7 Kaajaiban, perangna of 77

Sanggeus sanggeus geus dipilih teh usulan 77 pikeun keajaiban alam, éta geus dimimitian prosés voting. Dina peringkat saméméhna, urang milih pikeun usulan pangalusna per nagara, dimana ieu mungkin pikeun tiap nagara pikeun ménta sahanteuna hiji proposal pikeun tiap kategori.

Ayeuna sora nu geus dikelompokeun kana Grup 7, 21 mana maranéhanana kudu balik finalis sugan 3 tiap.

kumpulan qur'an kami nyarankeun
head_group_a
usulan 21
Dina grup mimiti ieu, landscapes kabuka sarta és formasi anu dikelompokkeun. Di dieu perang kudu ngalawan Calahari.
  • Atacama
head_group_b
usulan 30
Di dieu aranjeunna ayana kapuloan henteu loba kemungkinan sareng masihan Cocos di Kosta Rika najan Galapagos bisa ngamangpaatkeun.
  • Galapagos
  • Cocos
  • Tierra del Fuego
  • Ometepe
  • Maladéwa
head_group_c
usulan 36
Pagunungan jeung gunung seuneuan, gunana pikeun ngajawab, kusabab ieu bakal dicandak Everest atanapi Fuji. Guatemala goréng teuing tetep kaluar.
  • Everest
head_group_d
usulan 30
Guha, formasi batu na lebak. Grand Canyon ieu meureun nu favorit sanajan urang nyarankeun ngarojong Colca na Sump.
  • Grand Canyon
  • Colca
  • sinkhole
head_group_e
usulan 57
Leuweung, taman nasional sarta cagar alam. Ieu salah sahiji anu pang kalapa, favorit téh Amazon.
  • cau
  • Amazon
  • Sierra Nevada
head_group_f
usulan 58
Situ, walungan jeung curug. Kawas nu susah saméméhna keur Hispanik najan sababaraha usulan, anu Curug anu hésé aya di jajaran hareup, sajaba ti Gangga jeung Délta.
  • Curug
  • Angel Niagara
  • iguazú
  • Titicaca
  • Victoria
  • unggul
  • coatepeque
head_group_g
usulan 25
skenario laut, di dieu aya usulan bakal teuas Asia Tenggara ngalawan Great panghalang Karang
  • Hébat panghalang Karang

Pikeun ayeuna mah, voting dimimitian, sarta anjeun bisa ningali ranking live, Mana ieu diropéa unggal dua poé, anu bakal kiat.

ngajawab keur keajaiban alam

Éta inovatif dina tahap ieu integral tina jaringan sosial leuwih, nu bisa dikaitkeun via plugins, sapertos anu Twitter na Facebook.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.