peta bébas di sakuliah dunya

d-maps.com Éta mangrupa salah sahiji golongan jasa luar biasa urang sok hayang aya.

Ieu mangrupakeun portal sumberdaya bébas museurkeun kana nyadiakeun peta ngeunaan mana di dunya, dina format download béda saperti diperlukeun. Eusi ieu dipisahkeun kana kategori régional jeung ogé ngawengku koleksi berharga tina peta sajarah.

  • Dunya jeung sagara
  • Aprika
  • Amerika
  • Asia
  • Eropa
  • Tengah
  • Oséania
  • peta sajarah

Diantara nu paling berharga, aranjeunna bisa dipaké pikeun tujuan komérsial. aspék séjén: nu format anu tiasa didownload:

  • Salaku gambar: .gif
  • Poto Tradisional: .wmf, .svg
  • Vektor pikeun desain grafis: .CDR (Corel Draw), .ai (Adobe Illustrator)

DMAPS

Bisa oge kagunaan paling umum nyaéta pikeun peta illustrative calcomapas atawa menta kids di sakola. Tapi ogé pikeun kaperluan desain grafis, keur aya dina format vektor facilitates a rutin rada tedious.

Kuring ninggalkeun ditémbongkeun saperti dina conto, dina kasus Amérika Kidul:

DMAPS

Lamun kasus Kolombia, aya 50 peta mungkin pikeun diundeur, kaasup basisir, hydrography, wates, departemén, kota utama, contours kaasup, jsb Gumantung kana wewengkon bisa manggihan leuwih rinci kayaning jalan utama, division kota jeung luhurna.

DMAPS

Tungtungna conto ieu Glarus, Swiss.

DMAPS

Pasti aya jasa gede, kaca hébat pikeun nambahkeun kana paporit. Pikeun peta bébas pikeun pemetaan, aya gdata.

d-maps.com

3 balesan pikeun "Free peta sabudeureun dunya"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.