Kumaha carana nyieun hyperlinks di GIS Manifold

A hyperlink salawasna perlu dina peta, kami geus dipake contona dina lapisan cadastral mun dikaitkeun foto, sertipikat cadastral, pendaptaran akta atanapi dina kasus lapisan kota pikeun ngahubungkeun informasi ngeunaan wewengkon, utamana nu ue aya éta gampang tabulable. Urang baris nempo dina hal ieu kumaha carana nyieun hyperlinks dina peta maké program dina GIS manifold.

1. lapisan

Manifold handles .map extension file nu sorangan sarua jeung geodatabase pribadi, dimana maranéhna bisa disimpen Gambar, lapisan vektor, tabel, jeung sajabana Tapi maranéhna ogé bisa dikaitkeun file sagampil Anjeun ngalakukeunana hiji ArcGIS MXD.

Ku kituna pikeun associating hyperlink a, obyék kudu boga méja; ieu bisa jadi kaluar tina peta (numbu) atawa malah dina tipe database éksternal Oracle, MySQL jsb

2. Kumaha atuh eta

Kahiji nyaeta pikeun nambahkeun hiji kolom anyar anu ngaran na tipe ditugaskeun, dina hal ieu urang milih url.

gis hyperlinking manifold

Lajeng arah file ieu pakait ieu disimpen, bisa jadi lokal, di salah sahiji disk tina mesin, hiji intranet IP atawa ngaran komputer atawa malah dina Internet sareng jenis URL http: //

Manifold narima alamat kalawan spasi masih web url, éta ngajadikeun transformasi karakter nalika nelepon obyék.

gis hyperlinking manifold

3. hasilna

Ukur keur muka hyperlink di ieu diklik dina peta tur ieu raises file dina program masing-masing.

gis hyperlinking manifold

Teu angkat hyperlink salaku objek primér, geus diklik ngagunakeun konci kontrol, sahingga bakal ngangkat tabel data pakait sareng obyék.

gis hyperlinking manifold

Kedah ngirim file ka layanan IMS, hyperlink di dijaga, ieu téh salah sahiji trik dipaké pikeun digawekeun ku sababaraha file dina ieu publikasi IMS salaku urang nempo ka tukang sababaraha dinten.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.