masalah 3, Acer Aspire Hiji: Hiji konci

Saatos keur kerja, salah sahiji kenop sigana jadi dikonci, lemes jeung asak teu nulis, anjeun kudu tekanan kuat. Balik bangor téh ngabogaan konci anu jadi di kibor konvensional éta gampang meuli keyboard anyar pikeun ngalereskeun konci, tapi pikeun laptop ieu teu jadi basajan.

Urang kedah ngamimitian konci téh ningali, contona, lamun panah ngagugulung, hurup x, z, c, s, f, a, ngalakukeun spacebar tur gaduh barudak anu make komputer; meureun nya overuse sahiji kenop ieu dina kaulinan. Loba barudak pisan tanggung jawab, pencét kenop sanajan maranéhna leungit game atawa yakin mun masihan kuat makéna bakal leuwih ngabahayakeun.

perbaikan-keyboard-konci-1 Mun ditinggalkeun untreated bagian ieu, éta leuwih gampang yén aya hal di jalan, kusabab kenop Aspire Salah aya hiji cascarita plastik leutik dipasang dina hiji pelat métal ngajadikeun gaya luhur, desain basajan na nunjukkeun yen ruksakna pamakéan normal.

Pikeun ngabéréskeun ieu, migunakeun pinset konci dicabut, tearing eta dina hiji tungtung, lemes tapi sungut. luhureun mimiti narik eta arah juru, lajeng ka handap, narik eta ti handap.

Nebak nya éta: kuku a. Jeung Kuring mah ngawangkong ngeunaan sababaraha obyek misterius, a kabocoran kuku jalma anu buka ngalayang mun anjeun pondok.

Na kawas kitu deui bisa mangaruhan objék mindeng digolongkeun aya, kawas hileud, crumbs, husks siki, jeung sajabana Lajeng, sapotong dina ieu disimpen pageuh sarta neken jeung hiji ramo saeutik kuat. Upami ieu henteu ngumbar, teu pilihan tapi néangan bengkel.

2 balesan pikeun "Masalah 3, Acer Aspire Hiji: konci a"

  1. Hello: putra abdi anu Acer Aspire Hiji D260. Sababaraha minggu panel touch teu ngabales, pindah inaccurately tur hese (atawa teu mungkin migunakeun). Kuring geus disambungkeun a mouse nirkabel, tapi ngalakukeun hadé henteu dianggo rada katuhu. Kami geus direlokasi kadali kursor ka nilai standar (lamun ku kasalahan urang kungsi robah hal) tapi teu jalan. Sugan aya nu apal nu tiasa?
    Gracias¡¡

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.