The slow kamajuan integrasi CAD - Waragad

saicic

Saatos pupusna SAICICSababaraha program Méksiko, appropriated pasar ieu, constituting salah sahiji wewengkon rékayasa munggaran anu otomatis. Kuring inget yen sok atuh diajarkeun waragad kuliah, sarta ieu perlu nguji aplikasi béda (sadia dina eta dinten), kayaning NewWall, Opusjawara na Neodata. Kiwari dimungkinkeun seemed kuring hadé lamun kuring diganggu teu ngadistribusikaeun di nagara kuring sabab diperlukeun minggu di Mexico; sajaba ti teu ngabogaan duit, eta seemed absurd pikeun neuleuman ngagunakeun program anu geus terang kumaha carana make. Pikeun ayeuna mah kuring Opus geus teken perhatian lately AdWords ngajadikeun cukup noise sangkan review ka ngegel kuring salah sahiji poe ieu ... tapi dibayar 😉

Pikeun ayeuna mah, review bébas carita heubeul anu alus aranjeunna geus dipigawé tur naha program ieu geus ngarugikeun duanana integrasi na kalawan CAD.

perlu

A parusahaan konstruksi, anu ngaluarkeun dokumén ti lembut pikeun floors wangunan 8 sarta ngabogaan dua minggu ka dirumuskeun proposal na, bisa méakkeun tilu insinyur keur ngitung jumlah dina Notepad, nangtukeun waragad Unit tab di Excel, perkiraan biaya ngaleut faktor na di jieun na estimasi paling adil. Tapi lamun tawaran sakali dikintunkeun anu diwenangkeun hiji poé nepi ka reformulate proposal anyar, pasti bakal boga kasusah serius keur buka adil tanpa ngabogaan nightmares ngeunaan margin probable tina kasalahan.

dasar

Dina ieu, program sapertos di luhur, kabeh barudak tina SAICIC lakonan hal nu sarua, nyieun struktur data ti inputs:

  • bahan
  • tanaga gawe
  • subcontracts
  • mesin
  • alat

Lajeng aranjeunna siap ngawangun chip waragad Unit dasar (dasar), Mana ieu lajeng terpadu kana wangunan unsur (terpadu), Ieu téh digolongkeun kana garis anggaran tematik (item), Sarta pamustunganana aranjeunna cocog nurutkeun kaperluan hiji proposal ékonomi (bab). logika anu sagala rupi matrix Éta sami anu dilaksanakeun kabeh salah hambalan nepi tangkal anu proyék, pangabutuh tumuwuh Sajaba geus diadaptasi kayaning ngartikeun syarat faktor ékonomi sarta béda rupa-rupa ku nagara ngaleut tapi geus junun parameterize (tinimbang kirang) wewengkon.

Kuring inget lakukeun di Lotus 123, ieu dying tapi pisan atikan ngartos drift buana, hehe, kasabaran kuring.

goodies

Salaku hambalan hareup, anu program terpadu tambihan-ons kana waragad Unit modul dasar, perkiraan manajemén pikeun recovery sanggeus konstruksi mimiti, modul keur waktu perencanaan jeung jalur kritis, kontrol inventory na sababaraha modul leuwih pikeun manajemén finansial - manajemén.

Integrasi jeung CAD

Pencapaian pangalusna nu bisa dianggap integrasi grafis, sanajan geus pisan primitif, urang bisa nyebut dua aplikasi anu dijieun Neodata:

Ngitung jumlah dinamis

Bari bentukna mangrupakeun rada kolot ku atribut, éta bisa dianggap conceptualization hade BIM (Gedong modeling Émbaran) nu lately mangka jadi fashionable. Gain Hadé pisan yén anggaran bisa ngurusan "semi dinamis" misalna parobahan anu ngarobah rencana bisa dihasilkeun kana anggaran lamun resep. Éta ogé aplikasi alus kana detailing tina baja nu sooner atanapi engké bakal lieur keur pembina master na kontraktor tina baja bertulang.

Neodata CAD

atribut Theming

Dina salah sahiji modul na disebut "pasar perumahan", Neodata integrates a SIG primitif, dimana anjeun tiasa cet kavling ku pameseran kaayaan atawa solvency finansial.

Neodata CAD

dina kacindekan

Abdi ngomong deui, tapi teu jauh lain jeung ngalakukeun, teu teu aya, tapi anu geus ngawanohkeun pamakéan na. Neangan alesan naha loba kamajuan ieu teu geus mangrupa pajeulit, sanes ahir SIG ku peta dicét tur tepat CAD cerai. urang atawa bisa mungkir yen eta anu peryogi superfluous, nyandak loba pasar program CAD / Cam sarta waragad husus pikeun AEC.

Pilari alesan, abdi ukur bisa ningali naon di cadang Capuchino kuring geus deduced kalawan roko di C #, abdi apal urang gaduh leuwih ti sakali ditinggalkeun di papan tulis hiji proyék visioner dina widang ieu. waktu IntelliCAD sarta DataCAD geus diusahakeun, urang réngsé nepi concluding yén masalah teh kelestarian tina kamajuan ku instability ngaronjat pamakéan standar vektor (ngarugikeun pisan jeung anu pondok). Bari loba ngakuan DGN sakumaha langkung mantap, DWG teh pangalusna dipikawanoh tur dxf nyaeta jurig nu mibanda sagala nikah keur kapentingan bursa satia.

Iwal ieu robah, ngimpi ieu bakal tetep dina ngimpina nu kajantenan kuantitas Takeoff, anu najan sabenerna sakumaha heubeul salaku Eagle Point na di leungeun AutoDesk, ngan sadia pikeun Amérika Sarikat. Éta panasaran nu sababaraha fungsi kuantitas Takeoff anu terpadu kana 3D Sipil, tapi geus katempo saeutik pikeun dilaksanakeun.

Urang ngaharepkeun konsolidasi kriteria Bim nu ayeuna datang ka GIS na karya terpadu AutoDesk - Bentley tiasa masihan stabilitas gede kana standar; ieu kedah nyorong ngembangkeun aplikasi hadé di wewengkon ieu ... sustainable.

Balesan keur 3 "The kamajuan slow integrasi CAD - Waragad"

  1. Neodata ngalangkungan sababaraha program pikeun rékayasa konstruksi. Pikeun biaya unit, kontrol gaji (gaji), perkiraan, perumahan perumahan, inventaris, jsb.

    Inpo jeung demo lengkep versi bisa ngundeur éta ti kaca Neodata.

    http://www.neodata.com.mx/

  2. Muhun atuh informasi goréng Anjeun nembongan porfis Brisbane Déwan Kota nempatkeun hiji hal ngeunaan naon hartina IT, kumaha carana make jeung naon Mimiti layar Program ieu AND utamana ngawula

  3. Sagemblengna satuju, anu format .dwg sarta ngarobah spésifikasi tanpa muka unggal anyar versi-mangrupakeun marake on inovasi sarta kamajuan program desain grafis.
    Salaku kajantenan ka kantor, kuring miharep yén pamaréntah merlukeun format kabuka sarta antitrust.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.