parabot CAD 21: gvSIG

A kelemahan sering di program husus GIS nyaeta watesan -na pikeun ngawangun data kalayan betah kurban CAD-berorientasi parabot. Laun jurang anu ngurangan, sanajan mangrupa questionable naha éta geus GIS geus ningkat na konstruksi kamampuhan CAD atawa anu dilaksanakeun varian geospatial kayaning Bentley Peta sarta AutoCAD Peta.

gvSIG 1.9 geus jadi ampir literal salinan parabot AutoCAD paling loba dipaké, kaasup dina urutan nu garis téks ieu dibales sahenteuna paréntah 21. éta ditandaan beureum aya kamajuan tina 1.9 Vérsi stabilTeu acan dilebetkeun versi ieu ngajaga édit bar, anu muncul janten Pilihan.

1 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig garis
2 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig polyline
3 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig bunderan
4 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig AutoComplete
5 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig ngahiji
6 autocad paréntah gvsig gambaran matrix
7 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig motong
8 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig salinan
9 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig pindah
10 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig muter
11 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig naek
12 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig kaca
13 autocad paréntah gvsig édit hucu
14 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig mangpaatkeun
15 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig titik
16 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig gandewa
17 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig polygon
18 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig elips
19 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig Hueco
20 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig sagi opat
21 autocad paréntah gvsig autocad paréntah gvsig manteng
22 autocad paréntah gvsig multi titik
23 autocad paréntah gvsig multiline
24 autocad paréntah gvsig xline
25 autocad paréntah gvsig megar
26 autocad paréntah gvsig Selapkeun Blok
27 autocad paréntah gvsig naskah
28 autocad paréntah gvsig sajajar
29 autocad paréntah gvsig manjangkeun
30 autocad paréntah gvsig manjangkeun
31 autocad paréntah gvsig fillet
32 autocad paréntah gvsig ngahapus
kahiji 14 (1 14 mun) éta dina daptar abdi 25 dipaké Paréntah.
Sababaraha di antarana henteu persis sarua, kayaning:

-unir / ngalakukeun block
-Edit vertex / pedit
-autopolígono / wates

di handap 8 (15 22 ka) geus terpadu ku gvSIG, sanajan maranéhanana éta henteu dina daptar prioritas abdi.

9 panungtungan (23 31 mun) éta dina daptar mah teu acan dianggap ku gvSIG. Tempo nu lolobana ieu teu make akal pikiran dina GIS sabab atribut objék, contona:

-Mline
megar
Blok -INSERT
-text

Ieu bisa dianggap kontribusi signifikan pikeun gvSIG geus terpadu runtuyan ieu parabot, jeung karya logika AutoCAD. Dina prakték Kuring geus katempo technicians ngawangun kalawan alat ieu, najan loba di antarana resep karya survéy cadastral masif sareng alat CAD mun nyieun polygon lajeng dibawa ka gvSIG; paling nyebutkeun éta alatan kuring salawasna dianggo on Java téh slow.

Di sisi séjén, pikeun pangropéa cadastral, sakali geus diunggah topologies mun PostGIS, sangkan moal aya rasa jeung ngédit data dina alat CAD; lajeng aranjeunna ngahurungkeun parabot ieu mangpaat. Malah keur jumlahna ageung data, salawasna mangaruhan konsumsi sumberdaya Jawa.

16 balesan pikeun "gvSIG: 21 CAD parabot"

  1. Spesialis gajian nulungan jalma ngaku Éta jalan Maranéhna sorangan pikeun hirup, Kusabab Éta bisa ngarasa bébas mésér barang Dipikabutuh. Saterusna, loba bank masihan injeuman murid pikeun sakabéh jalma.

  2. Bravo !!!, upami gawéna. Ieu sampurna. . . atawa ampir sampurna, aya masalah, nya eta ku .ecw a, ngaktipkeun enhancement (RASTER- sipat> REALCE-> Aktipkeun), program anu dimimitian itungan, tapi aya dina prosés nu pernah sigana tamat.
    Di sisi anu sanés, kuring moal milari pilihan "ngarobih poligon ka titik", naha aya anu terang dimana aranjeunna?

  3. Muhun, sigana bisa leuwih mindeng dibéré wisata kaca ieu berkat Diego na gvSIG3D pikeun tip teh, abdi gé pariksa lajeng mairan.

    Salam.

  4. pantun,

    Kuring lulus tumbu ngeunaan kagagalan anu commenting on Windows 7 na gvsig mun anjeun coba ngakses file raster [1]. Ngawangun anyar gvSIG 3D nimpa ka perpustakaan nya éta ngabalukarkeun masalah dina 7 meunang jeung meunang Vista. ngembangkeun masih dina fase nguji, jadi eupan balik ti masarakat pohara penting.

    Hiji salam.

    [1].

  5. mmm!, ogé kuring henteu nyangka respon kitu parka ahli dina ieu atoh, Kuring masih perlu pitulung, anjeun bisa ngarojong abdi? Ieu dina klasifikasi diawasan na sextant unsupervised. Aya jalan sagala ngahubungan anjeun?

  6. Nya, éra. Alus kumaha anu anjeun bakal laksanakeun, pasti anjeun atos jalankeun pikeun méréskeun masalah éta.

  7. g!: Henteu aya gunana, kuring masang versi SEXTANTE anu anjeun mairan di dieu, tapi anjeun henteu tiasa terang naha éta tiasa dianggo atanapi henteu, ti saprak ngusahakeun beban naon waé anu gvsig 1.9 «STABLE» sacara sederhana sareng ngan saukur ngabeledug; Éta nutup sareng ngabéjaan kasalahan anjeun. Éta aib yén. beuki seueur fungsi anu nambihan kana programna, tapi anu langkung saé kedah eureun damel. . .
    Kuring teu acan ngusahakeun vérsi gvsig 1.9 dina windows xp atanapi vista, tapi kalayan meunang 7, éta ngan saukur teu masihan salah sahiji. INGU TERASA!

  8. Hatur nuhun g!, Ayeuna kuring ngundeur éta jeung rasa eta. Masalah anjeun nyabit nu aya kajadian teu jigana mah kitu, hatur nuhun kanggo arah.

  9. Vérsi SEXTANTE kudu diundeur ti dieu

    https://gvsig.org/web/projects/gvsig-desktop/devel

    Éta mangrupikeun 0.3.0 ngawangun versi 1232.

    Kuring kajadian ka kuring dua masalah di awal:
    Kahiji nyaeta yén anjeunna ngalaman diundeur SEXTANTE Repository OSOR Forge sarta séjén éta alatan kuring geus teu uninstalled versi Alpha of gvSIG 1.9 amprok jeung ngagaduhan deui nepi, upami eta teu masalah anjeun.

  10. Kuring satuju sareng «ERROR», upami anjeun masang SEXTANTE, gvsig 1.9 «stabil» sacara gampang sareng saukur ngaguruh. Kuring ogé ngagaduhan WIN 7

    ** g! Naha aya versi SEXTANTE anu ditarik sareng gvsig 1.9 stabil, tiasa anjeun terang naon éta?

    Memang, aya sababaraha fitur anyar ngumumkeun di release ieu (stabil 1.9), teu muncul di mana waé.

  11. Muhun, Abdi gering gvsig. gagal atuh lamun kuring asupkeun gvsig 1.9 raster eureun nempatkeun perkara anyar sareng terlibat dina stabilitas !!!!

  12. Anjeun kedah ngiringan versi SEXTANTE anu dibéjakeun komunitas. Henteu kedah gagal

  13. Hiji program software bébas nu manages CAD. Pisan metot. Kuring hayang batur bisa dianggo dina arsiték berorientasi alat CAD.

    Salam.

  14. GVSIG + SEXTANTE moal boot kana Windows 7. Kasalahan pesen OUT.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.