ieu waktu pikeun mawa urutan, jeung ngumpulkeun sakabeh tumuwuhna yén kituna diwenangkeun urang pindah ka hareup. Muhun, kami siap pindah ka hareup. proposal urang kiwari nyaéta teu balik jalur panjang ditandaan, tapi nu bareng ngawangun jalan anyar ieu. Urang papanggih, urang ngobrol diantara Sunan Gunung Djati, urang tukeur pamanggih, pamanggih, jeung sajabana dina urutan pindah ka hareup. Tapi sakumaha urang sebutkeun dina téma konférénsi éta: Pindah ka hareup babarengan.

Kuring teu hayang nepi ka rengse tanpa remembering yen taun ieu bakal ningali mangsa poé gvSIG dua acara lawanna anu diayakeun salaku pasamoan Komite Téknis Konsorsium Geospatial kabuka (OGC) jeung nahan hiji samagaha Poé hosted ku bendera sejen tina proyék Department urang salaku anu proyek MOSKitt.

Tanpa ado salajengna, diondang aranjeunna datang poé ieu ka Valencia hoping anu ku kahadean tradisional kota urang, poé ieu bisa jadi pikeun anjeun mangpaat tur nyugemakeun. "

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.