Hal éta lumangsung kudéta nu

  • Jam 4 tanpa listrik,
  • Teu aya TV, henteu aya radio, henteu aya béja.

Saluran pamaréntahan disiarkeun yén presidenna parantos ditangkep.

Teras anjeunna lirén nyiarkeun, sareng sadaya saluran radio sareng televisi kénca.

Sababaraha menit ti kapal udara pesawat didamel serangan.

11: 00 am. Pengadilan kaadilan tertinggi dibéjaan manjang yén pesenan ngangkut kotak kartu suara parantos dikirim.

11: 30 am. Tribunal Pilkada Agung ngingetkeun yén ngajamin pamilihan pikeun Nopémber 2009

12: 35 kongres nasional maca mundur tulisan ti presiden, nyatakeun yén anjeunna ngalakukeun pikeun ngajaga tatanan. Anjeunna ngabéjaan yén anjeunna nampi sareng utusan komisi pikeun nyiapkeun proyek, sareng ngagantung sési kanggo 10 menit.

Sacara internasional, aya versi anu matak ngabingungkeun, sabab lelos ieu henteu ngagaduhan penghormatan sacara resmi pikeun komunikasi naon anu lumangsung. Telesur komunikasi nyaéta yén éta kudeta kudeta.

Sigana surat pengunduran nyaéta ti 25 Juni.

12: 50 Présidén ngawartosan yén anjeunna henteu parantos nandatangani pasrah mana-mana, nyaéta konspirasi.

Facebook sigana mangrupikeun cara anu paling saé pikeun gosip, sabab médiaana langkung leungit ti biasa 🙂

1: 00 pm, hujan turun dina gaya La Mala Hora ragrag, henteu lami kanggo tanaga ilang.

2: 25 pm, kongres nampi pasrah sareng sakumaha aturan hukum nyatakeun, présidén kongres ngajangkepan paréntah

Maotna timbalan, pimpinan union anu tétéla sabalikna tina ditewak, dilaporkeun.

Maka sanés mangrupikeun kudeta, kasuksésan konstitusional kumargi présidén éta ngalakukeun sanés hukum.

Curfew, kuring badé sakitar ... asalna henteu nyandak internet ti kuring deui.

Hatur nuhun ngantosan. Aya bakal waktuna pikeun geofumar, kalayan tekanan anu kirang.

Pikeun maca pelosok:

http://www.elpais.com/todo-sobre/persona/Manuel/Zelaya/6408/

http://www.proceso.hn/

Lakonna satengah bengkok, aya seueur patarosan anu henteu dipiceun tina dua tungtung anu ngan ukur carita anu tiasa ngajelaskeun.

7 Balesan ka "Béta lumangsung"

  1. Anu éra ayeuna aranjeunna belet janten aranjeunna bakal néwak Mel nalika aranjeunna ngantepkeun Minggu

  2. Muhun ngalepatkeun eta Mel sareng cronies na disebatkeun sareng Iblis chavez tapi daulat Higuran Oligarki Ferrari, canahuati, facusse, nasser ku aranjeunna ningali sadaya non-India di urang ku urang neuleuman kamiskinan.

  3. Hatur nuhun Edwin, langkung saé inuman goréng anu gancang kajadian

  4. Sakitu anjeun leres, réréncangan. Sareng sapertos Juan, ieu kajadian pas.

  5. Hai, hatur nuhun kanggo nonton Juan.
    Aya seueur kabingungan di tingkat internasional, pikeun ayeuna kuring langkung milih ngajaungkeun hukum anu teu sah tina tilas présidén, kasepakuan ku kegilaan, kudeta, anu sanés, anu henteu ditiup, kasuksésan konstitusional, saeutik karisma panerusna, jsb.

    Kusabab kanggo waktosna, kurva saatos 9pm, sieun anjeun tiasa nyerat naon anu anjeun pikir sacara bébas, sieun yén Chavez bakal nyerang di sisi Nikaragua, yén komunitas internasional seueur kabingungan ngeunaan naon anu bener-bener kajantenan. sareng prioritas kaamanan kulawarga ... kuring nyangka naon anu parantos dilakukeun ku sababaraha babaturan dina sasih bulan anyar: nyandak paspor sareng visa pikeun kulawarga sareng milari tujuan anu sanés ...

    Tapi kuring hoyong percanten yén nagara-nagara ieu ngagaduhan kasempetan pikeun ngawangun diri, yén guncangan ieu pikeun jalma ngagaduhan kasempetan anu langkung saé ... sareng tungtungna hayu urang damel.

  6. Hello!, G

    Kuring ngarepkeun sadayana kanggo anjeun ogé sareng kulawarga sareng ieu bakal kajadian pas.

    Nu nangkeup

    Salam,

    Juan Manuel Escuredo

  7. Bébas kupon. Éta nyaéta naon anu dilakukeun ku Pamilihan Pilkada sareng Mahkamah Agung ngeunaan «Kaadilan» sareng Kongrés nganggo militér (anu di Amérika Latin masih henteu diajar yén aranjeunna sok aya «Mangpaat Hédiot» tina plotters kudeta teras aranjeunna nyaéta anu indit ka sidang sareng panjara pikeun ngalanggar hak asasi manusa).
    Malu ka jalma ieu anu ngagunakeun lembaga demokratis pikeun ngiringan kudeta.
    Sakabéh Amérika badé ngahirupkeun ieu grupetes fachist anu henteu nampi yén kabeungharanna henteu tiasa dipikagaduh dina kasangsaraan batur.
    Teu aya Raja-raja tanpa Mata Poko ... Anu leresna yén plotter kudeta péngkolan pisan upami ngan ukur alesan anu aranjeunna kapanggih nyaéta ngumumkeun Konsultasi Popular anu teu sah pikeun ningali upami Referendum Non-Binding dilakukeun dina waktos ka hareup pikeun tungtungna ningali naha engké kénéh. Konstitusi tiasa dirévisi. Jelas aranjeunna pikasieuneun anu nyatakeun jalma sorangan. Éta sababna ayeuna aranjeunna badé maksa teror. Abdi ngarepkeun teu aya deui anu paéh….

    Pamaén, upami pamaréntahan anu goréng, teras ngantosan dugi taun hareup (Zelaya gaduh amanat dugi ka 2010), sareng milih anu sanés. Sareng upami kalolobaan jalma anjeun milih "jalma jahat," éta anu dipikahoyong ku mayoritas. Maksudna demokrasi.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.