Larapkeun kelir transparan dina gambar

loba gambar Aranjeunna geus motong ti poligon, tapi ngalakukeun éta henteu netepkeun warna latar tukang transparan sareng katingalina hideung ngaganggu. Atanapi dina kasus anu sanés, urang hoyong sauntuyan warna teu katingali; Hayu urang tingali kumaha ngalakukeunana: 

Kalawan gvSIG.

Kuring maké versi stabil 1.9, anu tungtungna madness unduhan réngsé, sareng kirang dina dua puluh menit éta turun. Ku jalan kitu, tingali locator dina panel kénca, dina gaya qgis.

Gambar tansparencia gvsig

Nambahkeun transparansi jeung gambar di handap ieu geus rengse:

  • klik katuhu dina lapisan dina pigura sisi, urang milih sipat raster.
  • Lajeng dina panel dimekarkeun, milih tab nu transparansiTur ngaktipkeun kotak centang
  • Peryogi terang kombinasi warna rgb, dina hal ieu kuring hoyong miceun anu hideung, kombinasiana gampang: 0,0,0. Janten urang nambihan deui, dina waktos ayeuna hideung janten transparan.
  • Paranti minuhan kode RGB, anjeun tiasa pilih layar kalawan sababaraha program haratis anu kaluar aya, kawas Visual Warna Picker, misalna.

Gambar tansparencia gvsig

Nyimpen parobahanana kami mencet narima

langkung kelir bisa ditambahkeun, sanajan henteu bakal menyakiti pikeun versi hareup gvSIG bakal nambahan hiji picker warna candak eta ku klik dina layar.

MicroStation V8

dina manajer raster, Pilih gambar kalawan tombol mouse katuhu, lajeng setélan kantétan.

  • Urang cirian kotak centang herang
  • Teras we milih warna nu diperkirakeun transparan.
  • Lajeng mencet tombol ngalamar

Gambar tansparencia gvsig

Up! Anjeun ngan bisa milih salah sarta kondisi transparansi pikeun sakabéh sésana.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.