Arah Magazine kiwari di Spanyol

arah majalah Spanyol Kalayan pelesir pisan, kami nampi warta yén Magazine Directions parantos ngajalankeun versi Spanyol Directionsmag.es ti 2 dina bulan Pebruari. Benerna, ieu ngagambarkeun léngkah anu penting sareng pangakuan darajat pertumbuhan anu geospatial di dunya-diomongkeun Spanyol.

Sababaraha eusi nyaeta tarjamahan tina vérsi Inggris / Prancis, tapi ogé nawarkeun bahan sorangan anu patali jeung pasar tegotéhnologi di Spanyol sareng Amérika Latin. Lantaran anjeun parantos ngumumkeun di siaran pers, pokusna nyaéta séktor téknologi geospatial anu béda-béda, sapertos GIS, layanan lokasi, kartografi, CAD, sensing jauh, jasa Wéb, Business Intelligence (BI) sareng aplikasi nu berhubungan. maranehna.

Pengelolaan eksekutif tina portal dina basa Spanyol aya tanggung jawab Alberto Santos, Sarta salaku kolaborator strategis aya nanaon kirang ti:

Salah sahiji jentrean anu istiméwa, kawas anu vérsi basa Inggris nyaéta bagian blog, dimana ayeuna aranjeunna ditempatkeun salaku rujukan:

Sajaba ti éta, aya rohangan pikeun panawaran proyék, kajadian, komo nyebarkeun artikel pikeun anu resep gaul sareng ramo 105. Janten urang ngabagéakeun anjeun kana portal difusi anyar ieu, kanggo conto ieu mangrupa sababaraha artikel munggaran:

  • Masa depan GIS: jurang anu meuntas
  • gvSIG, évolusi sareng kenop GIS gratis kana modél proprietary
  • Wawancara sareng Bernardo Hernández, diréktur global Google Geomarketing

2 Balesanna kana "Majalah Direksi ayeuna dina basa Spanyol"

  1. Gening pikeun kagunaan blog anjeun di portal ieu ...
    Naon saé warta!
    Sareng kuring, anu kuring nerjemahkeun Blog Bumi Google kana basa Spanyol, bahkan langkung tanggung jawabna ... mudahan para pamaca Spanyol DM terang kumaha hapuntenna "Argentinismis", upami aranjeunna henteu langkung kagum di aranjeunna dina PRAB ..

    Wasalam
    Gerardo

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.