proyék séjén boga tujuan pikeun gvSIG

Dinten Kuring kungsi rapat sareng pondasi pentingna hébat di Amérika Tengah, sarta geus kaeusi kuring jeung kapuasan hébat uninga yen aranjeunna geus nawar keur naekeun nu gvSIG pikeun pamakéan kota sasaran.

Maksad abdi a berorientasi lembaga Municipal Development Yayasan nu geus eksis saprak 1993 sarta geus ngembang proyék di wewengkon Amérika Tengah. Kuring kapanggih aranjeunna sababaraha taun ka pengker nalika gawé bareng dana USAID promosi modérnisasi prosés kota kaasup finansial, taneuh jeung sababaraha manajemén darat kaasup ... najan ngalakukeun leuwih ti éta.

yayasan ieu dimekarkeun dina nineties alat katelah System Integrated Municipal Émbaran (SIIM) nu kaasup modul keur dipake di departemén APBD, Khazanah, Control Pajak, Akunting na Cadastre sakumaha prioritas a tapi ogé kaasup batur. Dina eta taun, hiji konstruksi monolayer on Visual Fox sarta Tumbu rudimentary mun file bentukna ArcView via 3x atah.

Kuring ayeuna geus katempo versi nu maranéhna geus hijrah, lakukeun nurutkeun CEO maranéhna "A redesign lengkep"Dina naon nu disebut System Émbaran Manajemén sarta Advanced Municipal sigma. Sistim nu ciri anu infrastruktur multi layered, lapisan pamaké sagemblengna web, dimekarkeun dina .NET C # sarta database MySQL anu boga fungsi data via ASP ti server ngajalankeun Windows Server 2003. Kuring geus katempo fungsionalitas jeung sigana rada metot, urang gé ngobrol ngeunaan eta engké.

sigma FUNDEMUN

Pikeun Tanggal Sistim ngabogaan sahenteuna 13 modul berorientasi manajemén dela kagiatan paling kota on keuangan darat jeung aplikasi pajeg. Di handap ieu mangrupakeun modul:

unsur

modul

  • taluk
  • Pendaptaran Taxpayer Integrated
  • barang
  • cadastre
  • affectations
  • kumpulanana imah
  • Industri jeung Trade
  • puseurna
  • sababaraha biaya
  • transaksi
  • perbendaharaan
  • SDM
  • proyék
  • akuntansi
  • perhitungan balanja
  • hasil
  • eksekutip
  • akuntabilitas

sigma FUNDEMUN Sigma mangrupakeun versi redesigned tina naon urut SIIM, kalayan versi kajelasan konseptual gede. sataun ieu bakal satuju di tujuh kotamadya dimana salah sahiji usaha kuring baris nyambung Manifold platform ieu, tapi kuring ogé pikir mah moal neangan pikeun ngalaksanakeun pemetaan ngeunaan hiji munisipalitas nu geus ti scratch on gvSIG, sadar yen jalma ieu bisa ngungkit pangalaman ka nuluykeun deui di séjén wewengkon husus.

Sajauh sistem kasebut tingkat tabular hanca, tapi nyieun query sakumaha geus walked kalawan manajemén geometric geus ninggalkeun kuring kapuasan alus:

Aranjeunna bakal bisa dipaké jeung gvSIG.

Pikeun ayeuna mah salah sahiji budak yayasan geus ngalakukeun gelar master sareng Universitas Girona, abdi miharep gabungkeun sareng lembaga séjén Kuring disebutkeun samemeh guna ngamajukeun sosialisasi tina alat ieu pamakéan kota, sarta pamustunganana anu weruh lamun urang ngamajukeun aranjeunna konferensi GIS bébas di tingkat Amérika Tengah. Kaula teu yakin lamun wani gabung dina poé III SIG bébas anu nutup, sanajan kuring pasamoan hareup kalayan aranjeunna téh.

Pikeun extent yen institusi ieu anu aub dina pamakéan aplikasi murah atawa haratis pamakéan lila pangalusna sarta boga proyék leuwih sustainable. Da kumaha atuh nyaho yayasan ieu, nu ku jalan anu nirlaba, urang kudu ngobrol ngeunaan dina 10 taun hareup sakumaha pangalaman maranéhanana pikeun leuwih 15 taun di proses nyederhanakeun tur modérnisasi prosedur nyaéta lega; sangkan gé ningali lamun maranéhna leumpang di subjek.

Balesan keur 2 "proyék séjénna boga tujuan pikeun gvSIG"

  1. Proyék alus teuing, ucapan salamet. Kami gawé bareng sababaraha Kotamadya di Él Salvador museurkeun ngalaksanakeun SIG urang. Mangga wartosan kami.

  2. I am a murid ngeunaan manajemen lingkungan di banten na Kuring keur encaminanado ngagunakeun software ieu dina proyék pikeun munisipalitas kuring, dina hal ieu Abdi hoyong ningali inpo nu langkung lengkep ngeunaan inicitiva ieu alus teuing pikeun rujukan gampang dina nalungtik kuring bakal jadi pohara kapaké pikeun kuring jeung hatur nuhun sateuacanna !!!!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.