Kuring, pendaptaran Land jeung Google Earth

Kuring kakara mulang ti wisata kuring, kaasup Creole dahareun, tekanan ti qualifiers Piala Dunya sarta satisfactions gawé, di dieu aya hiji sampel sababaraha frasa memorable perdagangan éta.

konsultan:
-¡Apúrense!
cleanup -dialog!

Cartoonists:
Hhh !!! Lamun anjeun dibayar?

Appraisers:
Atawa inget kuring ...

lulugu:
layar -print!

taneuh bumi google
Pamadegan Sokkia:
-Boten Mie anu ...

Appraisers:
Abdi hoyong salinan a

lulugu:
'Sarta StitchMaps gugur teu video Youtube?

Cartoonists:
Taya hits !!!!!

taneuh bumi google
The geomatics:
-Uuuy, dipindahkeun nepi ka 6 méter

konsultan:
Parah aya sia

bos:
Google Earth, nu akurat.

walikota:
-Ohhhhh!

taneuh bumi google
putri abdi:
Nalika anjeun datang deui?

Mexicans:
-Viva Cuautemoc

Jeung kuring:
-ZZZzzzz ....

taneuh bumi google

Balesan keur 2 "Kuring, pendaptaran Land jeung Google Earth"

  1. Hahahaha wae siga mun kanyataanana geus murni coincididencia ... Pohara alus lalaki blog!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.