Majalah 3, isu 3

Ngan kiwari geus datangna Magazine PCJuli 2011 édisi digital. Candak kasempetan pikeun ngamajukeun tema dieu Kuring geus entertained kuring di ieu ampir teu bisa balik balik kami ulah ampir nanaon jeung évolusi kuku.

Kuring ogé ngamajukeun tips tungtung dipikaresep di dua majalah dina satengah geospatial nu kudu jadi beredar.

Alternatif pikeun iPad, Magazine PC:

A review berharga tina tablet anu di nawar ka bersaing jeung iPad. Sae pisan lamun aya pamikiran ngeunaan meuli tablet tanpa belanja loba duit tapi teu boga kaputusan lampu; subjek anu diolah ku fokus kana The Good, anu Bad sarta awon.

alternatif ipad2

10 model béda téh reviewed, kalawan tekenan dina naros, kontra na pendekatan keur nu produk nu aya idéal:

    • Acer Iaconia
    • Asus Eee Pad trafo
    • Barnes & Noble nook Warna
    • CherryPad
    • Coby Kyros
    • HTC Flyer
    • Motorola Xoom
    • Pasisian BlackBerry Play Book
    • Samsung Galaxy Tab
    • T-Mobile LG G-sabak

alternatif ipad2TopoDOT, Lidar News

Ieu parusahaan specializing dina subyek newak, pamrosésan sarta awan titik aplikasi majalah. Édisi ayeuna pinuh tina tips ngeunaan newak data dina fashion otomatis nu nyarankeun ngabogaan hiji panon; najan paling bray perhatian kuring hiji pengumuman tina TopoDOT, alat pikeun ngatur laser data scan anu hade jeung Microstation, sanajan kalawan jangkauan mobile.

Dina tahap ieu, Bentley geus geus diasupkeun kamampuhan sapertos ka extent nu aya aplikasi dimekarkeun dina V8i TopoDOT. Hiji topik nu teu tiasa nyabut kiridit ka Joe Croser, saha éta Diréktur Marketing Internasional pikeun Bentley dina tahap dimana pausahaan junun tumuwuh substansi. Kumaha berharga éta yén Joe indit ka Pointools, dimana anjeunna dihanca teh satru kalayan Bentley mun potentiate smoked Pointools dina integrasi jeung alat-alat data newak na Microstation, AutoCAD jeung Badak platform.

Carita batu hiji, Amérika juru ukur

Ieu cerminan memorable nu reminds urang yen topografi sanes a masalah anyar. Ayeuna damel rujukan kana pentingna tina masalah dokuméntasi tangible kami teu bisa malire saprak hiji tanda dina batu dipaké salaku Landmark geografis bisa jadi patut leuwih ti 10 MB dina hard disk di leungeun maling hiji, maranéhanana yén alamat taksi dina fashion of kidnappings express.

alternatif ipad2

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.