vrs GvSIG. Manifold, format input

Alus poé, bacaan alus sarta kajelasan hadé ti hancana GvSIG tur jelas, yén éta bisa dibandingkeun jeung Manifold

Hayu urang tingali kumaha dua parabot ieu kalakuanana di format nu maca:

GvSIG
gambaran
manifold
gambaran
manajemén proyék: The format gvp mangrupakeun Handler data henteu ngandung émbaran jero. ArcView Apr kawas, atawa salaku ArcMap mxd. Anjeun tiasa "linkar" data éksternal manajemén proyék: format .map Manifold mangrupakeun jenis Handler, tapi bisa ngandung data dina duanana vektor, raster na tabular. Anjeun oge bisa nyimpen data dina basis data éksternal (kayaning geodatabase ArcView) jeung bisa "linkar" data éksternal
dokumén: Dina proyék nu GvSIG handles tilu rupa dokumén: Tampilan, tabel sarta peta. Kawas ieu di ArcView (Tampilan, Tables, Layouts). Pintonan bisa mibanda sababaraha lapisan tur bisa dijieun groupings kawas lapisan ArcMap komponén: Manifold dina proyék a, komponén sarua jeung nanganan GvSIG téh "Maps, Tables na Layouts".
Manajemén di lingkungan ieu pisan béda antara duanana platform, sanajan kamungkinan lakonan hal nu sarua, Manifold handles jenis 16 komponén dina tingkat ieu kaasup bentuk, grafik, surfaces, propil, polder tur komentar.
file vektor: GvSIG bisa maca KML / KMZ, dxf, dwg 2000, DGN v7.
Anjeun tiasa ngedit shp na dxf
file vektor: Manifold merlukeun file vektor impor (teu bisa linkar), sarta sadar kml / kmz, dwg R13, R14 na R15 (2000) ogé dxf2000 na dngv7. Manifold moal bisa ngédit format ieu, impor jadi gambar dina database anu tiasa éksternal atawa jadi ngandung dina .map nu
format sejen: GvSIG bisa nyambung ka format data cocog kayaning OGC WFS, WCS na ... ArcIMS Web Peta Konteks ogé

na via JDBC MySQL, SQL na PostGIS

format sejen: Manifold tiasa diimpor (dina formulir vektor) tina angka nu gede ngarupakeun format, kaasup e00, CSV, tab, txt, GML, html, IDRISI VCT, mif, sumber data xls kaasup Oracle, SQL na ODBC

Mayoritas aranjeunna bisa disambungkeun dina "linkada"

gambar:
Di sagigireun format moal georeferenced, MrSID, ECW, GeoTIFF ENVI tur ngawengku; Anjeun oge bisa nyambung ka WMS sarta jasa ArcIMS
gambar:
Da eta format non-georeferenced, éta ngarojong Sid, ENVI, titik, ECWP tur loba sumber data sejenna duanana diimpor atawa "linkados".
Merlukeun plugin for MrSID tapi jalan slow.

Ogé nyambung ka layanan OGC

Sajaba Anjeun bisa nyambung ka layanan Google Earth, Virtual Bumi, Yahoo Maps, Google Street

Gemblengna, GvSIG mertahankeun alesan na keur nyiptakeun: jadi cocog sareng standar OGC sarta format software pangalusna dipikawanoh Manifold boga loba ciri dina watesan pangakuan rupa format, sarta malah ngarojong standar OGC ti kasaluyuan Vérsi 6 moal formalized. Nalika urang menta kaluar jeung ironi sarua jasa na: "standar OGC anu luntur"

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.