... sarta kumpul geobloggers dieu ...

Batur kedah ngajentrekeun anu gagasan linggih di rohangan anu sarua, sakumpulan jalma-jalma anu béda dina kabebasan, kelir sareng kontéks budaya, tapi diétip kana varian mahluk basa Spanyol anu sipatna sacara gairah ngeunaan naon-kajadian anu konteks geospatial.

Ieu mangrupikeun "Pertemuan Nasional munggaran Geoblogger", diwanohkeun dina kerangka Kongres munggaran Geomatic Engineering of Polytechnic University of Valencia. Teu gampang pikeun panitia, ngelingan yén dina tilu jam diperkirakeun gaduh visi anu mereun kumaha ieu terjadi, naon peran anu dimainkeun ku pangaruh massa sareng dimana éta tiasa mekar.

Ieu bakal metot, nganggap yén pola kumaha Geoblogger kedah pernah pernah ditetepkeun ku saha. Simplyta ngan saukur ngalobaan salaku hasil tina inisiatif individual, koléktif sareng konjungtural; sababaraha anu lahir salaku hobi, batur janten pelesir samentara, anu sanés ku pihak katilu anu ngusulkeun soré dina bir na fritanga. Ogé teu kabeh salamet dina waktosna, sababaraha malah kagungan jaman sabbatis sarta lebet deui.

Henteu masalah kumaha aranjeunna ka ditu, di tungtungna aranjeunna jalma, «Geoblogger». Ngadengekeun kontéks éta, bakal masihan ukuran anu sakedik dipikanyaho ngeunaan jalma-jalma anu aya di tukangeunana énggal énggal dinten Senén di 10 subuh, dina tautan Twitter ka 12 nalika siang, atanapi fotografi tim kerja Rebo Saluareun nami atanapi merek popularized, anu Geoblogger nalika urang ngupingkeun anu ngobrolkeun ngeunaan hiji subyek anu anjeun bieu ngagaduhan sababaraha menit sabab hiji salajengna.

Formal, buluan, sederhana, kasohor atanapi anonim, kasimpulan Geobloggers parantos ngahontal tahap dimana éta henteu pangaruh pangpentingna henteu deui penting, tapi sadayana anu aya dina hal anu lumangsung dina Ecological téknologi anu dilarapkeun ka élmu bumi. . Kawas halna atanapi henteu, akademi, konteks kode bébas, pausahaan swasta sareng salami sadayana pamaké pribadi anu nyadangkeun naon anu geobloggers pangdeukeutna kana disiplinna nyarios, nyaritakeun sareng dina sababaraha kasus kedah nganggo oracle maranéhanana.

Teu aya anu namina aranjeunna Geoblogger, mung ieu pertemuan munggaran, urang tiasa ngadangu "sateuacan", tapi urang bakal kedah waspada kana naon anu terjadi dina "saatosna", saprak dina jaman globalisasi ieu, anjeun moal tiasa stylize antara anu nyerat masing-masing sabulan sakali, hiji saha tweet unggal jam 2 atawa hiji anu ngagambarkeun blog koléktif. Benerna, dulur boga fee partisipasi.

Naon nu kuota éta ... urang ngan bakal ngarti kana konsensus sanggeus Acara 5 ieu dina bulan Juli.

Iraha jeung dimana

JUM 5 ti 2017. Sakola Téknis Luhur Geodetic, Cartographic and Engineering Topographic of Polytechnic University of Valencia. Ngawangun 7 I ti Kampus Vera. Kamar 0.1.

Upami aya jalma anu tiasa waé, anjeun teu kedah sono. Pikeun jalma anu jauh, aranjeunna tiasa neraskeun ngalirkeun data dina alamat anu di handap ieu:
https://videoapuntes.upv.es/streaming/61f4e290-5567-11e6-a6e5-a1f0bb93fc00

Naon Geobloggers baris ilubiung

Sakumna blogger anu nulis kalawan frekuensi katangtu, artikel dina blogna (sahenteuna sabulan sakali atawa dibedakeun dina internét), ogé sababaraha parabot anu paling nganggo dinten di geotéhnologi.

Ka saha eta kajawab

Ka anu aya publik anu dipikaresep ku subjékna, ti professional ka murid, pausahaan, pangusaha sareng administrasi umum.

Agenda

Najan bisa ngajalanan pangleutikna, aya anu skrip metodologis parantos diajukeun, anu boga tujuan nyayogikeun forum penting pikeun sawala sareng perdebatan dina profési, ngamangpaatkeun anggotana sadar ku realitas sareng situasi ayeuna sareng nandakeun sinergi sareng tingkat anu patali anu béda. Aranjeunna gaduh Geomatics salaku tumbu.

Naskah

11-12: 00: Wilujeng sumping di Hadirin
12-12: 30: Bubuka di acara umum

  • ETS Geodetic, Cartographic and Engineering Topographic
  • MAPPING
  • Juan Toro
  • Gerson Beltrán

12: 30-13: 30: Giliran geoblogger:

Héctor (Geographica), David Piles (Strageo), Jorge del Río (Orbemapa), vlvaro Anguix (GVSig), Roberto (Gis & Beers), Óscar Martínez, (langkung ti SIG), Antonio Rodríguez (IDEE Blog), Geofumadas (video), Nosolosig (video).

  • Naon anu anjeun neuleuman, kumaha eusina sareng naon blog anjeun ngobrol?
  • "Geoego"? brand pribadi, antara swasembada sarta kolaborasi
  • Dupi ukuranana masalah? pengikut, antara kuantitas sareng kualitas
  • Endogamy? kolaborasi pikeun nyingkab
  • Alat naon anu anjeun paké?

13: 30-14: 10: Parabot sareng inisiatif:

Réncang peta, CARTO, Creasolutions, eDelysystems, Esri, Geoinquietos, GVSig, IEUH.

14: 10-14: 40: Buka perdebatan, di antara panongton sarta patarosan ku #geobloggers hastag dina Twitter.

14: 45-15: 00: conclusions sareng panutupanana

15: 15: Dahareun jeung jaringan

Pikeun apal

Simpen Hashtag: https://twitter.com/hashtag/geobloggers?src=hash

La dirección streaming: https://videoapuntes.upv.es/streaming/61f4e290-5567-11e6-a6e5-a1f0bb93fc00

Warta ngeunaan Majalah Mapping

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.