Egeomates taun 4, palajaran 4 diajar

1 year ago

tés Promark3 dina modeu Survey sarta ogé dinya nyandak putusan ka ngahijikeun egeomates jaringan sosial.

taun 2 tukang

nu dahsyat Honduras kudétaKabéh dikonci di imahna, sirens di jalan, karusuhan jeung presiden hat Kosta Rika ampir kacangan kana hawa.

taun 3 tukang

Pikeun kahiji kalina eta dijieun review ngeunaan StitchMaps, poko nu Kuring geus dipulangkeun deui jeung deui. Alat nu geus direngsekeun kami kumaha -not best- nu orthophoto meunang dina kontéks nu mana beuki data téh dina jalan ti di lembaga.

taun 4 tukang

Anjeun dilahirkeun kalayan egeomates dua pos kahiji: The wilujeng sumping ucapan sarta usaha atah cara analisa kumaha Google Earth robah dunya urang.

Dinten ...

Anjeun egeomates Sanggeus taun tulisan 4 Kuring ngaku yen kuring diajar loba, leuwih ti nu batur geus diajar hiji pos sustained atawa topik. Kuring butuh sateuacan nutup bulan, nyandak sababaraha reflections moal format pasti tina palajaran diajar, sababaraha samentara, batur teuing dasar tapi babarengan nembongkeun tingkat abdi tina syukur kana opat taun usaha ieu, nu hanjakalna coincides jeung output ti salah sahiji technicians pangalusna kuring anu bakal keukeuh anjeunna ogé.

Tulisan téh disiplin nu butuh disiplin

Teu kawas hiji columnist tradisional jadi majalah, nulis dina Internet dipped dina ragam inersial kana kaahlian tangtu nu bisa maéhan éta waktos sakali spent inspirasi. Html, css, CMS, SEO, sem, p2p, rss, gpl, php nu acronyms nu laun kedah buka munching, ngartos usefulness sarta nerapkeun ka manajemén pangaweruh merlukeun disiplin tur kasabaran, istilah hackneyed tapi lingkungan ieu sigana kelas tina struktur III jeung Dr. Ferrera -kasabaran, disiplin, tinimbang jeung na tanpa séjén-.

Lingkungan digital geus dipingpin kuring keur nyieun kaputusan, coba sarta tren salah anu kajadian ka egeomates. nanaon Desperdiciable tapi nyeri dina kasus kawas kurban pikeun ngahasilkeun kandungan seger, kabeh lantaran a spammer kapanggih celah hiji bari jeung teu maneh ngajawab hijina kaluaran mangrupakeun channel dedicated.

Tapi pamustunganana, éta masih pelesir nulis jeung kaunggulan tina hyperlink, pamondokan sarta sabagean offset aksés global.

Pamiarsa aya, ulah asa

Unggal panulis boga di sawatara titik, nalika Puncak adrenaline rendah, rarasaan tina nyaho lamun aya batur dina bacaan sisi séjén atanapi dimana aranjeunna geus Isro garis maranéhanana. hurup Tradisional datang ka imah penerbitan ayeuna disebut komentar, retwuiteos, pengikut, backlinks, kontak atanapi sms.

Genep bulan ti kaayaan jaringan sosial Kuring geus datang ka kacindekan yen brings Twitter kunjungan, fleeting sakumaha twit a Tapi loba, Facebook tumuwuh pamiarsa leuwih satia laun tapi aya, LinkedIn téh pangalusna pikeun manggihan balad profésional

Kuring kudu ngaku yen dina ieu Woopra Eta geus di pangalusna Kuring geus kapanggih. Jam galecok habilito geus ditémbongkeun kuring nu aya salawasna batur wanting ngomong pantun, sanajan kahadean. integrasi jejaring sosial mangrupa hartosna luyu nenangkeun ngeunaan status pembaca. Sabagean sabab facilitates interaksi, lajeng hal ieu ngamungkinkeun ngartos bagéan tematik babagi jeung nilai kualitatif interkonéksi tinimbang statistik basajan Google Analytics.

Tulisan téh masih hasil tina maca lalaunan

Lamun hal henteu robah dina disiplin ieu, éta nu produksi intelektual anu dumasar kana maca nempatkeun kana praktek. Dina ieu aya pasti loba isu filosofis badag, sabab saeutik nu geus robah di panggih na tapi implikasi global na.

Sateuacan eta ieu baca dina headline koran, kartu indéks atanapi dina rak sahiji toko buku. Mangka ieu nalungtik diuk na maca nyantai na ieu kalakuan réngsé ku putusan nyandak ngarep buku atanapi ngadamel cut dina koran keur kempelan urang. Hal ieu lajeng dicerna lalaunan, eta ieu dilaksanakeun dina poé sarta lamun manehna nyieun usaha kreatif pikeun nambahkeun nilai keur pangaweruh éta.

The dinamis kiwari nyaeta sarua, jeung varian tina polumeu. A flip di Flipboard dina garis dina lampu lalulintas méré urang jelas naon anu geus lumangsung, teras ditinggalkeun dina rssSpeaker jeung lamun hal nangkeupan perhatian urang urang kirimkeun ka Twitter deui gaduh salaku pangeling Anjeun sorangan. Tapi aksés global mawa résiko anu aya sakedik waktos dicerna jadi loba informasi sarta nempatkeun kana prakték, eta bakal questionable naha urang keur maca atanapi ngan ngadengekeun ngomong naon kajadian di dinya.

Kalawan kontra, téhnologi ogé harnessed boga loba beuki kaunggulan ti yearnings jaman baheula. Sugan hasilna diala dina Spésialisasi tematik, ogé dina putusan teu lulus wates nu disperses pamanggih kami jeung pamanggih teu kaleungitan watek maca lalaunan.

Inovasi dinten dilaksanakeun di masarakat

jaringan platform OpenSource mangrupakeun hiji conto jelas kumaha nilai koléktif geus ngarobah cara urang ngalakukeun bisnis, kawas kali séjén nu genius éta pangsa kirang bencong. Fenomena gvSIG mangrupa salah sahiji golongan latihan anu mutuskeun nyandak sacara sistematis, sabab saluareun keur alat komputer ieu rencanana salaku gerak sareng invasif dinamis ngurusan tur mekar nepi ka tantangan asuransi anyar urang némbongkeun yén lingkungan Hispanik boga loba nyumbang kana komunitas global.

Sarta kami bakal ningali Leonardo Davinci di lingkungan ieu, pitching gagasan pikeun masarakat questioned, ningkat jeung ditarjamahkeun kana praktek. Sanajan aya di ieu loba urang henteu weruh sarta teu ngarti, sabab mangrupakeun fenomena anyar; Lamun ngan kiwari badai panonpoé ancur sakabéh satelit nu ngaktipkeun interconnectivity global atanapi hiji gempa anu ancur tempat ngumpulna serat optik utama jigana urang bakal nyebutkeun frase sarua:

"Kuring geus gelo Allah jeung umat manusa kusabab pagawean kuring teu boga kualitas urang kudu geus miboga".

Leonardo Da Vinci

Komunitas interconnected nyaeta salah sahiji item nu berharga ulubiung. Naon kajadian éta involvement aktif anjeun hartina ampir sagalana aya dina versi Béta, moal sabab leungit niggles tapi lantaran pasukan dinamis sami anjeunna. Éta naha titik abdi of view on jaringan sosial (teu kabeh) Eta geus robah pisan leuwih dua taun pamungkas. Luar kagunaan banal, éta ngarojong modél bisnis global dina 10 taun hareup sahanteuna di lingkungan téhnologis -mana eta geus loba-.

facebook twitter LinkedIn nu maca

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.