Diajak ngobrol jalma Tuent

Minggu ieu parantos diterbitkeun di Magazine Direksi wawancara anu metot Ernesto Ballesteros perusahaan Tuent, anu dina ngan patarosan 6 nyangking eusi berharga pikeun masarakat geospatial.

tuentmapasespaaTuent mendakan jasa inovatif anu, di antara nu sanésna, nawiskeun kamungkinan ngarobih panel kontrol téritorial. Taketa henteu nyandak waktos pikeun peta pikeun nyambung online, terpadu sareng data statistik sareng numbu ka tabel Excel. Kanggo ayeuna layanan kasebut disadiakeun pikeun Amérika Serikat, Méksiko sareng Spanyol, tapi kanggo inovatif, usaha sareng laju maranéhna pikeun aranjeunna parantos ngahijikeun peta ti nagara-nagara sejen, kuring yakin sékas bakal ningkatkeun salajengna; Aranjeunna malah gaduh lawang pikeun mitra anu badé ngawakilan aranjeunna di nagara-nagara sejen.

For perusahaan, pamaréntahan satempat atanapi parpol mangrupakeun alternatip anu ampir teu kahariari, sabab ku saeutik usaha anjeun bisa ngamangpaatkeun geomarketing, sareng sadaya dina awanna. Aya versi gratis disebut Tuent gratis; pikeun anu nyangka deui, Premium Tuent, kalayan layanan anu katerangan tiasa ngan ngahijikeun henteu mung peta anu katingali dina vérsi bébas sareng pangabisa pikeun ngarobih pamaké, aksés atanapi daérah sadunya anu sanés dunya anu sanés.

Pasti sareng waktos aranjeunna bakal nyiptakeun jasa pribadi anu anyar berorientasi kana séktor anu tangtu, sapertos conto anu maké médium farmasi pikeun anu layanan Geofarma badé pisan.

tuentmapasespaa_3

Kuring ninggalkeun jawaban pangheulana, sabagé conto anu sanggup maca pinuh.

1. Saha anjeun sehat? Naha anjeun asalna ti pasar téhnologis atanapi ti pasar Geotéhnologis anu spésifik?

Kami pausahaan kawilang ngora sareng ibukota Spanyol sagemblengna, dibentuk timnya anu pangbagi umum nyaéta yén kami salawasna ngaharepkeun diri kana dunya géotéhnik, padahal tina perspektif anu béda. Sababaraha, saperti hal kuring, urang dimimitian dina produksi data kartografis kanggo Administrasi Umum béda (Kadastre, Komunitas Otonomi, jsb.), Sareng engké urang didaptarkeun diri pikeun analisis GIS. Jurusan pamekaran diwangun ku programer anu ogé lolobana datang ti dunya GIS. Umum sutradara, Telekomunikasi Insinyur, oge diayakeun kalimah pusak di pausahaan di séktor, baheula ngahususkeun palaksanaan solusi geospatial terapan.

Di handap ieu nyaéta patarosan di handap ieu anu ditanyakeun, anu teu terangan ku manéh thread lengkep, Ditambahkeun kana wawancara saméméhna kalawan Geomarketingspain Anjeun tiasa gaduh panorama mereun inisiatif suksés dina widang geospatial.

2. Seueur pamaca kami mangrupikeun pamekar atanapi analis séktor geospatial sarta ampir salawasna museurkeun "nyali" produk ieu. Naon platform téhnologis anjeun nganggo? Dupi anjeun rencanana hijrah ka solusi pamayaran? Kumaha pajeulit ieu ngahijikeun pangajén sareng jasa data korporasi lianna?

3. Kamajuan dina téknologi dumasar kana Geomarketing tiasa ngawula ka seueur model bisnis. Jenis klien anjeun hoyong ngahontal? Naha klien anjeun peryogi pangaweruh téknologi husus pikeun ngagunakeun jasa anjeun?

4. Pikeun maranéhanana palanggan poténsial anu henteu acan terang anjeun Naon panyayanan sapertos tiasa nawiskeun tuent? Dupi anjeun tiasa maju kami sababaraha jinis tarip?

5. Anjeun saha anu cukup wawuh ka pasar, naha klien anjeun terang kana Geotéhnologi atanapi anjeun anu langkung saencana anjeun kedah ngadamel upaya pikeun mikawanoh kamungkinanana aranjeunna?

6. Sakumaha anjeun parantos disebutkeun, anjeun parantos ngalaksanakeun jasa ieu ti 2006. Dina tahapan ngembangkeun éta layanan anjeun narik? Kumaha anjeun ngira-ngira yén jenis layanan GEO ieu bakal ngalajengkeun kapayunna? Naha anjeun rencanana ngajukeun solusi mobile dumasar kana geomarketing?

Langkung seueur béja tiasa ditingali dina blog Tuentfree sareng di grup Facebook na.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.