Karmacracy, salah sahiji tambahan pangalusna pikeun blog jeung jaringan socials

Jalma anu ngagaduhan blog, halaman Facebook atanapi akun Twitter, panginten naros kana diri sorangan:

Sakumaha seueur kunjungan asalna tina salah sahiji Tweet kuring?

Sakumaha seueur sémah sumping dina jam kahiji saatos kuring masangkeun tautan dina halaman Facebook kuring?

Kumaha jadwal tweet ngan ayeuna di 10: isuk-isuk 35?

Nagara mana abdi gaduh sémah ti nalika kuring ngirim panumbu?

Kumaha carana ngirim béwara hiji-waktos ka sababaraha akun tweeter, Facebook sareng LinkedIn dina waktos anu sami?

Ngan ukur pikeun patarosan ieu aya Karmacracy, inisiatif pangusaha Hispanik anu ngaharepkeun yén urang henteu ngan ukur ngagaduhan kagiatan dina jaringan sosial, tapi ogé resep.

Karmacracy

Mimitina kuring henteu mendakan éta pikaresepeun upami kuring damel ukur dina hal anu dipencet pikeun ngajaga pangaruh dumasar kana karma, tapi dina hal abdi nyumponan sababaraha ekspektasi kuring sapertos:

Jam dampak anu ageung

Kuring biasana nyerat tulisan kuring di 11 peuting, dimana waktos kapasitas produktif kuring langkung éfisién dina nyiptakeun tanpa langkung gangguan tinimbang TV dina latar tukang musik Andean lemes dina hapé. Nanging upami kuring perhatikeun yén tulisan éta parantos diterbitkeun, dampak anu kuring bakal aya bakal kirang sabab para pangguna Amérika bobo sareng bakal ningali peringatan énjing sareng batur anu sumping saatos tambang. Nalika kuring nyebarkeun éta di 10 isuk-isuk dinten payun; waktos nalika pengikut sisi ieu kakeueum aya di kantorna anu ngagaduhan kopi anu saé sareng para Spanyol anu ngira yén ngalakukeun sésa-sésa kahirupan anu masih kénéh dimimitian, aranjeunna bakal ningali pengumuman langsung sareng upami éta pantes, aranjeunna pasti bakal angkat ka situs éta.

geofumadas karmacracy

Janten Karmacracy ngamungkinkeun kuring ngirimkeun bewara dina sajam anu kuring parantos usaha kuring bakal ngagaduhan deui kunjungan langsung.

Sababaraha akun dina waktos anu sami sareng dina waktos anu dijadwalkeun

Kadang-kadang kuring mendakan warta anu pikaresepeun sapertos ngawartosanana dina Twitter, tapi ogé dina akun Facebook sareng akun LinkedIn. Aranjeunna ngabayangkeun kedah ngalebetkeun unggal akun pikeun masangkeun éta. Janten kuring tiasa tina hapé mutuskeun mutuskeun sacara langsung (atanapi ditunda) dina sababaraha rekening kanggo kuring dipilih, sakaligus.

Ayeuna, upami kuring mendakan sababaraha warta anu pikaresepeun, éta ogé wijaksana henteu ngumumkeun aranjeunna babarengan atanapi nganggo pisahkeun waktos ketat teuing. Dina hal kuring, nalika hiji akun ngiringan kuring sareng tulisan 5 kurang ti sajam, kuring bakal bakal lirén ngiringan waé, sanés sabab lirén pikaresepeun, tapi kumargi janten ngaganggu teuing. Kalayan Karmacracy abdi tiasa mutuskeun yén tilu tulisan anu kuring mendakan bakal diposting dina waktos anu béda, upamana dina 10 am, anu sanés dina 12: 07, sabeulah di 14: 35 ... ogé, anjeun ogé tiasa ngajadwalkeun tulisan pikeun Dina dua bulan, janten salam Natal, atanapi dinten April Fool's.

Karmacracy ogé kuring parantos nyéépkeun akun kuring aktif sanaos perjalanan di daratan kuring ninggalkeun offline, sareng ogé pikeun nyingkahan lebaran tina jadwal padamelan kuring.

Leuwih waktos ...

Aya deui hal anu engké, sapertos sistem hadiah (kacang) dimana waé tumbuh éta kagiatan sacara alami dijaga. Tina anu paling pikaresepeun pikeun anu paling pikaresepeun.

Anjeun tiasa terang sabaraha kunjungan kami parantos ngirim ka domain anu khusus sareng anu pangguna sanés ogé ngajantenkeunana.

Posisi konci, dumasar kana naon anu urang masangkeun. Dina hal kuring, kuring kudu prioritas kecap topografi, gis, utm, geomatics, mundogeo dina kaping anyar.

Minangka conto, tingali bewara ieu anu kuring ngirimkeun ngeunaan tulisan GIS Lounge, dina total 79 nampi klik, sanaos ampir total dina menit saharita. The 60% asalna tina Twitter, 33% ti Facebook, sareng anjeun tiasa ningali, eusi dina jaringan sosial sapertos berita dina koran anu dicitak ... aranjeunna gaduh dampak langsung tapi teras murag kana jurang tina naon anu teu aya deui novel . Anjeun tiasa ningali yén jumlah kunjungan panganjangna asalna ti Spanyol sareng Amérika Serikat, sanaos dipasang ka 18: 42 Mexico waktos.

Jéntréna tiasa ku nagara pikeun terang dampak unggal rekening urang sareng anu sami tiasa dipikanyaho ti akun luar dumasar kana naon anu dipasang.

dina kacindekan

Karmacracy sigana urang mangrupikeun salah sahiji usaha anu paling pikaresepeun anu datang tina sedeng anu nyarios basa Spanyol, saluareun link anu pondok tiasa janten poténsi tetep hirup média sosial saé nyata. Hiji dinten kuring naroskeun ka aranjeunna naon modél bisnisna, saprak hal anu nyeri bakal aya dina hiji dinten éta lirén aya sareng link anu disingkatna rusak, sareng kuring nyarios sakedik ngeunaan kumaha ideu pikeun ngamajukeun tautan anu disponsoran. Ningali kuring jauh, tapi sakali aranjeunna ngaluncurkeun CD kuring yakin yén budak lalaki ngagaduhan ideu anu cukup jelas. Jujur, waktosna parantos ngajantenkeun ka tautan anu disponsoran, tapi kriteria panyaringna pikaresepeun sabab ngan ukur pilihan anu sumping ka akun anu ngagaduhan kecap anu diposisikan khusus, supados henteu ngantunkeun subjekna.

Pondokna, salah sahiji asesoris pangsaéna pikeun jalma anu ngagaduhan kagiatan dina jaringan sosial.

Pindah ka Karmacracy

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.