Naha awéwé éta jadi teuas ka bobo

Senén, jalma anu ngayakeun rék nempatkeun dina hayam. Sarta pikeun mikawanoh kapinteran naon hiji GIF animasi tiasa ngalakukeun dina ngan 836 128 kb sareng bal di tiap wewengkon, 64 16 per kuadran sarta rutin leuwih kurun waktu 32 detik.

Sanajan sababaraha babaturan kapanggih anjeunna tujuan sejen tur resembled pamadegan guyonan goréng sirkulasi dina web, atawa sexist atanapi chauvinistic tapi és ngabéréskeun cangkir kopi.

otak A awéwé urang jalan béda, Anjeun tiasa ngalakukeun loba hal sakaligus, tiap bal maranéhanana 512 sirkulasi dina grafik ngagambarkeun dipinkanyaho hal éta awéwé boga dina pikiran. Tugas barudak, éta album minggu hareup, baju kotor kana Kemis, dinner jeung babaturan dina Saptu, anu ultah sirah minggu saméméhna, tugas ti mail universitas nu asuransi bakal pencét 9 am, kamari, kiwari, minggu hareup, pakansi hareup ...

gambaran
gambaran
gambaran
gambaran
lalaki nu boga kirang bal mun dipikir, ngan sababaraha kalawan scuffed a anu siap.

Hiji Balesan to "Naha awéwé éta jadi teuas ka bobo"

  1. Jajajajajaja! Ieu ngan anu ... nyapekeun tapi matak!
    Hiji ciuman!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.