Ngarobah payil dina bulk AutoCAD / Microstation

Geus ilahar pikeun manggihan on kudu transformasi angka nu gede ngarupakeun file di bulk:

Simkuring meunang proyek file 45 20112 AutoCAD DWG dina format. Urang terang yen file ieu bisa dibaca dina AutoCAD 2010 na 2011 tapi lamun tim mana maranéhna bakal nembongkeun ngan boga 2008 merlukeun AutoCAD pikeun ngarobah éta.

Urang méakkeun file 170 DGN di format v8 tur lulus eta format dwg perlu diolah ku pamaké ti program GIS anu teu ngarojong modél kieu.

Urang ulah ningali ka file single, nu biasana dipigawé kalawan kabuka / simpen salaku. Pikeun duanana kasus, solusi perlu sahingga mibanda AutoDesk salaku Bentley, tapi dina kaayaan béda:

Bentley Systems

fungsionalitas Ieu asalna di mana wae versi Microstation, ngalir tina menu luhur:

Puseurna / tumpak Parabot Parobah

Eta ngidinan Anjeun milih jalur tujuan pikeun file dirobah. Ikon kaopat ieu dipaké pikeun nambahkeun payil rék ngarobah, éta metot nu teu ngan bisa dipigawé pikeun ngarobah payil DGN tapi salah sahiji format dirojong: DGN v7, v8 DGN, DWG, DXF, IGES (.igs), hambalan ( STP) .cgm, .x_t, .sat, .stl sarta konversi sarua bisa jadi mun salah sahiji format ieu.

view autodesk leres

Lajeng tugas bisa disimpen nepi ka ngajalankeun deui engké. prakték Batante, upami sababaraha prosés nu nyandak programarase pikeun tiap pangropéa dipigawé pikeun peta hiji ékspor diréktori ka web medarkeun file occupying a extension husus. Tangtu, lamun teu boga Microstation, proses ieu bisa ngajalankeun kalawan versi percobaan nu eureun digawé 15 menit, cukup nyieun tipe ieu waktos prosés.

Kalawan AutoDesk.

Dina kasus AutoDesk, éta geus disadiakeun alat bébas disebut leres Témbongkeun. Dina hal ieu Kuring maké versi dileupaskeun ku AutoCAD 2012, Nalika dipasang, sakumaha wae versi update AutoDesk 2012 requests .NET Pigura 4 Gawé.

The fungsi nu sarupa dina sababaraha ngahormat kana angkatan Parabot Parobah Microstation sakumaha nyimpen daptar proyékmanajemén file na rujukan purged data perlu. konvérsi ieu ukur di tingkat koropak dwg, ngamungkinkeun transformasi tina format béda 5 geus miboga garis ieu ti versi 97: R14, 200, 2004, 2007 na 2010.

view autodesk leres

kacindekan

Duanana solusi ngajawab enggon sahiji Imah pikeun pamaké ti merek sorangan. Najan kitu aya béda anu signifikan:

Pikeun Bentley, éta boga Kauntungannana keur sanggup ngarobah payil kana format béda kaasup DWG, DGN na DXF loba dipaké téh kaasup. Tangtu, versi nu ngajadikeun eta muncul bisa dumasar kana hiji generik nu bisa maca ku sagala versi AutoCAD, kaasup 200 na GIS program nu ngakuan Vérsi éta.

Aya nu disadvantage nu guna beroperasi 2010 file Vérsi dwg Nu Kudu Dipigawe Ku Microstation V8i, versi saméméhna ngan mikawanoh format kana dwg 2007. Nu disadvantage sejenna nyaeta yen rutin ieu merlukeun geus dipasang hiji versi Microstation, sanajan mungkin janten sidang kalayan menit pilihan 15.

Kasus AutoDesk, boga Kauntungannana keur sanggup ngarobah format béda dwg sarta mangrupakeun hiji pakakas haratis.

disadvantage teu bisa dijieun keur format sejen, malah mun dxf. Ogé, pilihan ieu teu kaasup dina AutoCAD, jadi rutinitas scheduling dina hiji aplikasi téh leuwih kompleks, anu leuwih gampang jeung Microstation.

3 balesan pikeun "Convert file di bulk AutoCAD / Microstation"

  1. Kuring boga sual naon pilihan kudu nempatkeun ka hansip anjeun dina lokasi rujukan?

  2. Update: AutoCAD 2012 mawa pungsionalitas anyar anu disebut dwg Sambung, anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih langkung seueur file.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.