Larapkeun kelir transparan dina gambar

loba gambar Aranjeunna geus motong ti polygons, tapi ngalakukeun kitu, anjeun bakal moal nangtukeun hiji warna transparan ka tukang tur hiji mucunghul hideung bangor. Atawa dina kasus sejenna, urang moal bakal bisa ditingali sauntuyan kelir; Hayu urang tingali kumaha:

Kalawan gvSIG.

Kuring maké versi stabil 1.9Nu tungtungna anjeunna réngsé ngurangan madness, sarta dua puluh menit ka handap. Tempo saliwatan locator dina jandela kénca, gaya qgis.

Gambar tansparencia gvsig

Nambahkeun transparansi jeung gambar di handap ieu geus rengse:

  • klik katuhu dina lapisan dina pigura sisi, urang milih sipat raster.
  • Lajeng dina panel dimekarkeun, milih tab nu transparansiTur ngaktipkeun kotak centang
  • Nu peryogi kauninga kombinasi warna RGB, dina hal ieu abdi hoyong cabut hideung nu, kombinasi kasebut gampang: 0,0,0. Sangkan nambahan, nalika janten transparan hideung.
  • Paranti minuhan kode RGB, anjeun tiasa pilih layar kalawan sababaraha program haratis anu kaluar aya, kawas Visual Warna Picker, misalna.

Gambar tansparencia gvsig

Nyimpen parobahanana kami mencet narima

langkung kelir bisa ditambahkeun, sanajan henteu bakal menyakiti pikeun versi hareup gvSIG bakal nambahan hiji picker warna candak eta ku klik dina layar.

MicroStation V8

dina manajer raster, Pilih gambar kalawan tombol mouse katuhu, lajeng setélan kantétan.

  • Urang cirian kotak centang herang
  • Teras we milih warna nu diperkirakeun transparan.
  • Lajeng mencet tombol ngalamar

Gambar tansparencia gvsig

Up! Anjeun ngan bisa milih salah sarta kondisi transparansi pikeun sakabéh sésana.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.