2010 warisan

Ngomong, lamun Kaula sababaraha jam nepi ka balik dina pakansi, abdi ngantep éta naon angin ieu rék nyandak na j * dida nyangkut sabab golden goal geus euweuh sah. Sanajan dina sababaraha jejer I memohon kalawan lawon.

Krisis Honduran

31665 Muhun, teu pira anyar. Anjeun ngan kudu méré Anjeun Toong di kaca panungtungan 100 Taun of katiisanSarta nempo yén putschists jeung keok nangkeup naskah, mandat a, inersia sejen, 16 sanggeus sholeh.

Tapi hey, Présidén Lobo aranjeunna ngakuan dulur -meh- dikurangan sababaraha, sarta anjeunna tangtu masih teu yakin eta.

Ecuadorians, upami anjeun hoyong masihan niup kana Correa, kudu datang ka masihan aranjeunna korsi munggaran. Jigana kalawan sababaraha poé ngajar aranjeunna kumaha ogé ka piyama dewan Bunny.

Pangalusna anjeunna bisa ngalakukeun Zelaya, ngahudangkeun inisiatif pikeun megatkeun bipartisanship na pica yen di urang keur katuhu pikeun ilubiung. Sanajan masalah mana anu keur lila, hutang sosial nyaeta tinggi na aya salawasna balik kapentingan séjén.

taun ngagem sabudeureun éta sayur anu sarua, nu nuju ninggalkeun, nu nuju datang, nu nuju teu datang, Kuring mah bade. Metot sirkus, upami urang nengetan kami mungkas nepi gélo jeung poho yen urang kedah ngalawan pikeun puppies urang anu gaduh tugas pikeun mantuan aranjeunna.

setrés pribadi kuring

Ahir taun sok hese, occupations na careers stress ends up di 4.125. Tapi geus sataun rewarding putra abdi lulus, gadis anu enlightens panon kuring oge, saliwatan diajar ngajalankeun; Éta panasaran nu kiwari ngagolér ngantosan bari sakumaha manehna manages tapi tekanan nu teu ngajalankeun liwat tengah panggerak jalan na taksi sieun cochinos moal ngantep abdi beristirahat sarta balik kuring nyeri seukeut dina balik-Na.

ceuk dokter deui éta kolom -taun-.

Tapi tetep, kuring dijieun ratus mil anyar, nu teu bisa dijieun ku pesawat karéta, Ticabus, trolleybus, kaasup kusabab fans implengan Kuring kungsi nelepon deui sapoé ngadagoan kuring jeung gunana. Tungtungna, éta téh alus janten sehat sarta dina roh alus.

Krisis internasional

hal anu alus Obama cenah réngsé, urang teu boga resesi hiji dua taun. sobat di Houston ngomong yén kiwari ngajual leuwih imah, lamun sagala hal hatur nuhun lalaki teh touch magic mun meunang Nobel sateuacanna na nu salah dina tilu Anjeun chiripadas Anjeun buka.

Boh cara éta hiji latihan metot nu kami diajarkeun prakna thrift. Loba pausahaan nyokot kasempetan redefine isu dina pikiran bringing loba dinten, sababaraha keur alus.

Jeung krisis sejen anu looming dina Far East. Kuring nganggur ngalawan kapitalisme, Kami sadar yen aya nanaon hadé ti pajoang gelut alus, bersaing jeung ningali hasil tina éta. Tapi anu goréng éta putra mutuskeun lamun turun ékonomi dunya, kalayan mung twit tutup opat puluh pausahaan dina kota ageung, eureun teu boga pagawean jalma 40,000 3 taun na nu dugi lajeng anjeunna tiasa nunjukkeun yén satengah sahijina nya éta ilegal kalér -atanapi Spanyol-.

téknologi CAD / GIS

Pangalusna, kasampak AutoDesk mun Mac. Henteu sabab buka meuli Air (kahayang moal leungit atuh) tapi ku kacenderungan pikeun nandaan pikeun katilu ngahurungkeun gaze maranéhanana aya di lingkungan CAD.

Sigana nu lamun Apple téh datang, 4 10 tina gadget kapilih ku Times sakumaha 2010 disclosures anu bodas. Hiji-hijina hal Apple perlu nyaeta janten langkung mirah, sarta yén naon anu diperlukeun éta pasar tipping leuwih aya, teras sadayana dijieun artilfugios cocog sareng manzanita nu.

Bari aya kamajuan lianna di dunya gadget keur kaulinan, tetep trend setter di lingkungan geospatial. Téknologi kabuka keukeuh dina néangan kelestarian, éta alus.

Internét

Jaringan nu jaringan euweuh datang. Model bisnis tina Facebook jeung Twitter sigana tetep dibagikeun singa urang, atawa sahenteuna paling ngajangjikeun dina konteks urang.

Kuring hayang mairan deui, tapi miharep libur mun ningali balik prediksi kuring Natal panungtungan.

tim kuring

Pangalusna, karunya nu kuring decimate nuliskeun tahap anyar. 2010 geus sataun pisan rewarding di isu kuli. Sanajan anjeunna geus miboga kali goréng, Kami optimis yen tungtung kalawan rasa alus.

sunda m!

A éra teu geus kungsi potluck kalawan sakabeh grup na hatur aranjeunna keur usaha maranéhanana. Taya peta langkung concerted, closures, gedung kota, waktu istirahat for everyone. Gaduh waktu nu sae Don F!, Don W!, Don M!, P! n! o! m! m! sarta sakabeh m séjén!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.