Meuli Nintendo DS Lite di Spanyol

Online aya rupa-rupa warung dimana Anjeun bisa meuli Toys tech, kaasup loba kalayan rojongan basa Spanyol. Tapi waragad pengiriman barang sarta ngajamin moal diadaptasi kana kerangka pangaturan lokal sangkan anjeun sono mangpaat toko konvensional.

Pikeun ngajawab yén aya MicroCube.com, Hiji parusahaan online dedicated ka ngajual gadget na éléktronika konsumén langsung ti pabrik. Keur ngadeg di Spanyol, pedah konteks nasional ditawarkeun, contona, moal ngajual maneh hiji handphone kalawan colokan unsupported atawa gagal pikeun nyambung ka suppliers jero nagara. Hayu urang tingali nawaran leuwih Microcube:

pengiriman barang haratis

konsol-Nintendo-DS-lite.2.medium Anjeun meuli di mana wae toko ngadeg di Cina atawa Amérika Serikat bakal ngarugikeun a minimum $ 24 pikeun parangko. Keur di Spanyol, Microcube ngabalukarkeun panto imah anjeun tanpa muatan, aranjeunna moal kaasup entry expense extraneous.

Ayeuna konsol nu Nintendo DS Lite Éta 90 €, kaasup PPN, sarta tangtu, pengiriman barang haratis.

Mayar jeung pengiriman barang gancang

Gantina dua atawa tilu minggu eta bisa nyandak kiriman anjeun di toko séjén, anu jarak tina Microcube ngamungkinkeun aranjeunna nyandak antara 3 na 5 poé. Ogé métode pembayaran anu praktis, ngaliwatan LaCaixa gateway aman sareng kartu kiridit atawa kartu debit sahiji éntitas sagala, ogé maranéhna ngarojong PayPal komo aya cara Anjeun mayar utusan sakali anjeun nampi produk.

Jaminan nurutkeun hukum Spanyol

Sajaba jaminan disadiakeun ku produsén, salaku parusahaan ngadeg di Spanyol, Microcube kudu hormat jaminan ti 23 / 2003 Act; naon aya parusahaan lianna ngadegkeun bisa enforced.

tempat nyaeta: MicroCube.com

Balesan keur 2 "Meuli hiji Nintendo DS Lite di Spanyol"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.