Kumaha carana nempatkeun poto dina Google Earth

Aya sababaraha cara pikeun ngamuat poto kana Google Earth, pikeun anu sanésna:

Anu panggampangna nyaéta muatkeun éta Panoramio, sareng ngadaptarkeun lokasi, sareng kalamahan anu teu butuh waktos pikeun ditingalikeun di Google Earth, kusabab pamutahiran dilakukeun pisan sering.

Cara séjén nyaéta nempatkeun dina file kml sarta dibéréskeun, aya dina léngkah:

1. Nyieun kml

Jang ngalampahkeun ieu, dina objék Google Earth anu diciptakeun ku paréntah kreasi titik, polygon, route atanapi gambar superimposed

gambaran

Ngahémat file kml parantos dilakukeun ku «file / simpen tempat sapertos«, bédana antara kml sareng kmz nyaéta anu kadua mangrupikeun format anu langkung saé.

2. Nambahkeun Gambar

Gambar salaku hiji obyék anu dipasihan dilebetkeun kana:

  • Lengkah 1: Anjeun noel obyék, sareng Anjeun milih tombol katuhu, sipat
  • Lengkah 2: Dina tag "deskripsi", ketik kodeu ieu:
    <img src = »gambar url» lebar = »lebar gambar» />

poto dina google bumi

  • Lengkah 3: Dina url url nyalin alamat gambar anu anjeun hoyong pidogkeun, contona:
    http://www.minasdeoro.info/imgs/amanecer-en–minas-005.jpg
    Gambar kudu disimpen di mana waé, anjeun tiasa nganggo Googlepages, Picasa atanapi Flickr kanggo éta; hal penting nyaéta anu aranjeunna gaduh arah cara mikawanoh aranjeunna.
  • Lengkah 4: Dina rubak widang anjeun nempatkeun lebar, upamana 150
    cara kieu labélna baris jadi:
    <img src = » http://www.minasdeoro.info/imgs/amanecer-en–minas-005.jpg»Lebar =» 150 ″ />
  • Lengkah 5: Pencét tombol "nampi"
    Pikeun nempo kumaha katingalina, ngan klik dina titik jeung gambarna kudu ditampilkeun.

Gambar dina google earh

3. Babagi payil

Pikeun unggah file sareng janten katingali dina jaringan, dina panel kénca, dimana anjeun ningali file, klik katuhu mouse, sareng pilih «dibagikeun / nyebarkeun». Ieu nembongkeun halaman Keyhole, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajér kml.

Anjeun kedah janten Kadaptar pikeun ieu

Saatos file parantos dimuat, pilihan kanggo nempokeunana nganggo Google Earth atanapi Google Maps diaktipkeun. Upami anjeun hoyong aranjeunna janten éta, ieu mangrupikeun URL kedah anjeun kedah diajukeun.

peta google

Upami anjeun hoyong nambahkeun hyperlink sareng miquis meureun anjeun kedah diajar dasar html, sapertos

hyperlinks: <a href= allowurl tina takdir anu diidinan> téks </a>
upami anjeun badé dipidangkeun dina kaca énggal anjeun tambahkeun target = »_ kosong», upami anjeun henteu nambihkeun, éta bakal ditingalikeun dina halaman browser anu sami.
<b> téks kandel </ B>
<li> Téks kalawan pélor</ Li>
<br /> ayat putus

45 Balesan pikeun "Kumaha carana nempatkeun poto dina Google Earth"

  1. Hukuman-sanés ékonomi sanés hijina nyiruan palanggan tiasa sangsara bisi dina waktu reureuh teu mayar.

  2. Abdi hoyong ningali di dieu 360 grado0s sareng aranjeunna teu nembongan di GE

  3. ,H, jejer tapi kuring teu burit anu alus jeung kuring teu ngarti basa Inggris!

  4. Baraya, kuring henteu diwenangkeun posting dina poto, ukur kirimkeun atuh ieu kasalahan, abdi miharep sarta anjeun tiasa ngabantosan abdi.

    Fitur ieu parantos ditumpurkeun
    Samentawis waktos, mangga bagikeun payil KML anjeun sareng komunitas ku nyimpen berkas teras nganggo forum pikeun ngamuatkeun éta.

    Antosan detik 10 pikeun dibawa ka panglawungan Google Earth Community, atanapi klik di dieu.

  5. Sakali anjeun mencet tombol anu gaduh panonpoé dina gunung, anjeun bakal nempo bar luhur sareng anjeun nyered pikeun mindahkeun waktu, anjeun ogé tiasa nganggo tombol anu ngagaduhan jam sareng panah supados animasi antara dinten sareng wengi dieksekusi intermittently

  6. Kuring boga Google Earth 5.0 sareng kuring nempatkeun tombol pikeun ningali wengi sareng dinten .. pro Abdi teu tiasa ningali panonpoé .. sareng sunrise tur Panonpoé Tilelep 🙁 anu mantuan abdi?

    email abdi: giorgio-13@hotmail.com

    hatur nuhun 😀

  7. I am a babe Bacana yén kuring hoyong bagikeun video poto abdi ok

  8. Hei Oscar, naon na. Hayu urang tingali lamun di Natal urang calik bari di kantin.

    lamun ningali hiji dinten abdi angkat tina wisata kuring ...

  9. Halo Galvarez, kumaha damang, sakumaha anu kuring bébéja, anjeun parantos lengkep sareng google, anjeun kedah masihan sababaraha kelas, abdi ngarepkeun anjeun jaga diri sareng sadaya babaturan kuring nyarankeun nganjang ka Eco-Honduras aranjeunna bakal resep….

  10. Kuring dipikacinta téma, abdi henteu terang yén anjeun tiasa ngaunggah poto sareng langkung nya éta gampang pisan .. hatur nuhun pikeun ngabagikeun topik éta ... chau ...

    Domenico Ciudad del Este, Paraguay

  11. enya, ogé cobian deui ku openGL.

    Unggah file 3 tina layar anu ditangkep kumaha filena aya di bumi google, janten anjeun tiasa nganalisa?
    arah ieu

  12. Hai Empire, anjeun tiasa ngabantosan abdi? maca seratan abdi saméméhna Hatur nuhun sateuacanna

  13. Kuring nyaritakeun yén ti Picasa Abdi tiasa masihan koordinat lokasi sareng Google Earth, ieu ngamungkinkeun kuring ningali poto-poto anu kaku, tapi ti sia disebat, henteu nanaon, Kami kawas lauk, euweuh nanaon nanaon

    http://rishida.net/blog/?cat=8

  14. Strangeta aneh, kuring ningali sagalana kacida alusna.

  15. Salami ningal naon anu anjeun ngarobih ti gé, kuring émut yén anjeun asupkeun PILIHAN HENTEU HENTEU DENGAN SEMUA ERROR

  16. Errorta kasalahan aneh, sigana abdi mah mangrupakeun kasalahan kana masang Google Earth, sabab abdi tiasa ningali éta ogé,

    tetempoan gambar sampel:

    Sigana hal anu bener pigawé nyaéta pikeun ngundeur Google Earth deui na masang deui.

  17. Gagal parse koropakna "http: /mw1.google.com/mw-photos/gigapan/kml/20080401/en/gigapan_preview.kmz" aya di garis 604,
    186,367,640,641,690,761,847,933,1019,1104,1175,1185,1262,1277,1348,1434,1505,1550,1591,1677
    Kolom 2274,2366,2457,2999,3180,3634,3725,3817,4091,4453,4636,5362 18:

    Unsur rotasi kanyahoan

    Malire Skip all Cancel

  18. Gagal parse berkas "http: /mw1.google.com/mw-photos/gigapan/kml/20080401/en/gigapan_preview.kmz" dina garis 604, kolom 18:

    Unsur rotasi kanyahoan

    Malire Skip all Cancel

  19. Gagal parse berkas "http: /mw1.google.com/mw-photos/gigapan/kml/20080401/en/gigapan_preview.kmz" dina garis 448, kolom 18:

    Unsur rotasi kanyahoan

    Malire Skip all Cancel

  20. Gagal parse berkas "http: /mw1.google.com/mw-photos/gigapan/kml/20080401/en/gigapan_preview.kmz" dina garis 360, kolom 18:

    Unsur kanyahoan

    Malire Skip all Cancel

  21. Gagal parse berkas "http: /mw1.google.com/mw-photos/gigapan/kml/20080401/en/gigapan_preview.kmz" dina garis 274, kolom 18:

    Unsur rotasi kanyahoan

    Malire Skip all Cancel

  22. Gagal parse berkas "http: /mw1.google.com/mw-photos/gigapan/kml/20080401/en/gigapan_preview.kmz" dina garis 188, kolom 18:

    Unsur kanyahoan

    Malire Skip all Cancel

  23. Kuring mimiti meunang kasalahan ieu

    Kasalahan parsing file «http: /mw1.google.com/mw-photos/gigapan/kml/20080401/en/gigapan_preview.kmz» dina garis 102, kolom 18:

    Unsur kanyahoan

    Malire Skip all Cancel

  24. Abdi henteu terang naon kajadian anu kuring teu tiasa ngirim anjeun

  25. Kuring maso deui saprak kuring teu ningali eta diterbitkeun jalur

  26. Ieu hiji-hijina garis, anu kuring badé masihan Pedaran

  27. salam Aldobl, ngawartosan hiji hal, upami anjeun nganggo anu conto anu sami atanapi abdi nempatkeun, anjeun suhnama nampi kotak hawuk?

    kumaha upami anjeun nempelkeun ka dieu di koméntar kodeu anu henteu dianggo, pikeun nempo upami aya kasalahan

  28. cobaan lengkah-léngkah sareng abdi teu tiasa nempatkeun poto, ngan masihan abdi kotak abu sakedik tanpa gambar

  29. Abdi henteu tiasa ningali gambar, abdi ukur tiasa ningali kotak sakedik anu latar abu

  30. Abdi henteu tiasa masangkeun gambar najan didaptarkeun. Lamun kuring nyobaan ngalakukeunana, éta ngingetkeun kuring yén kuring kedah didaptarkeun, henteu masihan kuring pilihan pikeun login, éta ukur nyababkeun éta deui dina tungtung tapi ngabejaan kuring nyobian deui dimana kuring balik deui ka masalah anu sarua dina awal. Tina aplikasi Google Earth, abdi henteu tiasa lebet sareng halaman anu asup log Abdi henteu tiasa unggah gambar ... Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi? hatur nuhun

  31. naon waé anu anjeun hoyong ditingalikeun di Google bumi anjeun kedah kedah ngamuat kana halaman wéb, upami anjeun hoyong ditingalikeun ka jalma lian.

    Aya sababaraha situs anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen gambar, sapertos shareapic, dimana anjeun tiasa unggah, teras pilih gambar anu anjeun resepkeun dina rohangan tunggal sareng ngahasilkeun kode anu siap disalin sareng témpél

    Abdi henteu nyangka nanaon tiasa ditampilkeun salaku powerpoint, tapi anjeun tiasa nyalin tunjukkeun pikeun nunjukkeun éta. Anjeun kedah nyéépkeun waé dimana waé teras nunjukkeun ka hyperlink sakumaha anu kuring nyarios dina tungtung postingan.

  32. Sampurasun, topikna anu super, gambar, kuring henteu terang sareng sigana basajan pisan dumasar kana penjelasan anjeun. Kuring gaduh patarosan anu sanés, anggap kuring gaduh sababaraha gambar dina hiji titik, kuring hoyong gambarkeun aranjeunna, dina cara anu sami file, contona ppt, tiasa digambarkeun ku ngarujuk kana situs khusus (conto disk D: / dokumen sareng setting / ... jsb , hal sapertos hotlink atanapi referral link)

    salam.

  33. nuhun hatur nuhun kuring ngarti kana dasar-dasar

  34. Nya, abdi badé ngantunkeun koméntar, kongresman kuring yén kuring henteu ngartos pisan, ku kituna badé nolak teu unggah poto kuring
    permios

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.