winners Award MundoGEO # Connect 2012

Juara na MundoGEO # Sambungkeun Penghargaan, Edisi 2012, diumumkeun Salasa salami kagiatan MundoGEO # Sambungkeun LatinAmerica 2012. Pangajén ieu diluuhan ku sababaraha perusahaan anu sumping ka finalis sacara bergengsi. Sanajan éta sinar-x dina pasar Brasil, éta mangrupikeun latihan anu pikaresepeun lamun kami nganggap yén ieu mangrupikeun kutub pangwangunan dina tumpuk kidul dina masalah geospatial.

MG_4596

Hayu urang terang saha anu kéngingkeun piala dina unggal kategori.

GIS sareng Software Cartography

Ieu merek anu paling émut internasional, seueur hal anu henteu héran, sanaos pikaresepeun kumaha Spring tampil salaku parangkat lunak GIS anu paling émut, anu nunjukeun kumaha di Brazil éta tiasa kalungguhan sorangan jauh.

  • INTERNATIONAL BRAND LEUTER DESA KOMERSI KOMPOMPEK
    ArcGIS - Esri
  • PALING DIHENTEU INTERNATIONAL BRAND SIG LIBRE
    cinyusu
  • SYARIKAT BEST KOMUNITAS KOMPUTER SIGNG
    Sisgraph
  • SYARIKAT BEST SOFTWARE DISTRIBUTING FOR PRAGEESSING IMAGE
    Konsultan Santiago & Cintra

    Biologi Kelautan sarta Akuatik

    Perbaikan anu saé nyaéta Erdas, anu kami ngarepkeun Intergraph ngalakukeun integrasi langkung, anu nambihan ka Leica sareng tangtosna perusahaan di tukangeunana di Brazil (Santiago & Cintra). Éta pikaresepeun pikeun posisi Google pikeun jasa dumasar lokasi sareng kumaha Internét némbongan dina widang kartografi kalayan integrasi anu langkung ageung.

    • INTERNATIONAL BRAND DENGAN PELANGGAN PROSES PELAKSANA
      Erdas Bayangkeun - Erdas
    • INTERNATIONAL BRAND DENGAN PENTING GAMBAR SATELLITE
      DigitalGlobe
    • SYARIKAT BENTUK KOMUNITAS INGKAP SATELLITE
      Konsultan Santiago & Cintra
    • SYARIKAT MAPING BEST
      Engemap
    • JABATAN PERKHIDMATAN BERKUASA LOKASI-BISA (LBS)
      Google
    • SYARIKAT PEMBANGUNAN BEST
      Imagem
    • COMPANY JUNIOR GEO COMPANY
      Geoplan Jr - Unesp Rio Claro

      Peralatan Ukur

      Di dieu dua gedé éta disebarkeun, dina hiji sisi Leica anu gedé di Éropa nyandak kiridit di total stasion, sedengkeun Trimble mangrupikeun transnasional anu sacara agrésif langkung ageung dina gaya Amérika Kalér tetep langkung saé diposisikan dina GPS sareng alat geodetik.

      • TAMPILAN TOTAL
        ngabuburit Geosystems
      • TOPOGRAPHIK DAN GEODETIK GPS
        Trimble
      • SYARIKAT BENTUK KOMUNITAS KOMUNITAS GEODESY DAN KOMUNITAS TOPOGRAPHY
        Santiago & Cintra Geo-téknologi

      institusi

      • INSTITUSI BEST PANGAJARAN ARTIKAN
        Institut Nasional pikeun Spasi Panaluan (Inpe)
      • INSTITUSI PUBLIK
        Institut Geografi sareng Statistik Brasil (IBGE)

      jejaring sosial

      Pangakuan khusus kami ka réréncangan urang Anderson Medeiros anu parantos namina Twittero taun. Urang tadi sateuacan Disarankeun akun Twitter ieu, ayeuna parantos dikonfirmasi naha urang nyebatkeun éta dina halaman hareup.

      • SYARIKAT DENGAN PRESEN BETTER DI NETWORKS SOSIAL
        Alezi Teodolini
      • GROUP BEST DI SOSIAL NETWORKS
        Cartography and Surveying - LinkedIn
      • TERBARAK GEO TWITTER
        @clickgeo

      Profesi Profésional

      • PROFESIONAL PENTAS MARKET
        Rafael Guandalini - Alezi Teodolini
      • PERSONALITI PELAKUAN TAUN SEKTOR GEOTECHNOLOGY
        João F. Galera Monico - Présidén Unespés Prudente

      Sorotan sanésna éta upacara nyaéta ku ayana diréktur Institut Nasional Spasi pikeun Spasi (Inpe), Gilberto Cámara. Ningali poto panghargaan sareng sinyalna lengkep dina acara MundoGEO Facebook.

      Dina kasimpulan, hiji kagiatan anu pikaresepeun, anu urang hoyong ngagambarkeun kabiasaan nagara-nagara sanésna tumpeng kidul anu tempatna bentang pisan robih. Sanajan posisi dina merek di pasar Portugis ngungkabkeun. Éta ogé pantes dipikanyaho usaha MundoGEO yén kalayan acara anu kadua ieu negeskeun yén aranjeunna bakal ngalakukeun rutin, tindakan anu nambihan kana kelestarian sektor Amérika Latin. Ngan tingali yén ayana OGC, ISPRS, Gita sareng panyebaran majalah sapertos Arah Majalah, GIM Internationalm Surveyor, Geo Connexion sareng Véktor nunjukkeun acara global.

      Mugia sareng MundoGEO ogé nengetan masalah anu urang tingali dina penghasilan daptar distribusi anjeun, kusabab sanaos inpormasi anu mangpaat, éta sok ngajala kana halaman anu henteu aya atanapi bagian tina situs anu ka handap. Rambut dina sup anu parantos pasti dileungitkeun.

      Hiji Jawaban ka "juara MundoGEO # Sambungkeun 2012 Award"

      1. Gening ka MundoGEO, pisan anu pikaresepeun pisan anu dipiharep pikeun ningkatkeun kartografi di Dunya, kuring kagum ku seueur téknologi anu kuring badé mayar ArcGis sabab kuring salaku kartographer pen Alsat (lami). ti Lima-Peru prov. tina cañete.

      Ngantunkeun balesan

      email alamat anjeun moal diterbitkeun.

      Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.