Urang bakal ningali dina 2010 nu Kudu diideuan

jadi diideuan

sababaraha poé ka tukang kuring narima éta uleman hadir Kudu diideuan 2010 anu sataun ieu bakal dilaksanakeun antara 19 na 20 Oktober. Bakal aya teu acara di Amérika, salah di Éropa, jeung naon tempat hadé ti Walanda, anu dina tipe ieu téhnologi téh showcase ampir Éropa.

Catastros salaku Center Pendaftaran Nasional (CNR) tina Él Salvador jeung pendaptaran System nu dihijikeun (PASTI) tina Honduras, kudu loba konsepsi téhnologis maranéhna di tanah Walanda.

paripurna umum

agenda nu dibagi kana presentasi keynote dina dinten munggaran, nu dibagi jadi sahanteuna opat garis simultaneous, sadaya jeung hidayah ti anyar nu geus dibawa kana garis 12 yén Bentley geus konsistén tohan:

  • gawena undagi
  • sasak
  • Pamaréntah (kaasup Cadastre sarta Pangwangunan diwengku)
  • Téknik Pertambangan sarta Logam
  • desain generative
  • desain jalan
  • Garis jeung jaringan distribusi
  • prosés Manufaktur
  • Bandara sarta fasilitas husus
  • Angkutan jeung karéta
  • sistem plumbing
  • nu ngeunaan jeung susunan

Éta atra yén masalah nu Bentley GIS téh ngan salah sahiji loba hal pikeun ngahaturanan haseup astral. Urang bisa ningali sababaraha I-modél urang bisa nembongkeun taun ka tukang Charlotte di symposium nu, leuwih integrasi jeung BIM Project Wise dina format XFM.

roundtables tematik

apal kana pamendakna

Di sisi séjén, poe kadua aya bengkel di jejer husus. Jujur jejer sora astral tengah, tapi ngan pikeun ieu aya acara ieu keur inspirasi ka tempat nu leumpang téknologi di widang rékayasa. Tinimbang mahluk pangaweruh teknis nya taktis sarta strategis, pohara béda ti naon maranéhanana éta saméméh sabab kajadian BeAwards lumpat kalayan latihan Bentley Institute simultaneous (kiwari disambungkeun), maranéhna bakal nyaho naha maranéhna indit ka format ieu jeung asuransi nu keur dibéré hasilna hadé.

Di dieu kuring nyimpulkeun sababaraha tabel nu ngitung niat maranéhanana.

  • ProjectWise di tim multidisciplinary
  • lingkungan manajemén SCADA pikeun proyék-proyék cai
  • Desain dioptimalkeun wangunan
  • proyék Railway kalayan informasi terpadu
  • Kota pinter ku puffs model 3D
  • rékayasa infrastruktur calakan
  • Workflows dina rarancang struktural

2010 Kudu diideuan Awards

be_inspired_event_photos02_500x158

Acara oge bakal di kasempetan kadua dina format ieu, upacara panghargaan pikeun inisiatif inovasi pangalusna.

Balesan keur 2 "urang tingali dina 2010 Kudu diideuan"

  1. G!, Urang gé ningali dina sababaraha poé

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.